mickey lip פורסם דצמבר 25, 2006 דיווח פורסם דצמבר 25, 2006 Asaf Brietbard כתב: KOBI - VATIL1 כתב: דקה לפני שמכריזים על המנצח, אני רוצה לשוב ולהודות לכל מי שלקח חלק בשבוע הלא פשוט הזה.כפי אמרתי, אותי בכלל לא מעניין (בטח) אם נסיים מקום ראשון שני או שלישי, אני שמח שהצגנו תחרות יפה לאחרים עם לא הרבה פקחים. קיבלתי המון פידבקים על מתן סולומון ויהב ברזילי על פיקוח מצויין ורמה גבוהה. אני בטוח שמרתון שכזה תורם לכם. אם אכן זכינו במקום הראשון, זיירמן מבטיח הפתעה, אפילו לי הוא לא מגלה.......... אני מקווה שזה וידאו של שניכם רוקדים סלסה :mrgreen: קובי יודע לרקד רק על המנגל. אפרופו מנגל קובי.....
Avi Cohen פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 היה מדהים. כל מה שנשאר לומר....כל הכבוד ושאו ברכה.
Jonathan Perelmuter פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 KOBI - VATIL1 כתב: אם אכן זכינו במקום הראשון, זיירמן מבטיח הפתעה, אפילו לי הוא לא מגלה.......... זיירמן אתה לא חייב לנו משהו? :mrgreen:
E.Z פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 Jonathan- VATIL7 כתב: KOBI - VATIL1 כתב: אם אכן זכינו במקום הראשון, זיירמן מבטיח הפתעה, אפילו לי הוא לא מגלה.......... זיירמן אתה לא חייב לנו משהו? :mrgreen: כן...לפקחים שהשתתפו http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 878#153878 ולא שכחתי.