Itay Zecharia פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 לאחרונה נתקלתי באדם, אשר נוהג להציק ולהפריע בקביעות, בין אם אני מפקח, ובין אם אני טס. הוא שולח הודעות ללא הפסקה בSB, גורם לשיבושים בפיקוח/בטיסה שלי, וגורם לבעיות רבות. החלטתי לפרסם את מספר הVATSIM שלו: 8XXXXX, בתקווה שזה ירתיע אותו, ובשאיפה שיפסיק עם ההטרדות הללו. אני חושב שיש לנקוט צעדים מסויימים נגד אותם פורעים, שזה רק אחד מן תעלולים רבים אשר הם מבצעים. קחו את זה בחשבון. יום טוב :idea: . (צונזר זמנית)
Ilan Jonas פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 איך אתה יודע שזה הוא? מה שעליך לעשות הוא לפנות בתלונה לסופרויזור שנמצא ברשת או אלי במייל, ונטפל בעניין. כל מקרה של הפרת משמעת בחטיבה מגיע בסופו של דבר לשמוליק לין ואם יש צורך להעניש מעבר למה שהסופרויזור עשה אז הוא יעשה את זה.
Itay Zecharia פורסם מרץ 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2004 תודה רבה אילן. אני אכן יודע שזה הוא, מכיוון שאני בדקתי בסטטיסטיקות של האתר VATSIM, ושם היה רשום שמו המלא. בנוסף אני מכיר אותו אישית. אז אני פונה אליך בבקשה, אם יתאפשר להעניש אותו על מנת שילמד לקח, להבא.
Ilan Jonas פורסם מרץ 29, 2004 דיווח פורסם מרץ 29, 2004 שלח לי מייל עם הפרטים בבקשה, נבדוק מה קורה שם.
Ilan Jonas פורסם מרץ 30, 2004 דיווח פורסם מרץ 30, 2004 באתר, בפרופיל ובכפתור למטה כאן | ..................................................| ..................................................| ................................................. V
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 30, 2004 דיווח פורסם מרץ 30, 2004 מדבר האדם שאיתי מאשים אותו כאדם שמפריע ברשת! דבר ראשון אני אלירן כהן ובאמת שלחתי לאיתי כמה הודעות דרך OBS האמת שלחתי לו את זה בטיסה ולא כשהו פיקח ! ודבר שני איתי ואני בני דודים ובגלל מריבה טיפשית הוא רוצה להעיף אותי מהרשת של הטיסות אני לא עשיתי לו בכלל כלום .. כנראה מפריע לו שלפעמים אני משיג דברים בהקשר לפלייט לפניו למרות שאני טייס חדש! ודבר נוסף אני בכלל לא מפריע בקביעות ! בחיים לא הפרעתי כל יכולים להעיד בפקחים כשאני טס בשם ELY414 או EPC ! אני לא גרמתי לבעיות רבות ולא לבעיות מעטות ! שלחתי לו כמה הודעות כדי לשכנע אותו להתחבר חזרה למסנגר כדי ששוב נדבר ! ולדעתי זה לא תקע לו את המחשב בזמן טיסה אלא בגלל דברים אחרים.... ! אני מקווה שבעוד כמה ימים יתקבל החלטה נכונה ולא ימנעו ממני לטוס! אני מוכן לדבר איתך אישתי אילן כדי להסביר לך מה קרה! בכול מקרה אני מקווה שהכול יסתדר כי הנה פתאום אחרי שדיברתי עם איתי הוא השתכנע ומחק את המספר ואטיל שלי אז אני מקווה שלא ינקטו נגדי שום צעדים אני חף מפשע!!!! תודה
Izik Bakshi פורסם מרץ 30, 2004 דיווח פורסם מרץ 30, 2004 שלום איתי הוא לא זה שמחק את מספר הואטסים שלך בהודעה שלו אלה אילן, ואני מבקש ממך לא להמשיך לדון בנושא בפורום כי זה לא המקום, בשביל דברים כאלה יש את שמוליק ואילן ואני מבקש ממך לדון בנושא הזה אך ורק במייל עם אילן ושמוליק כי אנחנו מעונינים לחקור את הנושא אבל לא בפורום. תודה.