ely129 פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 טוב.. לרוב אני לא נכנס להביע את דעותיי אלא אם ממש מגרד לי בקצות אצבעותיי... אבל... לכול ראשי החטיבה... והטייסים שבה... היה נחמד נגמר! מהיום מפנים את כסא הקברניט לטובת בני בכורי מורן! אני אקח את כסא הנווט, אישתי את הקצין הראשון- וכמובן מורן על ההגאים... זהו שחררנו, הדלקנו, הסענו, המראנו מכאן זו טיסה שתיקח בערך- עד שארית חיי... נתראה על הקשר פחות ופחות ככול שהקברניט יקח יותר אחריות תפקידיי יצומצמו משמעותית.. נתראה בשמיים שגיא
mickey lip פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 שגיא - אבא. פששש, מזל טוב איש. הצק ליסט ארוך, והאחריות הרבה יותר גדולה. טוסו בבטחה , ותהנו מכל רגע, זה הכיף האמיתי. מזל טוב.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 יא ווראדי מתי הספקת קיד? מזל טוב ולילות שקטים!!
E.Z פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 יא ווראדי מתי הספקת קיד? מזל טוב ולילות שקטים!! זה לא שגיא ינאי :mrgreen: וכמובן מזל טוב !!!
אורח פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 ראשית מזל טוב לשגיא (לא ינאי) על הולדת בכורך הרבה נחת ובעיקר לילות שקטים (כן בטח :mrgreen: ) והעיקר לא להלחץ (כן עוד בטח ). ושגיא ינאי, מקווה שלא חטפת איזה התקף לב מהאבהות הלא צפויה
Amir Paz פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 ואי אכלתי סרטים לרגע... שגיא ינאי.. גמרתם אותי
mickey lip פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 מזל טוב שגיא, המון נחת מהקטן אמממ, איציק, יש פה ילדים.
Niv Malin פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 מזל טוב שגיא, המון נחת מהקטן אמממ, איציק, יש פה ילדים. חחחחחחחחחחחח מזל טוב! ושהקטן יזכה לגדולות! (גדולה)....
zmatan פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 אוי מיקי יסוטה גמרת אותי ואני באמצע משמרת... המון מזל-טוב ושתזכו לנחת :!:
Or Netzer פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 אימאלה איך הבהלתם אותי! שגיא קטן תמים מסכן מה עשיתם ממנו אבא? :wink: מזל טוב שגיא!!! רק נחת.
crazyblat פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 מזל טוב ובהצלחה. אולי בבוא היום הוא יחייה את החלום שאבא שלו חלם....להיות טייס אמיתי...אבל עד אז יש עוד כמה וכמה עשורים ....
Avi Cohen פורסם דצמבר 10, 2006 דיווח פורסם דצמבר 10, 2006 מזל טוב איש. אני אישית יכול להעיד מתוך נסיון שהטיסות באמת מצטמצמות. אבל שווה כל רגע. שרק תשבו נחת ואשר.