Raz Gueta פורסם ינואר 19, 2007 דיווח פורסם ינואר 19, 2007 שלום לכולם... הפורום כבר מלא הודעות ברכה, אז למה לא להוסיף עוד אחת? לא סתם סתם... נתחיל בסיפור קטן: בחודשיים האחרונים שיררתי (בצבא) באילת, ובכל שבוע טסתי את הקו של אילת-חיפה/ש"ד/ב"ג ולהיפך. שבוע שעבר שלחתי הודעה לקובי דוד אם יוכל לארגן איזו כניסה לקוקפיט של אחד ה-ATR של ישראייר, בהתקלה מיידיתי מעכשיו לעכשיו (עניין של שעה), קובי אמר שאי אפשר בגלל בטחון וכו', מובן לגמרי..... קיצור, יום חמישי שלחתי לו הודעה נוספת שאני טס ביום ראשון (שבוע שעבר) לאילת משדה דב, שלחתי את מספר הטיסה וכו', ושכחתי מזה. הבן אדם לא התקשר לא כלום כל הסופ"ש. יום ראשון על הבוקר אני מתארגן לי בבית (סביבות השעה 3 בבוקר), פתאום טלפון, ממי? מקובי דוד- כמובן... הבן אדם מדבר איתי והוא שפוך מת, ואומר לי שהוא חזר בדיוק מבנגקוק, וכל סידורי הטיסה מאושרים, השם של הטייסים, הדיילת והכל...כמובן שחשבתי שהוא חולה נפש, אבל רמת הקרבה ורצון טוב מזמן לא ראיתי במחוזותינו. בסופו של דבר לא יצא להכנס לקוקפיט באותה טיסה, אבל ואללה קובי, רק רציתי להגיד לך תודה כאן, על המאמץ שעשית והרצון הטוב. שבת שלום...