Tomer Haim פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 כתבתי מדריך לטובת התעופה הכללית אבל בטוח כי גם טייסים חדשים בחטיבה יוכלו לעשות בו שימוש, המדריך בנושא הטיסה הראשונה מהרצליה לבן גוריון. כידוע יש הבדל בין השדות הקטנים אליהם רגילים רוב הטייסים הפרטיים לשדה גדול כמו ב"ג, הנתיב מהרצליה לב"ג מתואר במדריך במלל + תמונות מהסימולטור של נקודות בתחום ה TMA + תמונות מהאויר + מפות. תודה רבה רבה לעמרי סודרי הענק על העיצוב ועל ההשקעה בקריאת המדריך לפני פרסום הנה לינק http://www.virtual-flight.com/llhzllbg.pdf בקרוב יצורף לאתר החטיבה (הדרכה) התנו
Erez Savir פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 יפה מאד!!סוף סוף אני יודע איפה הנקודות החדשות בTMA. יש מצב שתעשה גם מב"ג לש"ד?יש את הנקודות מגשימים ופרדס שאין לי מושג איך הן נראות :?
Izik Bakshi פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 תומר, מדריך נהדר! תודה על ההשקעה שניראת בצורה יפה מאוד. תודה רבה.
Matan Solomon פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 וואו, אחד המדריכים המושקעים ! כל הכבוד תומר !!!
Niv Malin פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 מעולה!! כל הכבוד תומר על היוזמה והעבודה להכנת מדריך מושלם זה!! מדריך מצויין למתחילים וגם ל"מתקדמים" שחושבים שהם מתקדמים... :wink: תודה!
תומר עינבר פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 כבר אמרתי לך ואני יגיד שוב: זה מדריך מדהים!!!!! פשוט השקעה מדהימה!!!
Eldar Sella פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 כל הכבוד תומר! נחמד לראות את התיכון שלי ואת הקניון בתמונה של ה"גגות האדומים ליד גני עם", אגב אני גר בסביבות ה 50 מטר משכונת גני עם ( אחוז מהשכונה הזאת זה שטחים חקלאיים), אם תטוס באיזור בשעות הצהריים, תעשה איזה גלגול חבית כדי שאוכל לזהות אותך