Ido Rosenthal פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אתה רוצה להפוך את פורום NOTAM לפורום שVA ידברו בו ? לי אישית אין בעיה עם זה אבל זה לא נראה לעניין
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 למה פורום כזה לא קיים בחטיבות אחרות?http://www.vatsim-uk.org/open/index.php?source=forum http://board.vacc-sag.org לVAT-UK יש פורום שבו VA קיימות יכולות להודיע לגבי ארועים שונים ומשונים שלהם ועוד כל מני NOTAMים שלהם, בעבר היה להם גם פורום VA שירד מאותה סיבה שהוא בעייתי בVATSIM, כל יומיים צמחה לה VA חדשה של בחור אחר שחשב שהוא הוא זה שיעשה משהו שלא היה כמותו מה שגרר הרבה לעג מחברים אחרים בפורום. דבר כזה אפשר למנוע עם נהלים ברורים למרות שהיום הייתי מברך כל בנאדם שינסה ליזום להקים VA חדשה בארץ. גם ל VATIL יש אחד כזה: VATSIM Worldwide Notams VATSIM Worldwide Notams, Regions/Dvisions Information, Virtual Airlines Notification. למה לא עושים בו שימוש? אל תגידו כי לא נכנסים לשם, כן נכנסים. תפרסמו יותר, יכנסו יותר. אל תתבלבלו, אני לא נגד, אבל בגלל שאין סיבות ברורות והגיוניות לפתיחת פורום שכזה, אז אני לא בעד. אין סיבות ברורות והגיוניות? אני מבין שכל מה שנכתב מעלי לא מדבר אליך. אנשים באים ושואלים מה זה VA, שואלים אם עיט זה סוג של מטוס! אני לא מבין איך אף אחד מהנימוקים שעלו לא ברורים לך או לא נראים לך הגיונים, כי להרבה אחרים כן. ושוב, גם במצב שאני יכול להבין אותו, בסה"כ לכל אדם דעות שונות, העיניין שחוזר כאן הוא שלא קיים סיכון, לא צריך משאבים שלא קיימים, זה לא עולה כסף לאף אחד ---> לא יכול להזיק ----> יכול רק לעשות טוב. פשוט אכזבה לראות את התגובה הזאת. מאוד מאכזב אחרי לילות שצוותים השקיעו.
אורח פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 יהב, סודרי. מספיק עם הבדיחה הזו שלא סופרים אתכם. בכל הזדמנות אני מציע עזרה ל אל על VA ולכם. למה ששיחות VA לא יהיו בפורום באתר של אותה VA? אם לטייסים אכפת והם פעילים, למה שלא יתעניינו במה שקורה בפורום של החברה שלהם?
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 יהב, סודרי.מספיק עם הבדיחה הזו שלא סופרים אתכם. בכל הזדמנות אני מציע עזרה ל אל על VA ולכם. למה ששיחות VA לא יהיו בפורום באתר של אותה VA? אם לטייסים אכפת והם פעילים, למה שלא יתעניינו במה שקורה בפורום של החברה שלהם? קובי, ציטוט מההודעה הראשית שלי: אז יקומו אנשים ויגידו: "אז למה יש לכם פורום באתר?" הרי מי נכנס לפורומים הפנימיים של החברות הוירטואלית? אך ורק טייסי החברה, וגם זה לא בטוח. אז מה עשינו בזה? מי שבפנים יודע כך או כך על חידושים, ולמי שמבחוץ אין שום אפשרות לראות את המתנהל בתוך החברה, להיות מעורב.
אורח פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אז למה שלא תפעלו לשינוי התופעה שלא נכנסים לפורומים הפנימיים שלכם. חשבתם אולי מה עשיתם לא בסדר שלא נכנסים לשם?
