Shayt פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 תודה לכל מי שליווה אותי בטיסת CVFR מהרצליה לאילת. הרשת היתה מאוד עמוסה, R.W. נפל אבל כמו בחיים, אלתרנו ועברתי מפקח לפקח. הניווט בנגב לא היה קל אחרי שזרקו אותי :wink: לנתיב המזרחי לאורך הגבול עם מצרים. זה הזכיר קצת את הניווטים בצבא אבל בסוף הגענו. שאלה קטנה לפקחים: למה זרקתם אותי לנתיב המזרחי דרומה? דווקא שמחתי שיש תנועה חזקה מדרום לצפון וציפיתי לחלוף מתחת לנחיל ה Heavy metals לאורך הערבה. חשבתי שהפרדת הגובה (3000 לעומת 10000+) תספיק לתנועה בטוחה באותו נתיב בשני הכיוונים. אני לא מבקר חו"ח אלא סתם שואל. בברכה, שי 4X-826
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 לדעתי איציק ריחם עלי פשוט התנועה בנתיב הייתה קטסטרופלית, אחרי שהפקח במצריים זרק לי את כל המטוסים בערימה אחת ופשוט לא ראיתי כלום...
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 שי שלום נכון שהנתיב שלך היה חריג, הסיבה היא שלא רציתי שתתקרב לאיזור העמוס J10 בגלל שהיה שם צפוף מאוד וזה היה מקשה עלי כי מרוב הצפיפות לא ההיתי יכול לראות אותך... אני מקווה שכולם נהנו נשתמע בשבת הקרובה...