עבור לתוכן
Elad Levy

ערב פיקוח יום שישי ה-8/12

Recommended Posts

פורסם

חברה אני חייב להגיד מהשהו בחיים לא ראיתי כל כך הרבה תנועות CVFR בכל ה-3 שעות האלו

אז תודה שבאתם לטוס ואני מקווה שגם מחר במיני אירוע ובבחינה יהיה אותו מצב

כרגע עדיין מחוברים :

תל אביב

גישה

ראש פינה

חיפה

וקרקע שמפקח עליו חן כהן מגיע לו מזל טוב על זה שפעם ראשונה פיקח היום מזל טוב חברי

אז מי שעדיין לא טס זה הזמן :lol:

פורסם

אכן וואו .

היום המשכתי במסכת הלימוד שלי וביצעתי שני טיסות . בצהריים מחיפה לראש פינה , ובערב מראש פינה למגידו (4X-LOG) . והופ - איזה כיף . יש מגדל לראש פינה וגם כיסוי ארצי ... תענוג :P

בטיסה הראשונה עדיין היו לי קצת שקשוקים , אבל עבר בסדר .

בטיסה האחרונה הכל הלך חלק . הדיבור עם מגדל ראש פינה , הדיבור עם תל אביב , הרגשתי שלם עם עצמי .

כמובן שיש עוד המון מה ללמוד , אבל הרידבקים שלי משתפרים . לכתוב הכל בהחלט עוזר .

תודה למגדל של ראש פינה שהיה אחלה ותל אביב שהיה אחלה לא פחות :wink:

עכשיו , נבלה את ערב השישי במגידו ומחר נמריא בחזרה לשדה הבית בתימן , בתקווה עם כיסוי ארצי .

נ.ב - מדי פעם התשדורת מקוטעת וקשה להבין . האם יש שיטה לשפר את העניין ?

שבת שלום !

פורסם

לורן, בהחלט מה שהפריע הערב זה הבעיות עם הקשר, תבדוק שיש לך מספיק רוחב פס של אינטרנט שאתה טס, אני שמעתי את כל המטוסים חלק וכך הם שמעו אותי.

ממליץ לך לסגור את כל התוכנות שלא קשורות לסימולטור בזמן שאתה טס וכך לפנות גם יותר מקום.

פורסם
לורן, בהחלט מה שהפריע הערב זה הבעיות עם הקשר, תבדוק שיש לך מספיק רוחב פס של אינטרנט שאתה טס, אני שמעתי את כל המטוסים חלק וכך הם שמעו אותי.

ממליץ לך לסגור את כל התוכנות שלא קשורות לסימולטור בזמן שאתה טס וכך לפנות גם יותר מקום.

בטיסות הקודמות הקיטוע לא היה קיים אז אני מתאר לעצמי שזאת בעייה זמנית בפס שלי . נקווה שבטיסה הבאה הכל יהיה בסדר . .

פורסם
חברה אני חייב להגיד מהשהו בחיים לא ראיתי כל כך הרבה תנועות CVFR בכל ה-3 שעות האלו

אז תודה שבאתם לטוס ואני מקווה שגם מחר במיני אירוע ובבחינה יהיה אותו מצב

כרגע עדיין מחוברים :

תל אביב

גישה

ראש פינה

חיפה

וקרקע שמפקח עליו חן כהן מגיע לו מזל טוב על זה שפעם ראשונה פיקח היום מזל טוב חברי

אז מי שעדיין לא טס זה הזמן :lol:

מי פה הספיד את עיט ? :mrgreen:

פורסם
כן וגם אני עשיתי מלא בעיות לאיציק!!! :lol:

אגב אחלה סינרי של LLIB, באמת ממש מרשים!

תודה :oops:

אבל קטונתי...

גם על מגידו :wink:

פעם ראשונה שאני נוחת שם ובהחלט נותן תחושה של רוגע כמו שהאזור באמת צריך לתת 8)

פורסם

היה אחלה פיקוח שבעולם.

אמנם אני טסתי עם עידו קצת מוקדם יותר, אבל באמת נהנתי וגם אמרתי לאיציק, שממש הרגיש כמו במציאות. היו הרבה תנועות על הקשר וסוף סוף היה אפשר להנות מערוץ שכמעט כולו טיסות ראיה עם פחנועים :P

התחברתי מאוחר יותר כדי לעשות טיסה מהרצליה לר"פ דרך חיפה, אך לצערי נאלצתי להתנתק עוד בנקודת המתנה.

יאללה סדרו לנו פיקוח כזה גם בסביבות 22:00 ואנחנו מסודרים :mrgreen:

כל הכבוד.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...