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אז למה שלא תפעלו לשינוי התופעה שלא נכנסים לפורומים הפנימיים שלכם.חשבתם אולי מה עשיתם לא בסדר שלא נכנסים לשם? תן לי סיבה אחת טובה, בתור טייס שלא שייך לשום חברה להיכנס לפורום של חברה מסויימת. אם טייס לא מעוניין הוא לא יתעניין הרי. הרגע שזה יהיה חלק מהפורום זה כבר יהפוך להיות חלק מהדיונים השוטפים בפורום וכך הטייס יהיה מעודכן. ואז כשהוא יראה כמה החברה עובדת ומתחדשת כל הזמן, שכן. שווה לו להיות טייס בחברה. הוא לא ידע את זה אם זה ישמר באתר של החברה ולא יצא משם.
Ben Zwebner פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 יהב, סודרי.מספיק עם הבדיחה הזו שלא סופרים אתכם. בכל הזדמנות אני מציע עזרה ל אל על VA ולכם. למה ששיחות VA לא יהיו בפורום באתר של אותה VA? אם לטייסים אכפת והם פעילים, למה שלא יתעניינו במה שקורה בפורום של החברה שלהם? Publicity. Community. VA's are an intregal part of the ARTCC world. New Yorks Forums has a VA forumAND a whole webpage for their VAs, Miami has a whole webpage dedicated to their VAs KOBI - VATIL1 כתב: אז למה שלא תפעלו לשינוי התופעה שלא נכנסים לפורומים הפנימיים שלכם. חשבתם אולי מה עשיתם לא בסדר שלא נכנסים לשם? תן לי סיבה אחת טובה, בתור טייס שלא שייך לשום חברה להיכנס לפורום של חברה מסויימת. אם טייס לא מעוניין הוא לא יתעניין הרי. הרגע שזה יהיה חלק מהפורום זה כבר יהפוך להיות חלק מהדיונים השוטפים בפורום וכך הטייס יהיה מעודכן. ואז כשהוא יראה כמה החברה עובדת ומתחדשת כל הזמן, שכן. שווה לו להיות טייס בחברה. הוא לא ידע את זה אם זה ישמר באתר של החברה ולא יצא משם. ^^^^^ Exactly^^^^^^^
אורח פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אולי כי הוא רוצה להצטרף? מתעניין? וותיקים כמוכם אולי לא נכנסים כבר לאתר החטיבה, אבל חדשים בהחלט נכנסים והם רואים גם את זה: http://www.vatil.org/vatil/about/va.php
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אולי כי הוא רוצה להצטרף? מתעניין?וותיקים כמוכם אולי לא נכנסים כבר לאתר החטיבה, אבל חדשים בהחלט נכנסים והם רואים גם את זה: http://www.vatil.org/vatil/about/va.php קודם שידעו שחברה כזו קיימת אחרי זה נדבר על להצטרף. יכול להיות שהם נכנסים לדף ה-VA's ואולי אפילו משם לאתרים אבל שם זה נגמר. VATIL ממשיך להיות המרכזי, ובסופו של דבר זה נשאר רק VATIL. ברגע שבתוך VATIL החברות יוכלו לפרסם כן, יום יום חידושים, שיפורים, עידכונים, יותר אנשים יהיו מעורבים, זה יחדור למודעות של האנשים, טייסים יחליטו להצטרף יום אחד, יותר טייסים עוד יותר אירועים בסופו של דבר זה יכול רק לתרום. אותו דבר אפשר להגיד על IFS. אין בינינו לבין IFS שום הבדל. אבל התשובה היא שאנחנו רוצים שטייסים חדשים ילמדו ויקבלו קצת ידע לפני הכניסה שלהם לרשת, במילים אחרות להחדיר את IFS למודעות. בדיוק מה שאנחנו רוצים לעשות עם ה-VA's. בוא תן להם (לנו) קצת במה, תן לנו גם יכולת לבטא את עצמנו ולהציג בפני כל חברי החטיבה את מה שיש לנו להציע, במקום להסתיר אותנו מאחורי הקלעים.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אולי כי הוא רוצה להצטרף? מתעניין?וותיקים כמוכם אולי לא נכנסים כבר לאתר החטיבה, אבל חדשים בהחלט נכנסים והם רואים גם את זה: http://www.vatil.org/vatil/about/va.php אהה הבנתי, אז הבעיה בנו, כנראה שאנחנו באמת לא עושים מספיק. שכנעת אותי, לא צריך שום פורום...
