ElAl-DOR פורסם פברואר 17, 2007 דיווח פורסם פברואר 17, 2007 שבת שלום לכולם, אסימון, מהפורומים של "פרייפלייט" העיר אותנו השבת עם איזה שהיא מתנה נחמה לכל בעלי כרטיס מסך של חברת nvidia. אסימון הוא חלוץ בנושא תעופה אזרחית בFSX. כמו כן...יש לו את אחד הכרטיסי מסך הכי נחשקים בשוק - ג'יפורס 8800! [כואב לי מלהגיד את זה] על כל פנים חברים, אסימון נתן הסבר מלא על איך לשפר את התצוגה של הסימ' ע"י הסבר עם לינקים לכל מיני אתרים! קראו ורק תרוויחו! קרדיט מלא ל- אסימון מהפורומים של פרייפלייט! ________________________________________________________ אהלן לאלו מכם שבאו למפגש אצל עזרא, וראו את הslide show.. במיוחד עבור עזרא, שאמר לי בשלב כלשהוא שהוא 'מאוד מאוכזב' ממה שהוא רואה (המשחק רץ במפגש ממש לאט) לקחתי את דבריו ברצינות, והתחלתי לחפש מידע על למה המשחק רץ כל כך לאט על 8800. ובכן.. הקשיבו כל מי שמשחק ! ישנה טבלת הsettings המומלצת לכרטיסי nvidia http://www.nzone.com/object/nzone_ttpop_fsx.html כנסו לשם, ותשתמשו בהגדרות שהם מציעים. בנוסף, ישנו אתר (שכחתי את שמו) שרושם שה- Anisotropic filtering ו ה Antialliasing נראים במשחק במיטבם כאשר הם מכוונים מתוך הסימולטור עצמו ולא מתוך הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך. למי מכם שמכוון את ההגדרות הללו דרך הCP - שנו זאת. ----------------------------------------------------------- התוצאות ? עם ההגדרות המומלצות לכרטיס שלי, 34-45 FPS ברוב חלקי הטיסה. על הקרקע בנמל תעופה - סביבות 17-20. אני מניח שהם מכוונים את ההגדרות שייתנו ביצועי FPS שווים לכל הכרטיסים שלהם. חוויה חדשה לגמרי. *עזרא - תודה רבה שהבאת את זה לתשומת ליבי ידידי ! ------------------------------------------------------------- אל תדאגו - תמונות גם יש. הנה מקדימון, כמיטב המסורת.. עוד תמונות עם השיפור יעלו היום בפורום של התמונות! ________________________________________________________ עוד תמונות עם השיפור יעלו בעוד כמס' דק' בפורום של תמונות! לינק לפורום "פלייט סימ'" ב"פרייפלייט"- http://www.preflight.us/HE/forum-10.html חפשו בכל העמ' את הטיסות שערך אסימון בFSX - מדהים!!! הנה אחת... http://www.preflight.us/HE/ftopict-4448.html בברכה, ELAL-DOR & אסימון
Niv Malin פורסם פברואר 17, 2007 דיווח פורסם פברואר 17, 2007 האם מישהו ניסה להתעסק עם ההגדרות הנ"ל גם ל-FS9? יש תוצאות?
Ben Bezalel פורסם פברואר 17, 2007 דיווח פורסם פברואר 17, 2007 האם מישהו ניסה להתעסק עם ההגדרות הנ"ל גם ל-FS9? יש תוצאות? ניסתי ואכן זה שיפר ב- 2-3 פריימים לא יותר
אורח פורסם פברואר 17, 2007 דיווח פורסם פברואר 17, 2007 בעיברית אתם רוצים ? בבל"ט. יותר מאוחר אני אוציא את ההגדרות ששמתי אצלי. 20 פריימים יציבים כמו בלוק. איזה 8800 יש לו ?
Itay Zecharia פורסם פברואר 17, 2007 דיווח פורסם פברואר 17, 2007 אפשר להקביל את הכרטיסים האלו לשורת הכרטיסים של ATI?
