Roman Dreer פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 טוב, לאחר שעשיתי טיסת VFR בידני מלא על ססנה. אבקש בבקשה ממך, איציק, איזה דו"ח על הטיסה וכ"ו שאלמד להבא (ואני יודע, יש מה ללמוד או יותר נכון לתרגל) ומנוסף תבהיר למה בדיוק התכוונת ב"פניה כמו בואינג". ויש איפה שהוא עדכון נ"צ ל GPS ברירת מחדל של FS?! שיהיו כל הנקודות של ישראל
אורח פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 ולהבא תלמד שיש את פורום ATC לתחקירים מסוג זה. בהצלחה.
Niv Malin פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 ולדעתי אפשר גם לדבר על זה בפרטי.... אם כל אחד יתחיל לבקש חוות דעת על הטיסה שלו נצטרך לפתוח גם לזה פורום....
Roman Dreer פורסם דצמבר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 זהו חשבתי לשים ב ATC, אבל אני הרי הייתי הטייס ולא הפקח... בכל מקרה להבא אדע :wink:
Roman Dreer פורסם דצמבר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 נכון, אבל אני חושב שיש מספיק טייסים מתחילים, שטופיק זה יעזור להם כך או אחרת
Izik Bakshi פורסם דצמבר 8, 2006 דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 רומן, תפנה בפרטי, נתחקר הכל, ואתה מוזמן לפרסם את התחקיר שלך בפורום המיועד לטובת אחרים, סוף שבוע טוב.
Roman Dreer פורסם דצמבר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2006 טוב, אם איזה ADMIN קורא את זה, אז באמת כבר תמחקו את הטופיק אני פניתי בפרטי לאיציק