eorubin פורסם דצמבר 18, 2006 דיווח פורסם דצמבר 18, 2006 ערב טוב, ברצוני לקנות את התוכנה FS Live Traffic של AirNav Systems. http://www.airnavsystems.com/anfs האם מישהו יש מידע או המלצה לגבי התוכנה, האם היא מוצלחת? האם היא מתממשקת לתוספים אחרים, כגון תוספים של שדות תעופה וכו'?. תודה מראש, אלדד.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 18, 2006 דיווח פורסם דצמבר 18, 2006 זו אחת מתוך 2 תוכנות מאוד נמכרות שלהם. אני הורדתי את גרסת הדמו והיה לי מעניין, אבל לא מספיק כדי לקנות. (עניין של טעם) תתנסה בדמו דרך הלינק שבעמוד.
yaakovbl1 פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 זה בכלל לא תוסף לסימולטור. יש לחברה הזו 2 תוכנות מעניינות: 1. עוקבת אחרי התנועה האוירית בעולם ותעבורת המידע ששולח המטוס. 2. עוקבת אחרי התנועה בשדות דרך "כאילו" מסכי מכ"ם שבנויים בתוכנה. סה"כ חומר מעניין. גרסאות הדמו ברמה גבוהה - למעשה המוצר עצמו. שווה לנסות כדי להכיר. ** עריכה: התוכנה ספציפית הזו היא גיבוש 2 התוכנות יחד ושילוב לסימולטור
eorubin פורסם דצמבר 19, 2006 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 יעקב לפי הבנתי, התוכנה היא גם תוסף של מטוסי AI, למעלה מ1600 שדות תעופה. בנוסף התוכנה "מעתיקה" את כל המטוסים במציאות LIVE ומכניסה אותם לפלייט. דוגמא: אם יש במציאות LIVE מטוס 673 של AIR CANADA בדרך להמראה על מסלול 26 , אז בפלייט אתה תראה בדיוק את אותו מטוס LIVE של AIR CANADA, בדרך להמראה על מסלול 26. השאלה היא: האם התוכנה/תוסף, מתממשקת לתוספים של שדות תעופה? אלדד.
makover פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 המחיר אסטרונומי :shock: :shock: יש בנוסף נדמה לי גם תשלום תקופתי
yaakovbl1 פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 האמת שאני לא כל כך מכיר את זו שעליה מדובר.. בשתיים האחרות התנסתי ונהנתי. הן לא קשורות בכלל לסימולטור. אם מפעילים את זו של המכ"ם של שדה ויחד איתו מפעילים את ה LIVE ATC אז אתה ממש מרגיש פקח בשדה, רק שלא יכול להתערב..