Aeroflot פורסם ינואר 15, 2007 דיווח פורסם ינואר 15, 2007 שלום חברים חשבתי בזמני החופשי מנתבג (האמיתי והמדומה) לבנות את השדה Saint Petersburg ULLI שברוסיה למה ? בגלל שקוראים לי רועייייייייייייייי סתם בגלל שזה שדה יפה ורחוק וכי אני במקור משם. אבל לשם כך אני צריך עזרה מאותם רוסים או מי שבכלל יכול לעזור לתת לי כמה צילומים טובים של השדה (רצוי צילום תצ"א ) - אני כבר בניתי כמה מבנים אבל אין לי צילומים טובים חוץ ממה שיש בairliners אז בבקשה לעזור הולך להיות שווה (אחרי הכל תראו את LLBG )
ha5mvo פורסם ינואר 15, 2007 דיווח פורסם ינואר 15, 2007 שלום חבריםחשבתי בזמני החופשי מנתבג (האמיתי והמדומה) לבנות את השדה Saint Petersburg ULLI שברוסיה למה ? בגלל שקוראים לי רועייייייייייייייי סתם בגלל שזה שדה יפה ורחוק וכי אני במקור משם. אבל לשם כך אני צריך עזרה מאותם רוסים או מי שבכלל יכול לעזור לתת לי כמה צילומים טובים של השדה (רצוי צילום תצ"א ) - אני כבר בניתי כמה מבנים אבל אין לי צילומים טובים חוץ ממה שיש בairliners אז בבקשה לעזור הולך להיות שווה (אחרי הכל תראו את LLBG ) Lior, I think you have better chances if you post on avsim.ru...even in english (or ask someone to translate it for you) I can issue a post on your behalf on the PT forums, but I'm afraid I won't be able to answer any of the questions that may follow...
Ilan Jonas פורסם ינואר 16, 2007 דיווח פורסם ינואר 16, 2007 עזוב, אם יש לך אנרגיות עודפות, בוא תעזור לי לגמור את עובדה לגרסה סופית אחת ולתמיד :roll:
Aeroflot פורסם ינואר 16, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2007 עזוב, אם יש לך אנרגיות עודפות, בוא תעזור לי לגמור את עובדה לגרסה סופית אחת ולתמיד :roll: יש משהו כבר בנוי ? דבר איתי ואני יעזור
Ido Rosenthal פורסם ינואר 16, 2007 דיווח פורסם ינואר 16, 2007 ליאור מה שלא יהיה, תעבוד עם 3DMAX במקום GMAX כדי שיתאים לFSX (חבל לעבוד פעמיים) הבנתי שיש בעיות עם מבני GMAX שיוצאו לFS9 פה ושם...
Izik Bakshi פורסם ינואר 16, 2007 דיווח פורסם ינואר 16, 2007 עזוב, אם יש לך אנרגיות עודפות, בוא תעזור לי לגמור את עובדה לגרסה סופית אחת ולתמיד :roll: אילן, אם כבר העלת את עובדה, אז אתמול נתקלתי בבעיה בתמונה הבאה: הסינרי יושב מעל שכבות הלנדקלס של דרום, ולא ברור פשר התופעה הזו, שפתחתי את דלתות המטוס בדיוק באותה חניה אז גם קיבלתי התרסקות, כאילו שנכנסתי באיזה בניין.
mickey lip פורסם ינואר 16, 2007 דיווח פורסם ינואר 16, 2007 עזוב, אם יש לך אנרגיות עודפות, בוא תעזור לי לגמור את עובדה לגרסה סופית אחת ולתמיד :roll: אילן, אם כבר העלת את עובדה, אז אתמול נתקלתי בבעיה בתמונה הבאה: הסינרי יושב מעל שכבות הלנדקלס של דרום, ולא ברור פשר התופעה הזו, שפתחתי את דלתות המטוס בדיוק באותה חניה אז גם קיבלתי התרסקות, כאילו שנכנסתי באיזה בניין. מי הרשה לך לצאת מהמטוס? מגיע לך.
Aeroflot פורסם ינואר 16, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2007 ברור שאני עובד על 3DMAX אבל יש בהעברות כל כך הרבה בעיות שזה הורג אותי חוץ מזה אני יברר איזה חומר טוב יש לי על עובדה שיכול לעזור לכם
Ilan Jonas פורסם ינואר 16, 2007 דיווח פורסם ינואר 16, 2007 יש לי את כל החומר שצריך, אין בעיה... אני רק צריך כמה תיקונים, השלמות ואת מבנה הטרמינל החדש. כל הסנרי מבוסס על תמונות, וכל המבנים הם פוטוריאליסטים. אולי גם נצליח להוסיף קרקע פוטוריל ובכלל יהיה משהו נחמד.
Danik פורסם ינואר 16, 2007 דיווח פורסם ינואר 16, 2007 אני גם מסנט-פטרבורג במקור,אבל יש קבר סינורי של pulkovo ב-avsim.ru נרא די טוב
Danik פורסם ינואר 16, 2007 דיווח פורסם ינואר 16, 2007 אני גם מסנט-פטרבורג במקור,אבל יש כבר סינורי של pulkovo ב-avsim.ru נרא די טוב
Aeroflot פורסם ינואר 16, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2007 יש לי את כל החומר שצריך, אין בעיה... אני רק צריך כמה תיקונים, השלמות ואת מבנה הטרמינל החדש. כל הסנרי מבוסס על תמונות, וכל המבנים הם פוטוריאליסטים. אולי גם נצליח להוסיף קרקע פוטוריל ובכלל יהיה משהו נחמד. שמע אני יכול לעזור אני בודק לגבי חומרים טובים שיש לי מהעבודה כמו הAUTOCAD של השדה המקורי :wink: איתי : אני כרגע לא נוגע בנתבג בגלל שיש לי בעיותבכל הנוגע לFSX Danik : נכון יש - אבל אני מעוניין לעשות אותו יותר ממה שיש
crazyblat פורסם ינואר 17, 2007 דיווח פורסם ינואר 17, 2007 שמע...אני באזור לך נולדתי....אמממ בערך 1500 ק"מ אולי טיפה יותר...אממ gorki (nizny novgorod) ....יש מצב לסינרי ירוסי?
Aeroflot פורסם ינואר 17, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 17, 2007 יש כאן הרבה רוסים אני רואה :mrgreen: יש ביקוש בסוף נפתח בפורום מחיצה רוסית :idea: :wink:
Danik פורסם ינואר 17, 2007 דיווח פורסם ינואר 17, 2007 אני מסנט-פטרבורג petrogradskaya storona, העיר הכי יפה בעולם,אבל שדה תעופה כשנחתתי,לא עורר בי רגשות חיוביות, אם משווים עם שדות באירופה, וגם מה שיש בפורום avsim.ru, הסינורי,הבנתי שהוא בנוי כ 95% אמיתי, כי בפורום יש אנשים שעובדים בשדה תעופה, ולפי תגובות שלהם, זה סינרי אמיתי.
אורח פורסם ינואר 20, 2007 דיווח פורסם ינואר 20, 2007 יש כאן הרבה רוסים אני רואה :mrgreen: יש ביקוש בסוף נפתח בפורום מחיצה רוסית :idea: :wink: רבע רוסי גם נחשב?
crazyblat פורסם ינואר 20, 2007 דיווח פורסם ינואר 20, 2007 יש כאן הרבה רוסים אני רואה :mrgreen: יש ביקוש בסוף נפתח בפורום מחיצה רוסית :idea: :wink: רבע רוסי גם נחשב? רבע עוף נחשב...אבל רבע רוסי???