עבור לתוכן
OmriSoudry

* דרושים כתבים למגזין החדש של עיט תעופה! *

Recommended Posts

פורסם

cover.jpg

בישיבת צוות של עיט, החלטנו לנסות להריץ פרוייקט חדש בחטיבה - מגזין חודשי. כן, אני יודע, ניסו בעבר כאלה דברים, אבל הפעם זה שונה. אני אסביר מה בדיוק אני מצפה שיקרה...

בגדול, כל גליון אמור להכיל ככה:

1) חדשות עיט תעופה (אירועים של החברה, עדכונים וכו'..)

2) חדשות VATIL (אירועים מיוחדים, מפגשים וכו'...)

3) מאמר תיאורטי על תעופה קלה (כל פעם בנושא אחר מעולם התעופה הקלה)

4) חדשות תעופה קלה בישראל (תאונות, נהלים חדשים בהרצליה, עליית מחירי השכרה וכו'..)

5) מאמר על תעופה קלה בסימולטור (למשל סיקור טיסה עם BB2, או סיקור טיסה מ-X ל-Y עם הסברים מפורטים לטייסים חדשים)

עכשיו, כל זה יהיה תלוי בזמן שיש לכותבים. למשל, בחדשות VATIL לא חייבים לכתוב הכל - מספיק דבר אחד בחודש, אלא אם כן יש לכותבים זמן והם רוצים לכתוב עוד.

המטרה היא למצוא צוות של אנשים, בנוסף לאלו מצוות עיט, ולדאוג שכל 1 מה-5 נושאים יופיע בגליון - או במילים אחרות: שלפחות אדם אחד יכתוב על כל נושא משהו. זאת אומרת שעושים טבלה של איזה אנשים יכולים לכתוב על איזה מ-5 הדברים האלה. ואז גם אם ב-30 יום כותב כלשהו לא מצא אפילו שניה אחת לכתוב לגליון, זה לא יהיה נורא כי יהיו לו מחליפים.

אז כדי להריץ את הפרוייקט הזה אני מחפש אנשים שעונים לדרישות הבאות:

1) מסוגלים לכתוב בבירור (שגיאות כתיב יתוקנו, העיקר שהרעיון הכללי יהיה מובן וברור).

2) בעלי ידע על אחד מ-5 הנושאים הנ"ל.

3) בגדול יש להם זמן פעם בחודש לשבת איזה חצי שעה ולכתוב ב-WORD על 1 מ-5 הנושאים.

המטרה הסופית היא מגזין חודשי שיפורסם לא רק ב-VATIL, אלא בכל אתר שקשור לתעופה קלה, שהמאמרים בנושאים אלו יעניינו את גולשי האתר. אז אם אתם חושבים שאתם מסוגלים לעמוד בזה, ורוצים להצטרף לצוות הכתבים של המגזין, אתם יכולים ליצור איתי קשר בכל דרך שיש לכם. בפלאפון שלי, במסנג'ר, בהודעות פרטיות, או במייל:

ceo@ait-air.org

תודה מראש לכל הפונים!

צוות עיט תעופה.

פורסם

כמו עם הניסיון הקודם עם 'אוטופיילוט' (למי שזוכר), גם כאן אני בפנים.

מה ששונה כאן הוא שאת הגרעין הקבוע של המגזין יש, לכן תמיד יהיה גיבוי למי שלא יהיה זמן.

לפי ההענות נדע גם להתגמש בקשר לתקופת הזמן שהמגזין יפורסם, כרגע הצבנו לנו כיעד שזה יהיה חודשי.

כמו שעומרי אמר המגזין יתפרסם באתרים נוספים בנושא, וחשוב להדגיש שכל כותב יקבל קרדיטים מלאים לכתבה שלו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...