אורח פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אולי כי הוא רוצה להצטרף? מתעניין?וותיקים כמוכם אולי לא נכנסים כבר לאתר החטיבה, אבל חדשים בהחלט נכנסים והם רואים גם את זה: http://www.vatil.org/vatil/about/va.php אהה הבנתי, אז הבעיה בנו, כנראה שאנחנו באמת לא עושים מספיק. שכנעת אותי, לא צריך שום פורום... לא אמרתי, אז מה הבעיה בעצם?
אורח פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 כאחד שבא מ VA, אני יודע ומכיר את הצורך מספר אחד במשאב האדם. כשניהלתי יחד עם בן את IAL, היה שם פורום פעיל למדי. אז למה מה שקרה אז עם חצי מכמות החברים לא יכול לקרות היום? מה שהחזיק את IAL וביסס את מעמדה כאחת החברות הטובות אם לא הטובה שבהן שקמה בישראל, זה לא אתר יפה, לא פורומים, לא תוכנות מיוחדות (והיו לנו FSACARS), אלא אירועים, והרבה. אני באמת לא רואה איך פורום VA פותר את בעיות ה VA בארץ. כיום החברה היחידה בשטח היא עיט, בזמן שבא לעל נמצאים ברה ארגון. האם בשביל זה אנחנו צריכים עוד פורום? האם פורום נוטאמס, והג'נרל לא מספיקים? ההודעה האחרונה של סודרי על הבלאקבוקס הגיע ל 700 צפיות. מישהו מנע מכם לפרסם משהו בפורום נוטאמס? ואיך אתם מסיקים שאנחנו לא משלמים כסף על השרת? אתם יודעים שלעיתים קרובות מידי אנחנו על סף לעבור את התעבורה ואכסון? השורה הרצה ירדה בגלל בעיות תעבורה, אומנם היא חזרה בנתיים במתכונת אחרת תודות לשאדי, מתכונת שמנצלת פחות את רוחב הפס. בקיצור, לא השתכנעתי, אבל פורום VA קיבלתם.
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 כאחד שבא מ VA, אני יודע ומכיר את הצורך מספר אחד במשאב האדם.כשניהלתי יחד עם בן את IAL, היה שם פורום פעיל למדי. אז למה מה שקרה אז עם חצי מכמות החברים לא יכול לקרות היום? מה שהחזיק את IAL וביסס את מעמדה כאחת החברות הטובות אם לא הטובה שבהן שקמה בישראל, זה לא אתר יפה, לא פורומים, לא תוכנות מיוחדות (והיו לנו FSACARS), אלא אירועים, והרבה. אני באמת לא רואה איך פורום VA פותר את בעיות ה VA בארץ. כיום החברה היחידה בשטח היא עיט, בזמן שבא לעל נמצאים ברה ארגון. האם בשביל זה אנחנו צריכים עוד פורום? האם פורום נוטאמס, והג'נרל לא מספיקים? ההודעה האחרונה של סודרי על הבלאקבוקס הגיע ל 700 צפיות. מישהו מנע מכם לפרסם משהו בפורום נוטאמס? ואיך אתם מסיקים שאנחנו לא משלמים כסף על השרת? אתם יודעים שלעיתים קרובות מידי אנחנו על סף לעבור את התעבורה ואכסון? השורה הרצה ירדה בגלל בעיות תעבורה, אומנם היא חזרה בנתיים במתכונת אחרת תודות לשאדי, מתכונת שמנצלת פחות את רוחב הפס. בקיצור, לא השתכנעתי, אבל פורום VA קיבלתם. קובי הזמנים של פעם חלפו, אבל חינכו אותי כך שכשאני מקבל משהו שנלחמת עליו, תגיד תודה וזהו. אז תודה רבה.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 כאחד שבא מ VA, אני יודע ומכיר את הצורך מספר אחד במשאב האדם.