the pilot פורסם מרץ 26, 2004 דיווח פורסם מרץ 26, 2004 אז התוכנה היא רק ל-7 ימים כדי למהר דרישות: Graphics Card Requirement for Keyhole Pro The Keyhole Pro client will work on most graphics cards from the following manufacturers: NVIDIA ATI Intel Matrox S3 * * S3 graphics card users must use the DirectX version of Keyhole. S3 SuperSavage graphics cards or better are required to run the Keyhole application. To find out what type of graphics card you have, follow these steps: Go to your desktop (you can right click on your bottom toolbar to "minimize all windows"). Choose "Properties". Click the "Settings" tab. Click the "Advanced" button in the lower right area of the "Settings" tab. Finally, select the "Adapter" tab. You should see what make and model of graphics card you have. System Requirements For Keyhole PRO The Keyhole PRO client requires certain system configurations in order to run smoothly. Please ensure that your computer meets following minimum requirements: Operating System: Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP System Memory (RAM): 128 MB (256 MB recommended) CPU Speed: PII 300 MHz 3D Graphics Card: see above Network Speed: 128 kbps תוכנה המאפשרת לצפות בתמונות לווין של כדור הארץ.ניתן לקבל תמונות של מדינות העולם, כולל ישראל כמובן, ולהתמקד באזורים שונים, לעיתים עד רמה של בית בודד. הקישור מוביל אל האתר שממנו ניתן להוריד את התוכנה. אתר הבית:http://www.earthviewer.com/ לינק: http://www.keyhole.com/downloads/KeyholePro172r3.exe מהר! אפשר פה לראות את כל הכבישים ופשוט הכל ויודעים מה גם לאלה שנפגשים הרבה בנתב"ג ולא יודעים את הדרך אז היא מראה בהצלחה ולמהר!!!!!!!!
IAL335 פורסם מרץ 27, 2004 דיווח פורסם מרץ 27, 2004 סוף הדרך!!! אבל שימו לב שאפשר להגיע בישראל למשל רק עד לרמה שרואים את נתב"ג על כמעט כל המסך, אם מתקרבים יותר מזה, אז האיכות ממש גרועה. אבל למשל הסתכלתי בניו-יורק, בקנדי, ואני מזהה שם איירבאס 340 של TURKISH AIRLINES.... פצצה!
the pilot פורסם מרץ 27, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 27, 2004 סוף הדרך!!! אבל שימו לב שאפשר להגיע בישראל למשל רק עד לרמה שרואים את נתב"ג על כמעט כל המסך, אם מתקרבים יותר מזה, אז האיכות ממש גרועה. אבל למשל הסתכלתי בניו-יורק, בקנדי, ואני מזהה שם איירבאס 340 של TURKISH AIRLINES.... פצצה! לא צריך להתקרב יותר מידי הכוונה שבתוכנה שאני העליתי זה כדי לראות את כל הכבישים,המבנה וכל זה אתה בטח מתקרב כאילו הפנים שלך בתוך האדמה
the pilot פורסם מרץ 27, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 27, 2004 למה אני לא רואה מדויק כל-כך כמו שאתם אומרים? ???????
the pilot פורסם מרץ 27, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 27, 2004 שימו לב! צריך להמתין קצת בכל פעם שמשנים את הזום ואז הפרטים מתחילים להופיע לאט לאט , תלוי במהירות החיבור שלך. יש בתוכנה אפשרות לסימון כבישים, אבל זה עובד מזום מסוים, וגם נוספים שמות המקומות, בקיצור תוכנה שצריך להשקיע בה קצת לימוד והגדרות.
IAL335 פורסם מרץ 27, 2004 דיווח פורסם מרץ 27, 2004 חובה להירשם. תיכנס לאתר הראשי ואז לDOWNLOAD ומשם את הKEYHOLE PRO
the pilot פורסם מרץ 27, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 27, 2004 אני רואה אביב כבר יכול לכתוב מדריך לתוכנה שהעליתי
IAL335 פורסם מרץ 27, 2004 דיווח פורסם מרץ 27, 2004 חחחחחחחחחח באמת אבל תוכנה מדהימה... אם אתם רוצים אני אשים תמונה של איך זה נראה למי שלא בטוח אם להוריד או לא