TDK פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 אני רוצה ליקנות את המוצר אבל ליפני הקניה רציתי לישאול כמה שאלות : האם הוא יפריע לי מתי שאני טס ברשת ? :arrow: האם אני יראה את המטוסים ברשת כמו שהם באמת ניראים ? :arrow: ומי שיש לו את זה בבקשה תספרו לי קצט על המוצר. בתודה סתיו
Erez Savir פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 ברשת אין לך תנועה מלאכותית(AI) אז רק שאתה טס לבד לא ברשת יופיע לך התנועה.. ורק שתדע שאני קניתי את זה ודי התאכזבתי.. כאילו יש מלא Flightplans וכאלה אבל המטוסים מכוערים!!פשוט מכוערים!!אז אתה יודע מה עשיתי?העפתי את זה ואת PAi והתקנתי את הכול ידני... אני ממליץ לכולם לעשות את זה.. זה לקח לי בערך שבועיים של כול יום שעתיים-שלוש שעות אבל זה שווה!יש לי עכשיו חברות קטנות אפילו בסוף העולם ימינה... אני ממליץ לך לא לקנות ופשוט להשתמש ב Porjectai יש להם בעיקרון אותו פלייטפלנס אבל לUT יש יותר חברות.. לשיקולך... ומקווה שעזרתי
GILG פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 אין לי את המוצר אבל אני יודע שיש לאלעל שמה רק 767.... די מאכזב ואני ממליץ לעשות כמו ארז להתקין מטוסים ידנית ואז לראות גם ארקיע ישראייר וכו` בנתב"ג זה ממש חמוד...
BlackRaven פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 לי יש את זה ות'אמת, אני לא ממש מת על זה, אני מאוד ממליץ לך להשתמש בחבילות של PAI במקום זה, לדעתי הרבה יותר טוב... חוץ מזה ה-UT רוצח פרימיים בצורה הרסנית !!!
ha5mvo פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 ...............לי יש את זה ות'אמת, אני לא ממש מת על זה, אני מאוד ממליץ לך להשתמש בחבילות של PAI במקום זה, לדעתי הרבה יותר טוב... חוץ מזה ה-UT רוצח פרימיים בצורה הרסנית !!!........................... This is very of strange. UT actually USES PAI MODELS for its aircraft. so how can they be uglier or less frame-friendly when they are one and the same I wonder??? Could it be that you get better frme rates because you have actually a lot less traffic....? GILG, If you don't have the product how can you say it's disappointing??? and no, it doesn't have just the 767. It has them all!! Xargon got it right, you can definetly get by without it, provided you don't mind downloading litteraly thousends of repaints and their flightplans. If you are up to this kind of labour then you really don't need UT. Otherwise I see nothing wrong with it. //Michael
BlackRaven פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 ha5mvo כתב: ...............לי יש את זה ות'אמת, אני לא ממש מת על זה, אני מאוד ממליץ לך להשתמש בחבילות של PAI במקום זה, לדעתי הרבה יותר טוב... חוץ מזה ה-UT רוצח פרימיים בצורה הרסנית !!!........................... This is very of strange. UT actually USES PAI MODELS for its aircraft. so how can they be uglier or less frame-friendly when they are one and the same I wonder??? Could it be that you get better frme rates because you have actually a lot less traffic....? בהחלט, אני לא כל כך אוהב את זה שאיר-זימבאבואה והקווים האווירים של ויאטנם(בציניות כן...) ועוד שאר מלא חברות שרק אלוהים שמע עליהם וגם זה לא, מורידים לי את הפריימים בצורה קטלנית...