E.Z פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 בעקבות ריכוז המאמץ למיק הברזל נחזור שבוע הבא בכוחות חדשים ללא ASRC\VRC סופ"ש נעים.
David Misha פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 ולכן היה: Training - Flight - Critical two engine failure. גם סוג של T F C
Izik Bakshi פורסם דצמבר 23, 2006 דיווח פורסם דצמבר 23, 2006 ולכן היה:Training - Flight - Critical two engine failure. גם סוג של T F C אממממ.....שוב פעם מיקי ניצח?
אורח פורסם דצמבר 23, 2006 דיווח פורסם דצמבר 23, 2006 ולכן היה:Training - Flight - Critical two engine failure. גם סוג של T F C אממממ.....שוב פעם מיקי ניצח? המנצח הגדול של השבוע הוא ללא ספק דודי התותח, פעמים הביא את ה ELA לנחיתה בטוחה בב"ג על שני מנועים (באותו הצד, כן :roll: ). הפסיד הגדול, אני, מתוך 4 ניסיונות הרביעית הצליחה :| אין ספק האסימטריה הזאת קשה במיוחד. אלון איך זה אצלכם ??? :mrgreen:
3Dvg פורסם דצמבר 23, 2006 דיווח פורסם דצמבר 23, 2006 ולכן היה:Training - Flight - Critical two engine failure. גם סוג של T F C אממממ.....שוב פעם מיקי ניצח? המנצח הגדול של השבוע הוא ללא ספק דודי התותח, פעמים הביא את ה ELA לנחיתה בטוחה בב"ג על שני מנועים (באותו הצד, כן :roll: ). הפסיד הגדול, אני, מתוך 4 ניסיונות הרביעית הצליחה :| אין ספק האסימטריה הזאת קשה במיוחד. אלון איך זה אצלכם ??? :mrgreen: לפכות אצלכם הכנף היתה שלמה (סכיפול 92) ד"א, יש אפשרות להשתמש בפונקצית ENG OUT שב FMS ולהמשיך לטוס עם ה VNAV... רק שאני לא יודע מה קורה אם המנוע(ים) נכבה במהלך הנמכה או גישה....שכן אז נעלמת הפונקציה הנחמדה הזאת
mickey lip פורסם דצמבר 23, 2006 דיווח פורסם דצמבר 23, 2006 רן, אין חדש תחת השמש... חחחחח לא יפה איציק. לי יש 50 אחוז הצלחה. 2 ניסיונות , נחיתה מושלמת בניסיון השני.