Aeroflot פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 שלום חברים במסגרת פרוייקט ענק של החזרת T1 לטיסות פנים אני עובד שם די הרבה על כמה דברים הטרמינל ה"מחודש" (לא אהבתי את העיצוב החדש) יוצא בקרוב לטיסות פנים בסביבות סוף חודש הבא אבל תראו מה אני ראיתי היום בהדרכה שעשיתי במקום :mrgreen: תמצאו מה לא בסדר בתמונה ?
Niv Malin פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 בחוץ כתוב שער 41, ובפנים כתוב שער 42... מה תפקידך בנתב"ג?
ראם אדם פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 יחי טרמינל 1! תגידו לא הייתה תוכנית על התקנת שרוולים לטרמינל1 הישן?
Itay Zecharia פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 היי ליאור, מזל טוב על קבלת העבודה! C.Niv Malin כתב: מה תפקידך בנתב"ג? אחראי מחשבים ותקלות טכניות, לא?
Matan Solomon פורסם ינואר 4, 2007 דיווח פורסם ינואר 4, 2007 עד כמה שהבנתי מחובבי תעופה... טרמינל אחד בקומה העליונה לא יהיה פעיל בכלל וישמש כמשרדים... הקומה התחתונה רק חצי ממנה בערך ישמש כטרמינל עצמו, וכל השאר גם משרדים... עוד כמה תמונות: תודה לגולן מלול על התמונה והמידע תאריך פתיחה משוער פברואר 2007 ותודה גם לך ליאור ומזל טוב על התפקיד
Aeroflot פורסם ינואר 5, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2007 Solly כתב: עד כמה שהבנתי מחובבי תעופה...טרמינל אחד בקומה העליונה לא יהיה פעיל בכלל וישמש כמשרדים... הקומה התחתונה רק חצי ממנה בערך ישמש כטרמינל עצמו, וכל השאר גם משרדים... ותודה גם לך ליאור ומזל טוב על התפקיד תודה לגבי הפילוג באמת שרק 1/4 מהטרמינל לשימוש לטיסות . כל הקומות למעלה זה משרדים כפי שהיו כל הדיוטי פרי הישן גם יהפוך למשרדים. החצי השני של הטרמינל ישמש למשרדים והדרכות ואולם מקבלי פנים הישן ישמש בעתיד איזה קניון או משהו כזה לדעתי קבוצת עזריאלי מאוד בונים על זה. לגבי T2 הוא הולך להיות בגובה רצפה ובמקומו יקימו מבנה לטיסות מטענים. ודבר אחרון לגבי נושא שעלה לפי זמן לא רב לגבי שלוחה E של T3 אז זה באמת הולך לצאת לדרך כרגע הדבר היחיד שבנו זה דקלים חדשים לשלט של NOKIA (שבסופה האחרונה עפו כולם והיה מצחיק לראות את זה :mrgreen: )
Shireto Shahar פורסם ינואר 5, 2007 דיווח פורסם ינואר 5, 2007 אחלה מעולה..תביא עוד קצת תמונות.. אגב עוד רעיון לסינרי החדש שיהיה ל ב"ג כמו מזרוע E..
Aeroflot פורסם ינואר 5, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2007 SShireto כתב: אחלה מעולה..תביא עוד קצת תמונות.. אגב עוד רעיון לסינרי החדש שיהיה ל ב"ג כמו מזרוע E.. חח תהרוג אותי לא בונה עוד סינרי :mrgreen:
Shireto Shahar פורסם ינואר 5, 2007 דיווח פורסם ינואר 5, 2007 Aeroflot כתב: SShireto כתב: אחלה מעולה..תביא עוד קצת תמונות.. אגב עוד רעיון לסינרי החדש שיהיה ל ב"ג כמו מזרוע E.. חח תהרוג אותי לא בונה עוד סינרי :mrgreen: חחחח...לא צריך!
Matan Solomon פורסם ינואר 10, 2007 דיווח פורסם ינואר 10, 2007 סליחה על ההקפצה עוד תמונות של הטרמינל כמעט כמעט גמור: http://www.tapuz.co.il/forums/main/View ... d=92172665