Ido Rosenthal פורסם פברואר 17, 2007 דיווח פורסם פברואר 17, 2007 אפשר להקביל את הכרטיסים האלו לשורת הכרטיסים של ATI? עוד לא נולדה המקבילה של ה8800 לרדאונים :mrgreen:
אורח אסימון פורסם פברואר 18, 2007 דיווח פורסם פברואר 18, 2007 *עריכה* נשלחה הודעה פרטית למנהל הפורומים בבקשה להסרה ממאגר המשתמשים. שלום גם לך עידו ידידי.. :roll:
Ido Rosenthal פורסם פברואר 18, 2007 דיווח פורסם פברואר 18, 2007 שלום לך אדון אסימון. תעבור על חוקי הפורום, ותוסיף את השם שלך לחתימה. בנוסף, אני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח עם התמונה...
Elad Zeierman פורסם פברואר 18, 2007 דיווח פורסם פברואר 18, 2007 *עריכה*נשלחה הודעה פרטית למנהל הפורומים בבקשה להסרה ממאגר המשתמשים. שלום גם לך עידו ידידי.. :roll: לא יודע מה הדאווין שלך אבל עידו - עידו אמר דעתו על התמןנה ןגם אם הוא מנהל הפורום מותר לו, דבר שני- כן הוא מנהל הפורום ומתפקידו לדרוש לשים שם בחתימה אלה כללי הבית ועלייך לכבדם- ויכולת למנוע את כתיבת שורות אלה על ידי קריאת כללי הפורום. אם אתה מעוניין מי שיכול להסיר אותך מהמאגר זה אני בלבד - שלח לי מייל בנושא לצורך תיעוד ואמחק אותך - יום טוב
Doron_Angel פורסם פברואר 18, 2007 דיווח פורסם פברואר 18, 2007 כאשר ניסיתי את ה-FSX עם קביעות ברירת המחדל שלו, (מחשב Dual -Core2 ו2GB זיגרון DDR2) הגעתי לקצב של 9-10 פריימים בשניה. ניסיתי את המומלץ בלינק (הכרטיס הגראפי אשר בשימושי הוא ממשפחת ה-7600 - AGP - עם 512MB זיכרון) וראיתי שיפור בביצועים (על חשבון איכות כמובן). בכל מקרה, ניצול הזיכרון הגראפי הינו בסביבות 200MB (בברירות המחדל של הסימולטאור). גם ניצול הזיכרון של המחשב היה בסביבות 60%, כך שברור שגם לכוח המעבדים (גראפי ומחשב) ומהירות הזכרונות יש משקל חשוב. בחוברת Computer Pilot של חודש ינואר יש מאמר הדן בטיפים וטריקים ל-FXS, כולל נגיעה לנושא הביצועים. אגב, את מדידת ניצול הזיכרון ביצעתי עם כלי חינמוני אשר מוזכר במאמר הנ"ל (MemStatus 2.50) וניתן להורדה מ: http://www.nuclearplayground.com/NuclearPlayground . דורון שבת שלום לכולם,אסימון, מהפורומים של "פרייפלייט" העיר אותנו השבת עם איזה שהיא מתנה נחמה לכל בעלי כרטיס מסך של חברת nvidia. אסימון הוא חלוץ בנושא תעופה אזרחית בFSX. כמו כן...יש לו את אחד הכרטיסי מסך הכי נחשקים בשוק - ג'יפורס 8800! [כואב לי מלהגיד את זה] על כל פנים חברים, אסימון נתן הסבר מלא על איך לשפר את התצוגה של הסימ' ע"י הסבר עם לינקים לכל מיני אתרים! קראו ורק תרוויחו! קרדיט מלא ל- אסימון מהפורומים של פרייפלייט! ________________________________________________________ אהלן לאלו מכם שבאו למפגש אצל עזרא, וראו את הslide show.. במיוחד עבור עזרא, שאמר לי בשלב כלשהוא שהוא 'מאוד מאוכזב' ממה שהוא רואה (המשחק רץ במפגש ממש לאט) לקחתי את דבריו ברצינות, והתחלתי לחפש מידע על למה המשחק רץ כל כך לאט על 8800. ובכן.. הקשיבו כל מי שמשחק ! ישנה טבלת הsettings המומלצת לכרטיסי nvidia http://www.nzone.com/object/nzone_ttpop_fsx.html