כשניהלתי יחד עם בן את IAL, היה שם פורום פעיל למדי. אז למה מה שקרה אז עם חצי מכמות החברים לא יכול לקרות היום? מה שהחזיק את IAL וביסס את מעמדה כאחת החברות הטובות אם לא הטובה שבהן שקמה בישראל, זה לא אתר יפה, לא פורומים, לא תוכנות מיוחדות (והיו לנו FSACARS), אלא אירועים, והרבה. אני באמת לא רואה איך פורום VA פותר את בעיות ה VA בארץ. כיום החברה היחידה בשטח היא עיט, בזמן שבא לעל נמצאים ברה ארגון. האם בשביל זה אנחנו צריכים עוד פורום? האם פורום נוטאמס, והג'נרל לא מספיקים? ההודעה האחרונה של סודרי על הבלאקבוקס הגיע ל 700 צפיות. מישהו מנע מכם לפרסם משהו בפורום נוטאמס? ואיך אתם מסיקים שאנחנו לא משלמים כסף על השרת? אתם יודעים שלעיתים קרובות מידי אנחנו על סף לעבור את התעבורה ואכסון? השורה הרצה ירדה בגלל בעיות תעבורה, אומנם היא חזרה בנתיים במתכונת אחרת תודות לשאדי, מתכונת שמנצלת פחות את רוחב הפס. בקיצור, לא השתכנעתי, אבל פורום VA קיבלתם. בקשר לIAL, אתה אומר שהפורום היה פעיל, אני לא זוכר אותו כזה, אולי זה היה לפני שהצטרפתי. מה שכן, IAL הייתה בד"כ המקום הראשון שבן אדם חדש שמחפש מידע על FS בארץ היה פוגש, ומשם היה מגיע לVATIL, היום זה לא ככה, היום זה הפוך. בעצם בעבר IAL עשתה לVATIL מה שאנחנו רוצים שVATIL תעשה לנו.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 בעצם בעבר IAL עשתה לVATIL מה שאנחנו רוצים שVATIL תעשה לנו וזה בהחלט מגיע לכם.
אורח פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 אולי כי הוא רוצה להצטרף? מתעניין?וותיקים כמוכם אולי לא נכנסים כבר לאתר החטיבה, אבל חדשים בהחלט נכנסים והם רואים גם את זה: http://www.vatil.org/vatil/about/va.php קודם שידעו שחברה כזו קיימת אחרי זה נדבר על להצטרף. יכול להיות שהם נכנסים לדף ה-VA's ואולי אפילו משם לאתרים אבל שם זה נגמר. VATIL ממשיך להיות המרכזי, ובסופו של דבר זה נשאר רק VATIL. ברגע שבתוך VATIL החברות יוכלו לפרסם כן, יום יום חידושים, שיפורים, עידכונים, יותר אנשים יהיו מעורבים, זה יחדור למודעות של האנשים, טייסים יחליטו להצטרף יום אחד, יותר טייסים עוד יותר אירועים בסופו של דבר זה יכול רק לתרום. אותו דבר אפשר להגיד על IFS. אין בינינו לבין IFS שום הבדל. אבל התשובה היא שאנחנו רוצים שטייסים חדשים ילמדו ויקבלו קצת ידע לפני הכניסה שלהם לרשת, במילים אחרות להחדיר את IFS למודעות. בדיוק מה שאנחנו רוצים לעשות עם ה-VA's. בוא תן להם (לנו) קצת במה, תן לנו גם יכולת לבטא את עצמנו ולהציג בפני כל חברי החטיבה את מה שיש לנו להציע, במקום להסתיר אותנו מאחורי הקלעים. באו נספר לכם סיפור קטן. לפני קצת יותר משלוש שנים, הפנה אותי חבר שידע שאני משוגע על טיסה לאתר ולפורום של VA העונה לשם IAL (אללה ירחמו). ראיתי שם חבורת פסיכים כמוני והרגשתי שמצאתי את ביתי החדש. משם הגעתי ל VATIL והשאר שייך להסטוריה. כניראה ש 1. ה VA לא מפרסמים את עצמם כמו שצריך (כולל IAL בזמנו) 2. משהו לא מתפקד ב VA שלא מגיעים \ טסים אצלהם שזה אומר בסופו של דבר לא טסים אצלינו. בתקופת IAL, חרשתי את השמים ויחד איתי חרשו עוד רבים וטובים ולא היתה שבת בלי פיצוץ על ב"ג ועל איציק אני מסכים שצריך לעזור ל VAים השונים ואף אנו זקוקים ל IAL חדשה שתזרים דם חדש בעורקי VATSIM. יתכן וה VS זקוקים להכוונה מהכיוון שלנו אליהם. דרך אחת היא כמובן מה שקובי הראה וזה הדף עם לינקים ל VAים השונים. אני לא סגור ב 100% בתרומת פורום של VA, אבל אני לא פוסל אופציה זו על הסף. מה בעצם אתם רוצים שיהיה בפורום הזה ? תעזרו לנו להבין כדי שנוכל לקחת את ההחלטה הנכונה. בסופו של יום המטרה של כולנו היא לייצר תנועה בארץ.