E.Z פורסם פברואר 6, 2007 דיווח פורסם פברואר 6, 2007 לכל המעוניינים זה יוצא יום רביעי בשעה 17:30 אחר הצהריים עד שיימאס לכם.... בקשות אני מקבל עד יום ראשון בצהריים מינימום ל -3 אנשים לשלוח ת.ז\סלולארי\מספר ווטסים במייל בלבד ל: vatil9@vatil.org המשך שבוע טוב
E.Z פורסם פברואר 7, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 7, 2007 FYIשלחתי מייל להצטרפות כצופה. תודה. FYI העדפיות היא לא לצופים אלא למישהו שישתמש במוקאפ אם יהיה מקום בשימחה כרגע אתה היחיד שנרשם אז האימון לא ייצא לפועל נכון לעכשיו
atelem פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 אני הבנתי/חשבתי שצופה "לא נחשב" בספירה. אני מבין שיש מגבלה של מקום בחדר אבל אם יש מקום ל-3 אני מאמין שאנחנו נוכל להסתדר גם 4. מקסימום נכנס בהדרגה. לא כך? תודה.
E.Z פורסם פברואר 8, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2007 אני הבנתי/חשבתי שצופה "לא נחשב" בספירה.אני מבין שיש מגבלה של מקום בחדר אבל אם יש מקום ל-3 אני מאמין שאנחנו נוכל להסתדר גם 4. מקסימום נכנס בהדרגה. לא כך? תודה. לא מדובר בבעיית מקום בחדר מדובר בעניין הקצאת אישורים מטען הביטחון של אלעל פר אימון לכן אני לא מאשר בשלב לזה להגיע כצופים אלא אם לא כל המקומות מולאו
atelem פורסם פברואר 8, 2007 דיווח פורסם פברואר 8, 2007 לא מדובר בבעיית מקום בחדר מדובר מדובר בעניין הקצאת אישורים מטען הביטחון של אלעל פר אימון לכן אני לא מאשר בשלב לזה להגיע כצופים אלא אם לא כל המקומות מולאו הבנתי.