עבור לתוכן
Izik Bakshi

תחום שעות המועדף עליכם ל "ONLINE DAY"

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום,

להלן סקר תחום שעות המועדף עליכם, כבר מהסקר הקודם ברור שהאירוע השבועי יזוז בסופי שבוע בין חמישי לשישי ושבת כאשר תראו גם לפעמים מצבים שאותו יום יהיה גם רצוף למשך שבועיים לדוגמא.

כמה הערות חשובות לפני שאתם מצביעים:

שעות צהרים 12:00 עד 16:00 מתיחסות רק ליום שבת.

שעות הערב 16:00 עד 20:00 מתיחסות רק ליום שישי ושבת.

שעות הלילה 20:00 עד 00:00 מתיחסות לימי חמישי, שישי ושבת.

כל השעות הן בזמן מקומי.

אין זה אומר שאם הצבעתם 16:00 עד 20:00 אז הפיקוח יהיה בכל ה 4 שעות האלה, מה שכן תראו זה לפחות שעתיים - שלוש פיקוח באחד מתחומי השעות הנבחרים כאשר ההמשך תלוי בתנועה ובפקחים.

אתם מוזמנים לתת הערות ודעות בנושא.

פורסם

היי,

לגבי חלוקת השעות הנ"ל - לדעתי צריך להחליף את שעות הצהריים בשבת (12:00 - 16:00) מכיוון שאלו שעות בעייתיות -שומרי שבת, זמן של ארוחות צהריים של שבת (שיותר קשה להתחמק מהן לרוב.... :) ) ואולי עוד כמה סיבות שלא חשבתי עליהן.

אולי אפשר להזיז את השעות הללו קצת יותר צפונה, ככה זה ייתן צ'אנס גם לשומרי שבת להינות מפיקוח צהרי/ערב שבת, וגם יגדיל את כמות המשתתפים בחלון זמנים זה.

סופ"ש מהנה לכולם!

אריק

פורסם
היי,

לגבי חלוקת השעות הנ"ל - לדעתי צריך להחליף את שעות הצהריים בשבת (12:00 - 16:00) מכיוון שאלו שעות בעייתיות -שומרי שבת, זמן של ארוחות צהריים של שבת (שיותר קשה להתחמק מהן לרוב.... :) ) ואולי עוד כמה סיבות שלא חשבתי עליהן.

אולי אפשר להזיז את השעות הללו קצת יותר צפונה, ככה זה ייתן צ'אנס גם לשומרי שבת להינות מפיקוח צהרי/ערב שבת, וגם יגדיל את כמות המשתתפים בחלון זמנים זה.

סופ"ש מהנה לכולם!

אריק

אז שיבחרו בערב :roll:

פורסם
היי,

סופ"ש מהנה לכולם!

אריק

אריק, גם אם יבחרו שבת בצהרים, זה לא אומר שתמיד זה יהיה שם, אבל בהחלט יכולה להיות הזדמנות של פעם בכמה שבועות לעלות שבת בצהרים.

בינתיים רואים לאן הרוב הולך.

פורסם
היי,

סופ"ש מהנה לכולם!

אריק

אריק, גם אם יבחרו שבת בצהרים, זה לא אומר שתמיד זה יהיה שם, אבל בהחלט יכולה להיות הזדמנות של פעם בכמה שבועות לעלות שבת בצהרים.

בינתיים רואים לאן הרוב הולך.

דווקא בינתיים רואים קרב צמוד בין שעות אחר הצהריים לבין שעות הלילה...

פורסם

כמובן שאני רואה לאן הרוב הולך, אבל הכוונה שלי בהודעתי הייתה דווקא לאן אף קול לא ילך - מה שקרה באמת.

הרי באותה מידה ניתן היה לרשום מראש רק שני חלונות כי ברור היה שלא יבחרו בחלון של שבת בצהריים. אני כיוונתי לכך שאם רוצים שלושה חלונות, צריך לתת שלושה חלונות הגיוניים.

בבוקר בחרתי באחד מהשניים המובילים/יחידים. אם הייתה אפשרות שלישית רלוונטית, אולי הייתי בוחר בה? (יש לי חולשה למיעוטים.... :lol: )

ושוב אין זו ביקורת (במיוחד אני שלאחרונה אין לי שעות טיסה כמעט קטונתי מלהחליט עבור החברה הפעילים יותר) אלא רק הצעה שמטרתה הייתה שיפור הסקר.

בהצלחה!

אריק

פורסם

אריק, זה חלון הגיוני, יצא לי לא מעט פעמים לראות תנועה יפה בשבת בצהרים, נכון זה לא מתאים למי ששומר שבת ולכן אין כוונה לעשות זאת למשהו קבוע אלה פעם בכמה זמן, כרגע מסתמן שבכלל לא נלך על זה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...