Ilan Jonas פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 בשם איציק שבצבא עכשיו לדעתי, אני שמח להודיע על המועד לארוע השלישי בסדרת הארועים ONESKY, הארוע הגדול ביותר בואטסים: הרביעי לאוקטובר. למי שלא מכיר, מדובר באירוע שמתרחש באירופה (וישראל), ובו כל הסנטרים פועלים כך שמתקבל פיקוח מושלם ליעדים באירופה. בכל מדינה יהיה פקח גם בשדה ראשי אחד לפחות. בדרך כלל מבקשים טיסות בין יבשות - כלומר מיבשת אחרת לתוך יעד באירופה ולהיפך, מה שהופך את ישראל ליעד אטרקטיבסי מאד. פרטים נוספים בהמשך, ולהלן ההודעה המקורית ולינק לאתר הארוע: VATSIM Europe's OneSky3 Experience all Centre positions within the Virtual Air Traffic Simulation Network - Europe Region (VATEUR) staffed at least between 1600 and 2200 UTC on 4 Oct 2003. Each country will provide complete staffing on Air Traffic Control positions for enroute and one or two international Airports per FIR. Our three Divisions, plus VATSIM Israel (VATIL), will for the third time cooperate to create a situation never seen before to online ATC & flying networks. An entire VATSIM Region online, side to side. From Dublin to Ankara, from Moscow to Lisbon, and many many more. You will be able to experience ATC and flights all around you as in real life; non stop all the way! For more information visit the event's website ...http://vatsim-eur.org/onesky3.htm
NoX פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 כיוון שאני לא מבין ב gmt :oops: (ובכלל שזה מגיע לשעות. אני אפס..) באיזה תאריך ועשה זה יהיה בישראל?
Ben Bogin פורסם ספטמבר 27, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2003 פשוט מוסיפים שעתיים (עד זא ייגמר שעון הקיץ). כך שזה משש עד חצות. בפעם האחרונה זה באמת היה אירוע מעולם אחר, אין ספק שהפעם יהיה מדהים גם כן.
Atar_Omri פורסם ספטמבר 27, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2003 בארוע האירופאי האחרון טסתי מווארשה לתל אביב, לאחר קבלת המרשה בווארשה, פקח הקלירנס אמר לי להישאר איתו, אני כרגע מספר 7 ליציאה ועליי לצפות לעיכוב של 15-20 דקות. "הודעתי" לנוסעים על העיכוב והמתנתי בשער לתורי. בכל הדרך חזרה היה לי פיקוח, דבר שנדיר בטיסות בנתיב הזה (לא מדובר על טיסה ממערב אירופה אלא על טיסה מצפון אירופה). לתל אביב הגעתי קצת אחרי חצות, בפיקוח תל אביב היה אילן, בלי הרבה תנועה באיזור (עיקר התנועה בארץ הייתה מוקדם יותר).