עבור לתוכן
jambo7

בעיות דלק

Recommended Posts

פורסם

שלום

אני פונה שוב באותה בעיה

מדובר ב 747 pss בניגוד לדיעות בפורום המטוס הזה טס טוב ב FS2004

אבל יש לי בעיה עם הדלק באמצע הטיסה אני מקבל הודעות שהדלק נגמר

כשאני בודק במיכלים אני רואה שיש הרבה דלק.

ד.א התקנתי מתג pilot heat וזה פתר את בעית הקיפאון של הדלק

תודה

פורסם

צביקה !!

טוב שאתה נזכר לפעמים שיש לך חברים כאן שחושבים עליך ומתגעגעים :wink: :wink:

איך הצלחת להתאים את ה PSS ל FS9 ?? :shock:

בדקת שהשלכת דלק כבוי ?

נראה שבכל זאת אולי בעיית התאמה ??

דבר איתי בפרטי

פורסם

היי צביקה אני לא מכיר את ה747-400 של הPSS כי אני טס רק עם ה"מלכה" של PMDG

ולכן ההסבר שלי מתיחס לכך אבל אני מקווה שזה יועיל גם לך.

אפשר לראות את מערכת הדלק ע"י לחיצה על הEICAS ושם על הFUEL. גם כמובן בOVERHEAD יש את האפשרות לסגור או לפתוח שסתומי דלק ומיכלים.עכשיו זה הולך כך:בהתאם לכמות הדלק ששמת לפני הטיסה:יש את הXFEEDS שהם השסתומים אשר מעבירים או חוסמים העברת דלק בין המיכלים ויש את המיכלים עצמם:MAIN AND OVED FUEL PUMPS

כעת בהתאם לכמות הדלק ששמת:אם במיכל 2 יש יותר דלק מאשר במיכל 1 וגם במיכל 3 יש יותר דלק מאשר במיכל 4 אז תפתח את כל הXFEEDS.

אם במיכל 2 יש אותה כמות דלק כמו במיכל 1 או פחות ובמיכל 3 יש את אותה כמות דלק כמו במיכל 4 או פחות אז תסגור את הXFEEDS.

במהלך הכנת המטוס לטיסה ממצב של"COLD AND DARK" אז הXFEEDS ישארו פתוחים מההתחלה ולא משנה כמה כמות דלק שמת והFUEL PUMPS סגורים ואותם נפתח רק לפני התנעת ארבעת המנועים.

נראה מסובך וקשה אבל תאמין לי שאם תתרגל את זה כהלכה מספר רב של פעמים אז תעשה את זה כמוני בעיניים עצומות... וגם במהלך הטיסה שתקבל הודעת אזהרה לדלק בEICAS אז בהתאם לכמות הדלק תדע האם לפתוח או לסגור את הXFEEDS.

מקווה שעזרתי

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

תודה זאב אני יעבוד על זה יש לי את החוברת של PSS ואני אלמד ממנה,

האמת הי שאני לא טס עם pss אורגינל אצלי הוא עבר שינויים בפנל ,הוספתי לו דברים

והורדתי לו דברים אחרים, אני מדי פעם משנה את הפנלים .

דויד אני לא נעלמתי פשט ברגע של " חולשה" הצליחו לשכנע אותי ללמוד ועשיו אני לומד בבר אילן , עובד , מגדל 3 ילדים וגם טס ומבקר לפחות פעמים בשבוע בפורום , אך לא תמיד מגיב

ככה שאתה שאתה עסוק.

אתה זוכר שסיפרתי לכך שאני בונה פנלים חלקם מוזרים.

בקשר ל PSS לקחתי פנל של PSS 747 הוצאתי ממנו את FMC ,את הטיס האוטומטי את MCP PFD ,OVERHAD, בקיצור כמה חלקים נכבדים ושילבתי אותם עם חלקים של 747 שהורדתי מהאינטרנט,

עכשיו אני עושה פנל חדש ל2 מסכים אני יודע איך להחיל אבל לא יודע איך זה יגמר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...