E.Z פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 בשעה 22:00 בחניה 22:30 יציאה בהצלחה http://www.tfc.rwy12.com/
Ben Zwebner פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 צפו לפיקוח מגדל לפחות :mrgreen: נתיב מומלץ: JFK1 RBV ETX J60 DJB APE CINCE5 שימו לב, אם ההמראות יבוצעו מ31L אז תצתרכו להטיס מה שנקרא "CLIMBS" אלו הם הוראות קבועות שיש לבצע כמעט מיד אחרי ההמראה. הCLIMBS מתוארים בדפיות של JFK1
E.Z פורסם ינואר 9, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2007 צפו לפיקוח מגדל לפחות :mrgreen: נתיב מומלץ: JFK1 RBV ETX J60 DJB APE CINCE5 שימו לב, אם ההמראות יבוצעו מ31L אז תצתרכו להטיס מה שנקרא "CLIMBS" אלו הם הוראות קבועות שיש לבצע כמעט מיד אחרי ההמראה. הCLIMBS מתוארים בדפיות של JFK1 היי בן בקשר לנתיב הרצתי אותו בFSBUILD והוא יוצא הרבה יותר " ברברי" ממה שהתוכנה עצמה נתנה לי -פניה חדה בכניסה ונתיב ארוך ב 5 דקות ממה שרשמתי בתדריך- יש איזה בעיה חוקית עם הנתיב שאני רשמתי?
Ben Zwebner פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 צפו לפיקוח מגדל לפחות :mrgreen: נתיב מומלץ: JFK1 RBV ETX J60 DJB APE CINCE5 שימו לב, אם ההמראות יבוצעו מ31L אז תצתרכו להטיס מה שנקרא "CLIMBS" אלו הם הוראות קבועות שיש לבצע כמעט מיד אחרי ההמראה. הCLIMBS מתוארים בדפיות של JFK1 היי בן בקשר לנתיב הרצתי אותו בFSBUILD והוא יוצא הרבה יותר " ברברי" ממה שהתוכנה עצמה נתנה לי -פניה חדה בכניסה ונתיב ארוך ב 5 דקות ממה שרשמתי בתדריך- יש איזה בעיה חוקית עם הנתיב שאני רשמתי? את האמת, שהלכתי לתדריך דרך הקישור, לא ראיתי שום נתיב... כי לא לחצתי על ה READ MORE הנתיב שלך בסדר גמור, רק שים לב שהDP שונהץ JFK9 כבר לא בשימוש, עכשיו יש את ה JFK1.. מה ההבדל אתה שואל? כלום. פשוט שינו לו את השם והוסיפו נקודת יציאה וCLIMB. אז בקיצור, הנתיב שלך זה אחלה.
E.Z פורסם ינואר 9, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2007 אני יודע שגם בקנדי טיסה יש CLIMBS אם אתה מתכוון למגבלות טיפוס אחרי מרחק X\ נקודה X\ רדיאל X זה קיין גם בדפיות האלה לדעתי..
Ben Zwebner פורסם ינואר 9, 2007 דיווח פורסם ינואר 9, 2007 אני יודע שגם בקנדי טיסה יש CLIMBS אם אתה מתכוון למגבלות טיפוס אחרי מרחק X\ נקודה X\ רדיאל X זה קיין גם בדפיות האלה לדעתי.. כן כמובן... התייחסתי רק להבדלים. בJFK9 יש 3 סוגים של CLIMB, ובJFK1 יש 4... לא התכוותי שאתה לא מודע להם.
E.Z פורסם ינואר 9, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2007 אני יודע שגם בקנדי טיסה יש CLIMBS אם אתה מתכוון למגבלות טיפוס אחרי מרחק X\ נקודה X\ רדיאל X זה קיין גם בדפיות האלה לדעתי.. כן כמובן... התייחסתי רק להבדלים. בJFK9 יש 3 סוגים של CLIMB, ובJFK1 יש 4... לא התכוותי שאתה לא מודע להם. רות נעדכן דפיות.. ואתה תדאג למז"א טוב :mrgreen:
AaronDagan פורסם ינואר 10, 2007 דיווח פורסם ינואר 10, 2007 אלעד, אין לי כלום נגד KCVG (חוץ מאשר במקרה וה-FRIED CHICKEN לא טרי...), כי זכור לי שבשבוע שעבר דיברנו של KATL כיעד הבא שלנו. מה גרם לשינוי בתוכנית השבוע?
E.Z פורסם ינואר 10, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 10, 2007 אלעד,אין לי כלום נגד KCVG (חוץ מאשר במקרה וה-FRIED CHICKEN לא טרי...), כי זכור לי שבשבוע שעבר דיברנו של KATL כיעד הבא שלנו. מה גרם לשינוי בתוכנית השבוע? אטלנטה לא יועד להיות היעד הבא אלא DCA הבעיה שטיסה מ DCA לניו יורק היא קצרה מידי אז חתכנו לעוד לג לסינסינטי ורק אז נמשיך ל DCA- ואטלנטה
AaronDagan פורסם ינואר 10, 2007 דיווח פורסם ינואר 10, 2007 אלעד, "אטלנטה לא יועד להיות היעד הבא אלא DCA הבעיה שטיסה מ DCA לניו יורק היא קצרה מידי אז חתכנו לעוד לג לסינסינטי ורק אז נמשיך ל DCA- ואטלנטה" אוקיי, קיבלתי. נתארגן בהתאם.... תודה.
Ben Zwebner פורסם ינואר 11, 2007 דיווח פורסם ינואר 11, 2007 Ok, JFK TWR will be online and there will be either DEP or CTR as well... :mrgreen:
אורח פורסם ינואר 11, 2007 דיווח פורסם ינואר 11, 2007 Ok, JFK TWR will be online and there will be either DEP or CTR as well... :mrgreen: המון תודה בן על העזרה, להית' ב JFK. רן.