avigilad99 פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 שאלה...אלו הסימולטורים הרשמיים בהם טייסי אלעל מתאמנים? :?
Ben Bezalel פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 שאלה...אלו הסימולטורים הרשמיים בהם טייסי אלעל מתאמנים? :? לא
avigilad99 פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 שאלה...אלו הסימולטורים הרשמיים בהם טייסי אלעל מתאמנים? :? לא אהה...זה מסביר הכל....מי יודע אולי בפרוייקט הבא....אני מחזיק אצבעות ומוכן לתרום... :!: :wink:
Eldar Sella פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 בארץ אין סימולטורים רשמיים של BOEING, סימולטור כזה הוא מאוד יקר וכל שעת טיסה בו עולה המון כסף, אין הרבה חברות שיכשירו את הטייסים שלהם כאן ולכם אין כיסוי על ההוצאות הגדולות של הסימולטור, משמע הרווח יהיה קטן אם יהיה כזה בכלל, זו הסיבה שאלעל שולחת את טייסיה להתאמן בסימולטורים בחו"ל. המוקאפ ש VATIL בנו לאלעל הוא הכנה לסימולטור בחו"ל למבחנים של הקצינים הראשונים, כך הטייסים יגיעו יותר מוכנים לסימולטור בחו"ל וגם יצברו עליו פחות שעות = פחות כסף שיוצא מאלעל לדעתי.
avigilad99 פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 בארץ אין סימולטורים רשמיים של BOEING, סימולטור כזה הוא מאוד יקר וכל שעת טיסה בו עולה המון כסף, אין הרבה חברות שיכשירו את הטייסים שלהם כאן ולכם אין כיסוי על ההוצאות הגדולות של הסימולטור, משמע הרווח יהיה קטן אם יהיה כזה בכלל, זו הסיבה שאלעל שולחת את טייסיה להתאמן בסימולטורים בחו"ל.המוקאפ ש VATIL בנו לאלעל הוא הכנה לסימולטור בחו"ל למבחנים של הקצינים הראשונים, כך הטייסים יגיעו יותר מוכנים לסימולטור בחו"ל וגם יצברו עליו פחות שעות = פחות כסף שיוצא מאלעל לדעתי. thanx for the info
כפיר דוינו פורסם אוקטובר 10, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2007 אני רוצה להצטרף כצופה אני לא ברמה כזאת גבוהה אם משהו הולך אולי אני יכול להצטרף אליו ?
Ben Cohen פורסם ינואר 16, 2008 דיווח פורסם ינואר 16, 2008 אני לא גורם רשמי, אבל לדעתי זה עדיין רלוונטי. הבעייה-למלווים יש חיים ולכן הם לא זמינים לרוב, ואם כן אז לפעמים קשה לתאם 4 אנשים ליום ושעה מסויימים. אני יכול לומר שלפני כחודש וחצי, היינו 4 אנשים עם מיקי ורן במוקאפ של ה73 לאימון.
mickey lip פורסם ינואר 16, 2008 דיווח פורסם ינואר 16, 2008 אני לא גורם רשמי, אבל לדעתי זה עדיין רלוונטי. הבעייה-למלווים יש חיים ולכן הם לא זמינים לרוב, ואם כן אז לפעמים קשה לתאם 4 אנשים ליום ושעה מסויימים. אני יכול לומר שלפני כחודש וחצי, היינו 4 אנשים עם מיקי ורן במוקאפ של ה73 לאימון. עדיין רלוונטי. כרגע אנו מחדשים את אישורי הכניסה , ברגע שנקבל את החדשים נחזור לשיגרה. גם קורס 737 חדש יפתח בקרוב . מבטיח לעדכן.
omerd17 פורסם ינואר 17, 2008 דיווח פורסם ינואר 17, 2008 מיקי זה שיפתח חדש זה מצוין אבל מה נסגר עם הישן? עדיין לא כולם טסו במוקאפ :shock:
mickey lip פורסם ינואר 17, 2008 דיווח פורסם ינואר 17, 2008 מיקי זה שיפתח חדש זה מצוין אבל מה נסגר עם הישן? עדיין לא כולם טסו במוקאפ :shock: יטוסו . הסר דאגה מליבך.
noamkn פורסם ינואר 17, 2008 דיווח פורסם ינואר 17, 2008 אני לא גורם רשמי, אבל לדעתי זה עדיין רלוונטי. הבעייה-למלווים יש חיים ולכן הם לא זמינים לרוב, ואם כן אז לפעמים קשה לתאם 4 אנשים ליום ושעה מסויימים. אני יכול לומר שלפני כחודש וחצי, היינו 4 אנשים עם מיקי ורן במוקאפ של ה73 לאימון. עדיין רלוונטי. כרגע אנו מחדשים את אישורי הכניסה , ברגע שנקבל את החדשים נחזור לשיגרה. גם קורס 737 חדש יפתח בקרוב . מבטיח לעדכן. מה תנאי הקבלה במידה ואני רוצה להטצרף לקורס החדש?
Matan Solomon פורסם ינואר 17, 2008 דיווח פורסם ינואר 17, 2008 אני לא גורם רשמי, אבל לדעתי זה עדיין רלוונטי. הבעייה-למלווים יש חיים ולכן הם לא זמינים לרוב, ואם כן אז לפעמים קשה לתאם 4 אנשים ליום ושעה מסויימים. אני יכול לומר שלפני כחודש וחצי, היינו 4 אנשים עם מיקי ורן במוקאפ של ה73 לאימון. עדיין רלוונטי. כרגע אנו מחדשים את אישורי הכניסה , ברגע שנקבל את החדשים נחזור לשיגרה. גם קורס 737 חדש יפתח בקרוב . מבטיח לעדכן. מה תנאי הקבלה במידה ואני רוצה להטצרף לקורס החדש? כשיפתח הקורס תהיה בטוח שמיקי יעדכן בדיוק מהם תנאי הקבלה ומה צריך לעשות אם רוצים להתקבל... הסר דאגה מלבך.