Roman Dreer פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 איירוסופט הוציאה חבילת תוספות לשדות תעופה תוספות כמו FOLOWME, גררי דחיפה, מסלול עם מים בגשם וכ"ו... תכנסו ללינק יש סרטונים והורדת דמו. http://www.aerosoft.com/cgi-local/re/ib ... wd,,D10333
Matan Solomon פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 ווואווו! ענק !!! חבל רק שהם נזכרו אחרי שיש הרבה מזה בFSX חח
crazyblat פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 חח הדולר ירד והיורו עולה...אין פלא..... מאיפה אני אשיג את זה עכשיו?! אוףףףףףף רומן אחלה דבר אבל כמו שמתן רשם...מאוחר מדי בגלל הFSX
Nadav פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 אוי זה מ ט ו ר ף!!! רומן שיחקת אותה! חבל על הזמן! זה שידרוג עצום. איירוסופט האלה פשוט תותחים!
Elad Levy פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 אני מקווה רק שזה יעבוד טוב אם בן גוריון אולי איפה שהו אפשר להגדיר מסלול גרירה לנקודות ?
Roman Dreer פורסם דצמבר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 באמת תודה, אבל אין מה להודות לי אני רק הבאתי את הידיעה
Niv Malin פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 אני מקווה רק שזה יעבוד טוב אם בן גוריון אולי איפה שהו אפשר להגדיר מסלול גרירה לנקודות ? לדעתי זה דבר אוניברסלי ז"א מתאים לכל שדות התעופה, ורכב הפושבאק מתאים את עצמו לדרך הסעה.... אבל צריך לבדוק זאת!
Erez Savir פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 אל תצפו ליותר מידי... זה לא עובד בכול שדה,זה עובד רק בשדה שנמצא בAirport Pack.שכרגע זה בסך הכול 4 שדות בגרמניה. רק אם הם יראו איך לייצר את זה לבד.תשכחו מב"ג. למרות זאת,נראה בהחלט מרשים.