Tomer Haim פורסם ינואר 23, 2007 דיווח פורסם ינואר 23, 2007 הוצאתי תיקון לתכונות ביצועים ולפנל של KINGAIR 350 הדיפולטי של הסימולטור. בניתי פנל חדש מבוסס על תמונת פוטו של המטוס המקורי, ובמקביל עידנתי מעט את תגובות המטוס שהיה "בועט". הנה תמונה: הורדה מ: http://tomer.ifschool.net כנסו ל"הורדות שונות" (האחרון בטבלה) תהנו
Nadav פורסם ינואר 23, 2007 דיווח פורסם ינואר 23, 2007 עוד מוצר נהדר מבית היוצר של תומר הקוסם! אתה המלך!
Moshe Bensal פורסם ינואר 23, 2007 דיווח פורסם ינואר 23, 2007 תומר תודה, כל הכבוד על העבודה שאתה עושה.
אורי הלפרין פורסם ינואר 24, 2007 דיווח פורסם ינואר 24, 2007 תודה רבה, איך באמת ידעת שזהו המטוס שאני כרגע מטיס הכי הרבה? :roll: אורי הלפרין
Etai Charit פורסם ינואר 24, 2007 דיווח פורסם ינואר 24, 2007 יצאת גדול תומריקו. תמיד נמנעתי מלטוס עליו בגלל התכונות הרעות שלו. הדבר היחיד שחסר עבורו הן צביעות ישראליות למיניהן (הן אזרחיות והן צבאיות), אבל אי אפשר הכל בחיים... תודה רבה.
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 25, 2007 דיווח פורסם ינואר 25, 2007 תומר תודה רבה, ושאלה: ברידמי מוסבר רק על תקיית panel, וראיתי שיש בזיפ שלך עוד שני קבצים (cfg ו- air) שאין הסבר מה עושים אתם. החלפתי גם אותם (כי הנחתי שאם אמרת פנל וביצועים אז צריך להחליף גם אותם) אבל אז קיבלתי מטוס בלי פנל ורק אחרי ששיניתי אצלך ב- cfg של המטוס את השורה "panel=1" ל- "=panel", קיבלתי את הפנל. האם פעלתי בסדר או שקילקלתי משהו?
Tomer Haim פורסם ינואר 25, 2007 מחבר דיווח פורסם ינואר 25, 2007 תומר תודה רבה, ושאלה:ברידמי מוסבר רק על תקיית panel, וראיתי שיש בזיפ שלך עוד שני קבצים (cfg ו- air) שאין הסבר מה עושים אתם. החלפתי גם אותם (כי הנחתי שאם אמרת פנל וביצועים אז צריך להחליף גם אותם) אבל אז קיבלתי מטוס בלי פנל ורק אחרי ששיניתי אצלך ב- cfg של המטוס את השורה "panel=1" ל- "=panel", קיבלתי את הפנל. האם פעלתי בסדר או שקילקלתי משהו? צודק!, נכון הרידמי לא ברור וגם בקובץ CFG היתה ספרה "1" מיותרת, תודה על הבדיקה, משה, תהנה מהמטוס. בקשר לצביעה.. אני לא יודע אם בארץ קיים קינג אייר 350 הנושא תוקן, הקובץ המתוקן זמין להורדה, יש להוריד ולהתקין שנית..
אורי הלפרין פורסם ינואר 26, 2007 דיווח פורסם ינואר 26, 2007 תומר יש לי בעייה : לאחר התקנה על פי הרידמי ( המעודכן ) מתקבלת הפנל כאשר גובהו קטן כך שהוא מרוח לרוחב. - יש ללחוץ על הקישור של התמונה: יש לך רעיון מה קרה? - בדיפולט אין את בעייה זו. - שינוי רזולוציה לא שינה את הפרופורציות של הפנל. לשם השוואה, אצלך כנראה שזה נראה כך: תודה אורי הלפרין
Ido Rosenthal פורסם ינואר 26, 2007 דיווח פורסם ינואר 26, 2007 אריה, אתה במקרה טוען את המטוס דרך טיסה שמורה ?
אורי הלפרין פורסם ינואר 27, 2007 דיווח פורסם ינואר 27, 2007 עידו, זה אורי , אורי פגעת בול - הבעייה נעלמה. כלי. =D> תודה אורי הלפרין
Ido Rosenthal פורסם ינואר 27, 2007 דיווח פורסם ינואר 27, 2007 זה אורי , אורי :oops: מזל שעשינו את BB :mrgreen: זו הסיבה שתמיד עולה C172 ולא המטוס שבוחרים בBB אוטומטית.
אורי הלפרין פורסם ינואר 27, 2007 דיווח פורסם ינואר 27, 2007 תומר, המטוס ממריא במהירות של כ 160 קשר. - אין לי בעייה בכיול הגויסטיק. - אני מושך עם החץ למטה (ע"ג המקלדת). תוכל לענות על השאלות הבאות? 1. האם גם אצלך זה קורה? 2. בנתונים ראיתי שזה אמור להיות 110~ וכך גם ההיתנהגות בדיפולט האם ההתנהגות הזו מכוונת? תודה, אורי הלפרין