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 בעולם הוירטואלי שלנו: ואטיל הוא גוף בעל עוצמה השולט במרחב הטריטוריאלי שעליו הוא ממונה. כל חברה וירטואלית שבאותה טריטוריה, כפופה מטבע הדברים לואטיל ותקנותיו (שהן פועל יוצא מתקנות הגוף הבינלאומי). לואטיל אינטרס להגדלת היקף הפעילות בתחומי הטריטוריה שלו. ואני בטוח שהוא פועל בהתאם לזה. לשמחת רבים יש כעת גם פורום מיוחד לאל-על וירטואל. עדיין, אני מציע לשים לב לדברי אלעד ובן. יש בהם המון תבונה וטעם. הפורום הוא רק אמצעי אחד להעלאת המודעות וההצטרפות לאל-על. יש לשקול אמצעים נוספים. העלתי את עניין המבחן כדוגמא אחת בלבד. באותו עניין של המבחן, קל מאוד למצוא חלופות למניעת ברדק. לזה אני מוכן אישית לסייע. מעבר למבחן יש המון מה לעשות (חזרו שוב לדברי אלעד ובן). - צריך רק להחליט על אג'נדה. אני כמובן תומך באג'נדה של בן, אם כי לא הייתי עושה רק מה ש"העם רוצה". אגב - אף אחד לא ימנע מהמקצוענים להמשיך לטוס באל-על ברמת סופר. אבל לא בהכרח הם צריכים לכפות על אחרים את אותו דבר. כמו שנאמר, לא לכולם יש FMC ורצון לריאליסטיות מחמירה ומלאה. מילה לסיום על ואטיל: למרות שאני מביע פה דעות זמן קצר יחסית, אני עוקב אחרי הפורום כאן כבר זמן רב מאוד, מבחוץ. זהו גוף שמגיעה לו הערכה רבה. הוא מקבץ בתוכו הנהלה וחברים שמקומות רבים בעולם יכולים להתקנא בהם. גם אם לא כל החלטה נראית לנו, לקחת הכל בפרפורציה. מגיע לגוף הזה פירגון!
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 בעולם הוירטואלי שלנו:ואטיל הוא גוף בעל עוצמה השולט במרחב הטריטוריאלי שעליו הוא ממונה. כל חברה וירטואלית שבאותה טריטוריה, כפופה מטבע הדברים לואטיל ותקנותיו (שהן פועל יוצא מתקנות הגוף הבינלאומי). לואטיל אינטרס להגדלת היקף הפעילות בתחומי הטריטוריה שלו. ואני בטוח שהוא פועל בהתאם לזה. לשמחת רבים יש כעת גם פורום מיוחד לאל-על וירטואל ולעיט. עדיין, אני מציע לשים לב לדברי אלעד ובן. יש בהם המון תבונה וטעם. הפורום הוא רק אמצעי אחד להעלאת המודעות וההצטרפות לאל-על ולעיט. יש לשקול אמצעים נוספים. העלתי את עניין המבחן כדוגמא אחת בלבד. באותו עניין של המבחן, קל מאוד למצוא חלופות למניעת ברדק. לזה אני מוכן אישית לסייע. מעבר למבחן יש המון מה לעשות (חזרו שוב לדברי אלעד ובן). - צריך רק להחליט על אג'נדה. אני כמובן תומך באג'נדה של בן, אם כי לא הייתי עושה רק מה ש"העם רוצה". אגב - אף אחד לא ימנע מהמקצוענים להמשיך לטוס באל-על ברמת סופר. אבל לא בהכרח הם צריכים לכפות על אחרים את אותו דבר. כמו שנאמר, לא לכולם יש FMC ורצון לריאליסטיות מחמירה ומלאה. מילה לסיום על ואטיל: למרות שאני מביע פה דעות זמן קצר יחסית, אני עוקב אחרי הפורום כאן כבר זמן רב מאוד, מבחוץ. זהו גוף שמגיעה לו הערכה רבה. הוא מקבץ בתוכו הנהלה וחברים שמקומות רבים בעולם יכולים להתקנא בהם. גם אם לא כל החלטה נראית לנו, לקחת הכל בפרפורציה. מגיע לגוף הזה פירגון!
