עבור לתוכן
Kobi David

***עוד חוויה לכולם - טיסה בסימולטור באל על***

Recommended Posts

פורסם
שאלה...אלו הסימולטורים הרשמיים בהם טייסי אלעל מתאמנים? :?

לא

אהה...זה מסביר הכל....מי יודע אולי בפרוייקט הבא....אני מחזיק אצבעות ומוכן לתרום... :D :!: :wink:

פורסם

בארץ אין סימולטורים רשמיים של BOEING, סימולטור כזה הוא מאוד יקר וכל שעת טיסה בו עולה המון כסף, אין הרבה חברות שיכשירו את הטייסים שלהם כאן ולכם אין כיסוי על ההוצאות הגדולות של הסימולטור, משמע הרווח יהיה קטן אם יהיה כזה בכלל, זו הסיבה שאלעל שולחת את טייסיה להתאמן בסימולטורים בחו"ל.

המוקאפ ש VATIL בנו לאלעל הוא הכנה לסימולטור בחו"ל למבחנים של הקצינים הראשונים, כך הטייסים יגיעו יותר מוכנים לסימולטור בחו"ל וגם יצברו עליו פחות שעות = פחות כסף שיוצא מאלעל לדעתי.

פורסם
בארץ אין סימולטורים רשמיים של BOEING, סימולטור כזה הוא מאוד יקר וכל שעת טיסה בו עולה המון כסף, אין הרבה חברות שיכשירו את הטייסים שלהם כאן ולכם אין כיסוי על ההוצאות הגדולות של הסימולטור, משמע הרווח יהיה קטן אם יהיה כזה בכלל, זו הסיבה שאלעל שולחת את טייסיה להתאמן בסימולטורים בחו"ל.

המוקאפ ש VATIL בנו לאלעל הוא הכנה לסימולטור בחו"ל למבחנים של הקצינים הראשונים, כך הטייסים יגיעו יותר מוכנים לסימולטור בחו"ל וגם יצברו עליו פחות שעות = פחות כסף שיוצא מאלעל לדעתי.

thanx for the info

פורסם

אני לא גורם רשמי, אבל לדעתי זה עדיין רלוונטי.

הבעייה-למלווים יש חיים ולכן הם לא זמינים לרוב, ואם כן אז לפעמים קשה לתאם 4 אנשים ליום ושעה מסויימים.

אני יכול לומר שלפני כחודש וחצי, היינו 4 אנשים עם מיקי ורן במוקאפ של ה73 לאימון.

פורסם

הבעייה-למלווים יש חיים ולכן הם לא זמינים לרוב, ואם כן אז לפעמים קשה לתאם 4 אנשים ליום ושעה מסויימים.

עדיין רלוונטי.

כרגע אנו מחדשים את אישורי הכניסה , ברגע שנקבל את החדשים נחזור לשיגרה.

גם קורס 737 חדש יפתח בקרוב .

מבטיח לעדכן.

פורסם

עדיין רלוונטי.

מבטיח לעדכן.

מה תנאי הקבלה במידה ואני רוצה להטצרף לקורס החדש?

פורסם

עדיין רלוונטי.

מבטיח לעדכן.

מה תנאי הקבלה במידה ואני רוצה להטצרף לקורס החדש?

כשיפתח הקורס תהיה בטוח שמיקי יעדכן בדיוק מהם תנאי הקבלה ומה צריך לעשות אם רוצים להתקבל...

הסר דאגה מלבך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...