Shadi Abo Ahmad פורסם מרץ 24, 2004 דיווח פורסם מרץ 24, 2004 אנו שמחים לבשר לכם כי מתבצעת העברה של אתר החטיבה והפורום לשרת אחסון חדש ויותר מקצועי במהלך ההעברה יש סיכוי שהפורום לא יהיה נגיש לתקופה קצרה של כמה שעות :!: כשהכל יסתיים אני אפרסם פה הודעה בשרשור זה.
אורח פורסם מרץ 25, 2004 דיווח פורסם מרץ 25, 2004 כל הכבוד ובהצלחה עם המעבר. אם אתם צריכים כל סיוע בתחום ה IT ו ה WEB אתם מוזמנים בכיף לפנות אלי, אשמח לעזור. רן.
Shadi Abo Ahmad פורסם מרץ 26, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 26, 2004 סיימתי להעביר את האתר ואת הפורום לשרת החדש לפורום אפשר להגיע דרך הקישור בתפריט של האתר, או ישירות בכתובת המקוצרת: http://forum.vatil.org תודה לאילן וקובי על העזרה והתמיכה . בימים הקרובים כבר תראו חידושים באתר.
אורח פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 כל הכבוד חברים על המעבר, מרגישים את השינוי באויר. הפרום טס עכשיו ב 0.87 מאך (לפחות אצלי) תודה לכולם, רן.
Ilan Jonas פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 תודה על הברכות ותודה לשאדי וקובי על העבודה המהירה! רכשתי שטח אחסון מכובד, מה שיאפשר לנו סופסוף לממש יותר פוטנציאל. אחד הדברים החשובים הוא שנוכל לאחסן אצלנו קבצים להורדה ונשים קץ ללינקים השבורים. יהיו עוד הרבה חידושים טובים אני מניח, תסמכו על שאדי להשמע, אילן
Izik Bakshi פורסם מרץ 27, 2004 דיווח פורסם מרץ 27, 2004 בעבקות האחסון ושדרוג האתר שאדי הוסיף גם בדף הראשי של הפורום שורה נעה שבה רואים את רשימת הפקחים הפעילים באותו יום וגם טיסות, קודם כל הכבוד לשאדי על העבודה היפה. ושנית לכל הפקחים, עכשיו אין דרך יותר קלה להשיג תנועה מאשר לרשום את עצמכם באתר וזה רושם אתכם אוטומטית בסרבר אינפו באתר ובפורום כנ"ל לטייסים. שבוע טוב
Avi Dudai פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 סיימתי להעביר את האתר ואת הפורום לשרת החדש לפורום אפשר להגיע דרך הקישור בתפריט של האתר, או ישירות בכתובת המקוצרת: http://forum.vatil.org תודה לאילן וקובי על העזרה והתמיכה . בימים הקרובים כבר תראו חידושים באתר. שאדי שלום , משום מה לא ניתן להכנס לאתר Vatsim Israel Division - VATIL מקבלים את העמוד הראשון (דף הבית) ולא ניתן להמשיך הלאה... אנא תבדוק. תודה
Shadi Abo Ahmad פורסם מרץ 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2004 יכול להיות משהו זמני! מישהו ניתקל בבעיה דומה :?:
אורח פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 ניראה לי בעיה מקומית, נכנסי היום בבוקר לאתר ולא היה שום בעיה כולל כניסה לאגף ההדרכה ולכל מיני לינקים שם. רן.
Omer k פורסם מרץ 30, 2004 דיווח פורסם מרץ 30, 2004 שאדי שלום, אולי בעקבות אחסון האתר ושדרוגו תהפכו את הפורום לבעל אבטחה שכן כרגע לא קימת אבטחה ומדיע שאני שולח יכול להראות בעת שליחתו על ידי גורמים לא רצוים כמו כן ברכותי על השדרוג והעברה לאחסון חדש הפורום והעמוד הראשון תומכים כרגע יפה מאוד גם בצפייה לא מדפדפן אקספלור כל הכבוד
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 עוד חידושים שקשורים לפורום כאן: * בהמשך להצעה שעלתה במפגש חיפה, הוספתי לשורה הרצה בפורום את אות הקריאה של המשתמשים הנוכחיים ברשת באזור ישראל (טייסים ופקחים) . מבחינתי, התוספת הזאת נמצאת בשלבי בדיקה לראות עד כמה זה יעיל, במידה וזה יעבוד כמו שיצריך עם נתונים מדוייקים, אני צפוי לפתח משהו "חדש" לאתר (רמז: סרבאינפו ) * את השורה עצמה הזזתי לחלק העליון בפורום, והיא תופיע בכל הדפים של הפורום. * נוסף עיצוב לפורום. הוא נקרא SubCanvas , העיצוב החדש מאד נוח לצפיה ואינו כבד. תוכלו לשנות לעיצוב המתאים בשבילכם דרך עריכת הפרופיל שלכם. תחפשו את סגנון הלוח . תהנו מי שצריך עזרה יפנה אליי בהודעה פרטית
gal_d פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 יש לי עוד הצעה. אם אפשר אז במקום שניכנס לאיזה אתר להעלות את התמונות שאנחנו רוצים, לקחת קישורים, ואז לבוא לפה ולרשום את הקישורים. אז שנוכל להעלות כבר לפה את התמונות וככה זה יחסוך זמן ובעיות.
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 26, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2004 עוד חידושים שקשורים לפורום כאן:... ... ... * נוסף עיצוב לפורום. הוא נקרא SubCanvas , העיצוב החדש מאד נוח לצפיה ואינו כבד. תוכלו לשנות לעיצוב המתאים בשבילכם דרך עריכת הפרופיל שלכם. תחפשו את סגנון הלוח . אני הופך את הסגנון החדש לברירת המחדל של הפורום, מקווה שימצא חן בעיניכם השינוי הזה. מי שמועניין לחזור לעיצוב הישן (COBALT) יכול לעשות זאת דרך הגדרות הפרופיל שלו בפורום. תהנו :wink:
Omer k פורסם מאי 26, 2004 דיווח פורסם מאי 26, 2004 אם תשנה לברירת מחדל זה משתנה רק אצל אלה שירשמו מעכשו והאלה לא לכאלה שכבר רשומים