Niv Malin פורסם דצמבר 5, 2006 דיווח פורסם דצמבר 5, 2006 רק אני לא מבין איפה הפורום החדש שמוקדש לחברות הוירטואליות?! :?: :!:
mickey lip פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 לאחר שישבתי על הגדר וצפיתי בתגובות שלכם , גיבשתי לעצמי עמדה: 1- אני לא נגד אבל גם לא כל כך בעד. 2-לנסות אפשר תמיד, אבל קחו לשומת ליבכם שנדרשת השקעה מטעם החטיבה בחלוקת משאבים יקרים לכך, כן זה עולה כסף, למרות שזה לא נראה לכם במבט ראשוני, ולכן כול ההתנפלות הזאת על קובי אינה במקומה. האיש מנסה לקבל החלטה נכונה , שתתרום לכלל החברים ולחטיבה , הוא שואל שאלות מצויינות ועד עכשיו ,אותי אישית לא שיכנעתם , אני מבין שהוא כן בא לקראתכם בסוף, כל שנותר לי הוא לאחל לכולם הצלחה, לכלל החברות , למרות שאישית אינו מעורב באף חברה וירטואלית כרגע , ( אני רשום כחבר ב IAL , וחיי באשלייה של תקומת המתים ). 3- החטיבה היא בית לכל החברות באשר הן, החטיבה תומכת ומספקת שירותי פיקוח תמיד כשמבקשים לארגן אירועים או כל דבר אחר , זהו תפקידה, והיא עושה אותו על הצד הטוב ביותר. אף אחד לא יכול לטעון שאין פה את הפיקוח הכי מקצועי שתקבלו ברשת, ואני מטייל הרבה ברשת הוירטואלית, אין על הפקחים שלנו. 4-תפקידם של החברות לקדם את עצמם, אם באירועים, אם בפרסומים ,פעילויות גיבוש ועוד... לא ראיתי אותכם עושים את זה הרבה וחבל. אף אחד לא סגר בפניכם את השער פה או לא נתן לכם לפרסם את עצמכם בפורומים השונים פה. משום מה אתם לא עושים את זה.לא מספיק לטעמי. לכל חברה יש פורום חברים פנימי משלה, למה הוא לא פעיל ?, זה כבר מצריך בדק בית פנימי של כל חברה, אין לבוא בטענות לVATIL על כך או לחילופין לבקש מVATIL לעשות את העבודה בשבילכם, פתחתם חברה? תעבדו על מנת שהיא תצליח, ותפסיקו לבקש " סיוע ממשלתי לכיסוי הגירעון". :wink: זו דעתי. אני לא נגדכם חלילה, אם לא הובנתי נכון, אני רק מנסה להבין למה טוב הפורום הזה. יש את הפורומים הרגילים , תשתמשו בהם, אף אחד לא מנע זאת עד היום.
