עבור לתוכן
Itay Zecharia

-- LLBG_APP היום החל מ-2230 --

Recommended Posts

פורסם

ביצעתי הרגע טיסה ראשונה במרחב הוירטואלי . מה אני אגיד לך , מפחיד . וזה עוד שפחדתי להיכנס לשטח השיפוט שלך :lol:

אני מקווה שמה שעשיתי היה בסדר פחות או יותר . המראתי מתימן למצדה . דיווחתי כל הזמן בכתב על הערוץ שעמדתי בו (נדמה לי שזה היה הערוץ שלך , האם ראית זאת ?) .

דיווחתי בכל נקודה שהגעתי אליה + הגובה .

יותר מאוחר אני אמריא ממצדה ואטוס לשדה דוב . קרוב לוודאי שזוהי תהיה גם טיסת הקול הראשונה שלי . ספוקי .

איך זה יילך אגב , האם גם בקול אני אמור לדווח על כל נקודה שהגעתי אליה + הגובה וכדומה ?

פורסם
ביצעתי הרגע טיסה ראשונה במרחב הוירטואלי . מה אני אגיד לך , מפחיד . וזה עוד שפחדתי להיכנס לשטח השיפוט שלך :lol:

אני מקווה שמה שעשיתי היה בסדר פחות או יותר . המראתי מתימן למצדה . דיווחתי כל הזמן בכתב על הערוץ שעמדתי בו (נדמה לי שזה היה הערוץ שלך , האם ראית זאת ?) .

דיווחתי בכל נקודה שהגעתי אליה + הגובה .

יותר מאוחר אני אמריא ממצדה ואטוס לשדה דוב . קרוב לוודאי שזוהי תהיה גם טיסת הקול הראשונה שלי . ספוקי .

איך זה יילך אגב , האם גם בקול אני אמור לדווח על כל נקודה שהגעתי אליה + הגובה וכדומה ?

אם אתה באיזור ללא פקח, אתה צריך לדווח ביוניקום 122.800 זה ערוץ טקסט בלבד...

לגבי דיווח נקודות של פקח, אתה מדווח נקודות חובה, אלא אם כן פקח מבקש ממך אחרת, או אומרת לך לדבר בנקודה X אחרי כמה נקודות חובה ואז אתה מדווח רק בX... כמו במציאות :)

ותעבור קצת בב"ג חחח...

פורסם

אני מפחד :lol:

עוד מעט אמריא לשדה דוב . מי יוצר את ההתקשרות הראשונה ברגע שאני נכנס לשטח שלו , הפקח או אני ?

האם אני צריך לומר לדוג' "תל אביב , ###-4X , אדומים , 4000 איתך" . או שהפקח יפנה אליי קודם וידריך אותי מתי ליצור איתו קשר ?

פורסם
אני מפחד :lol:

עוד מעט אמריא לשדה דוב . מי יוצר את ההתקשרות הראשונה ברגע שאני נכנס לשטח שלו , הפקח או אני ?

האם אני צריך לומר לדוג' "תל אביב , ###-4X , אדומים , 4000 איתך" . או שהפקח יפנה אליי קודם וידריך אותי מתי ליצור איתו קשר ?

סביר להניח שהוא יבקש ממך להתחבר אליו בנקודה מסויימת ואז כאשר אתה איתו על הערוץ,תפנה אליו באות הקריאה שלך ותגיד לו איפה אתה נמצא ואתה הגובה שלך.משם הוא ידריך אותך הלאה.

פורסם

אם אתה לא בטוח איפה ליצור את הקשר, שאל בפרטי והוא יגיד לך מתי ובאיזה נקודה בערך ליצור קשר, יש פקחים שלא אוהבים ליצור איתך את הקשר הראשוני...

חוץ מזה בשירשור הקודם הסברתי לך שהעמדות הגבוהות מפקחות גם על העמדות מתחתן אוטומטית, ככה שאתה ממריא משדה דב וגישה של ב"ג מחובר, עוד לפני התנעה אתה צריך להתחבר לגישה ולבקש ממנו מרשה וכו' כאילו הוא מגדל של שדה דב...

תהנה :) והכי חשוב בלי לחץ, תגיד לפקח לפני שזה פעם ראשונה והכל והוא יתחשב בך...

לא שמה שאני אומר יעזור, כי בטח ירעדו לך הביצים, כמו לכולנו בפעם הראשונה, עם קול מגמגם ורעידות בגוף חחחחח...

בהצלחה, והכי חשוב, תהנה!

פורסם

נו , איכזבתם .

המראתי ממצדה מאושר שלקחתי על עצמי את האומץ להתקרב למרכז הארץ . אך אבוי - כאשר התקרבתי אל עבר אלמוג , הקונטרולר התנתק .

המשכתי לשדה דוב לבד :cry:

אל תגידו עכשיו שלא ניסיתי :mrgreen:

פורסם

אכן לורן ראיתי את ההודעות שלך.

מה שכן לא שמתי לב שבכוונתך לחזור, מתן ואלעד שהיו איתי ראו שעזבנו את המכ"מ בדיוק כמו שקיבלנו אותו - נקי מירוקים.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...