×�הרון VATIL2 פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 שלום רב , חברים, יום האירוע מתקרב ואני שמח לבשר לכם שנכון להיום, יום א, בשעה 1000, עברנו 120 + נרשמים לאירוע. עדיין יש למה לצפות !!!. על כל פנים, מספר פרטים ועדכונים לידיעתכם ולכל פעולה מצידכם בהמשך, להלן: - 1. הצלחנו לסגור על מחיר מיוחד עבור המוצר ליום האירוע בלבד (!). המוצר יימכר בתחום האירוע בדוכן של רשת "באג" במחיר של -.219 ש"ח ליחידה. בנוסף, יוצעו למכירה מוצרי חומרה שונים מתוצרת מיקרוסופט המזוהים עם הסימולטור ועוד. 2. בעניין ההרשמה לאירוע - על מנת למנוע אי-נעימויות בכניסה, יש הנחייה ברורה וחד-משמעית לאנשי האבטחה לא לאפשר כניסה לתחומי מיקרוסופט ללא אישור ההרשמה. אתם מתבקשים לוודא שיש בידכם ובידי אורחיכם הרשומים את אישור ההרשמה לאירוע אותו הדפסתם לאחר שקיבלתם את הדו"אל או לחילופין, לאחר ביצוע הרשמה טלפונית. הכניסה תותר רק לאחר שזהותו של האורח נבדקה כנגד תעודה מזהה ונמצאה ברשימת המוזמנים, וכאשר הוא עונד תג זיהוי אישי. 3. לגבי החנייה ומיקום האירוע - חניון העובדים לא זמין עבורנו, והחלופה הינה חניון האורחים הממוקם במעלה הרחוב במרחק של כ-100 מטר מבנין מיקרוסופט. החנייה הינה בחינם וע"ח מיקרוסופט. נא לציין זאת בכניסה לחניון. מהחניון מגיעים לבניין האירוע דרך מדרגות והמרפסת העליונה, כאשר המשרדים ממוקמים בקומה "0" (אפס). מגיעים ללובי, שם תוצב עמדת הרישום ומאחוריה הכניסה לאירוע (בפטיו). אני בקשתי שילוט לנוחיות החברים ואני מקווה שכך יהיה. 4. במתחם האירוע יוצבו 15 עמדות מחשב עצמאיות עם התוכנה מותקנת על כל עמדה ועם ציוד נילווה. ניתן יהיה להתנסות - מי שירצה כמובן - ולהטיס את הסימולטור. בנוסף - וזה החלק החשוב והמעניין אותנו ביותר - תהיינה שתי עמדות עם התוכנה, מחוברות לרשת און-ליין בקו רחב, ואשר עליהן אנו מתכננים "תצוגת תכלית" של מה בעצם אנחנו עושים עם הסימולטור כאשר אנחנו טסים בצורה מקוונת. אילן מארגן את התשתית והתוכנות הנדרשות וכמובן עוד "שותף" לתצוגה בתור טייס או פקח. אנו בודקים גם אפשרות לשתף טייסים מחו"ל לצורך הדגמה. המצגת הזו תוקרן באירוע על גבי מסכים גדולים, בצירוף קול, כך שכל הנוכחים יוכלו להתרשם ולהנות. 5. מכיוון שמיקרוסופט מזמינה את נציגי התקשורת, ומכיוון שאנחנו מטפחים את "דור טייסי המחר", ידוע לי שיש כמה טייסים מאד צעירים (בגילאי 12-13 ) הפעילים בחטיבה ובגופים מקבילים בארץ. מי מכם אשר מכיר חבר צעיר כזה, נא להודיע לי בהקדם או לקשר ביננו, בכדי לפתור את הצד המנהלתי. 6. צוות מיקרוסופט העוסק בהכנת האירוע וארגונו משקיע הרבה אנרגיה ומשאבים בעניין, לכן אנו ואנשי אגודת התעופה מאד מקווים ומצפים להשתתפות ערה, בשאיפה להידוק הקשרים עם מיקרוסופט, ולא רק בכל הקשור לסימולטורים. כמו-כן, נרמז לנו שמיקרוסופט תחלק "צופרים" לנוכחים..... תודה על ההקשבה ועל תשומת הלב, והמשך יום נעים לכולנו. אהרון דגן - VATIL2
oz פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 איזה באסה יש לי באותו יום משהו מהבית ספר שאני חייב אבל ממש חייב להיות בו אחרת מורידים לי ציונים מהתעודה.............. ידוע לי שמספר אנשים מגיימר הכולל כמה ילדים קטנים גילאי 13 נרשמו לארוע אני יפנה אותם לדיון הזה שיצרו איתך קשר
Almog Atar פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 שלום אני אלמוג אתם בטח מכירים אותי אני לא כל כך הבנתי את הקטע הזה של הטייסים הצעירים מישהו יכול להסביר לי אני נרשמתי לזה ויש לי איך להגיע ואני פנוי באותו יום תודה מראש אלמוג
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 היי אלמוג, אני אפנה אליך אישית במסנג'ר ואסביר הכל.
Almog Atar פורסם ספטמבר 15, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2003 טוב אני יהיה כל היום פנוי במסנג'ר ataralmog@hotmail.co.il בוקר טוב לכולם