אורח פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 רק אני לא מבין איפה הפורום החדש שמוקדש לחברות הוירטואליות?! :?: :!: בבדק עושה Check D :x ותיקרא את מה שמיקי כתב ... כל מילה מלמיליאן.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 Publicity. Community. VA's are an intregal part of the ARTCC world. New Yorks Forums has a VA forumAND a whole webpage for their VAs, Miami has a whole webpage dedicated to their VAs סליחה כולם שאני כותב כבר תגובה שלישית בנושא זה. אני חייב להודות שהנושא הזה קרוב לליבי. הבחירה שלי לטוס תחת דגל זר קשורה מאוד לנושא שדנים עליו ולכן המעורבות. לעצם התגובה: מיקי, אני מסכים איתך על רוח הדברים, אבל לא להתבלבל: כמו שצויין בציטוט המצורף מעלה. 2 ה VA (גם עיט) הם חלק מהעולם הוירטואלי שנציגו כאן הוא ואטיל. כשם שואטיל מקדיש פינה לחדשות עולמיות. סביר שיקדיש פינה אחרת לחדשות מקומיות קרי אותן 2 VA. דבר שני. הפורום שכאן הוא אבן שואבת (נקודה שמנהלי הפורום יכולים להתגאות בה) והטיעון הוא שהמבקרים כאן יחשפו בהכרח לVA וכמו שאומר הפתגם "קרוב לעין, קרוב ללב" (נו טוב אמרו את זה הפוך - אני יודע :wink: ) נכון, אפשר לשאול, למה לא פעילים בפורום אל-על ועוד הרבה שאלות מציקות. גם לי יש שאלות כאלה. אבל הטיעון שהקצאת פינה לVA תתרום לקידום עיניינם (promotion) לטעמי סביר בהחלט נשאיר לקובי ולחבריו בהנהלה את ההתמודדות על משאבים ומרכיבים אחרים. לא תמצא כאן אחד שימעיט בערכה של ההנהלה.
אורח פורסם דצמבר 6, 2006 דיווח פורסם דצמבר 6, 2006 אין שום צורך או מקום לפורום VA תחת מערכת הפורומים של החטיבה. חברה וירטואלית צריכה פורום פנימי שלה, בה תתנהל התקשורת הפנימית שלה. שם נוצרים הקשרים בין החברים, שם מנוהלים העניינים הפנימיים, ושם קיימת "רוח החברה". ע"ע הפורומים של IAL בזמנו. פורום VA תחת VATIL שיהיה משותף לכל החברות ושאר העולם יכול רק לפגוע בפורומים הפנימיים. הודעות על אירועים וכו' יכולות להתפרסם בפורום ה-NOTAMS, ואף הצעתי לצוות לאפשר למנהלי החברות או אחראי מטעמן גישה לפרסם שם ישירות. למעט הודעות רשמיות של ה-VA השונים אין שום מקום לתקשורת פנימית של החברות על פלטפורמת הפורומים של החטיבה. אין לזה שום ערך של יחסי ציבור. אתם רוצים יחסי ציבור? תארגנו אירועים ותפרסמו ב-NOTAMS. מה שאתם צריכים לעשות זה להחיות את הפורומים שלכם, כמו שאנחנו בזמנו החיינו את הפורומים של IAL. ואני אגלה לכם איך עושים את זה. גם אז היה פורום חטיבה. אבל אני, כמנהל ב-IAL עמדתי על כך שיהיה תוכן ופעילות בפורומים שלנו. הגבנו לכל הודעה, ענינו לכל שאלה, פרסמנו תמונות וסיכומי אירועים. ומה שרצינו להוציא החוצה, הוצאנו במקומות המתאימים. זה הכל. תפסיקו לקטר ותתחילו לעבוד. כשאתם מארגנים אירוע אין שום סיבה שכל הדיון עליו יהיה כאן. תאמו עם החטיבה פיקוח, אבל מההודעה קשרו לפורום שלכם! כשאתם מוציאים תוכנה כמו הבלקבוקס, אין שום סיבה שכל ה"וואו, תוכנה נהדרת" יהיו בפורום הכללי של VATIL. שימו הודעה, אצלכם, תנו כאן קישור! הסיבה שאתם צריכים פורום VA כאן היא שאתם מנהלים את העניינים הפנימיים של החברות במקום הלא נכון.