כנסו לשם, ותשתמשו בהגדרות שהם מציעים. בנוסף, ישנו אתר (שכחתי את שמו) שרושם שה- Anisotropic filtering ו ה Antialliasing נראים במשחק במיטבם כאשר הם מכוונים מתוך הסימולטור עצמו ולא מתוך הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך. למי מכם שמכוון את ההגדרות הללו דרך הCP - שנו זאת. ----------------------------------------------------------- התוצאות ? עם ההגדרות המומלצות לכרטיס שלי, 34-45 FPS ברוב חלקי הטיסה. על הקרקע בנמל תעופה - סביבות 17-20. אני מניח שהם מכוונים את ההגדרות שייתנו ביצועי FPS שווים לכל הכרטיסים שלהם. חוויה חדשה לגמרי. *עזרא - תודה רבה שהבאת את זה לתשומת ליבי ידידי ! ------------------------------------------------------------- אל תדאגו - תמונות גם יש. הנה מקדימון, כמיטב המסורת.. עוד תמונות עם השיפור יעלו היום בפורום של התמונות! ________________________________________________________ עוד תמונות עם השיפור יעלו בעוד כמס' דק' בפורום של תמונות! לינק לפורום "פלייט סימ'" ב"פרייפלייט"- http://www.preflight.us/HE/forum-10.html חפשו בכל העמ' את הטיסות שערך אסימון בFSX - מדהים!!! הנה אחת... http://www.preflight.us/HE/ftopict-4448.html בברכה, ELAL-DOR & אסימון
lalex פורסם פברואר 18, 2007 דיווח פורסם פברואר 18, 2007 שבת שלום לכולם,אסימון, מהפורומים של "פרייפלייט" העיר אותנו השבת עם איזה שהיא מתנה נחמה לכל בעלי כרטיס מסך של חברת nvidia. אסימון הוא חלוץ בנושא תעופה אזרחית בFSX. כמו כן...יש לו את אחד הכרטיסי מסך הכי נחשקים בשוק - ג'יפורס 8800! [כואב לי מלהגיד את זה] על כל פנים חברים, אסימון נתן הסבר מלא על איך לשפר את התצוגה של הסימ' ע"י הסבר עם לינקים לכל מיני אתרים! קראו ורק תרוויחו! ELAL-DOR & אסימון Hi, Sorry to disappoint but that table is pure BULLSHIT (sorry for my French). That guy (with the table) obviously has no clue whatsoever about FS or FSX and his "recommended setups" are really stupid. Why am I so angry? Because of that table people have been wasting their time hoping that FSX will run significantly faster. Of course that is not true! The guy who wrote those recommendations, thanks that FSX is come kind of Doom or F.ZE.A.R. game which rely heavily on the graphics card. I am 100% sure that he didn;t even bother to check what he writes there, otherwise he would have noticed that his advice does not help anyone! Don;t waste your time looking for miracle cures for FSX fps problem. There is only one solution to this: 1. a DX10/Vista patch from ACES (promised but no commitment when) 2. BUY A NEW CRAZY PC Now I cooled off and going back to play with my FSX :-)
אורח פורסם פברואר 19, 2007 דיווח פורסם פברואר 19, 2007 שבת שלום לכולם,אסימון, מהפורומים של "פרייפלייט" העיר אותנו השבת עם איזה שהיא מתנה נחמה לכל בעלי כרטיס מסך של חברת nvidia. אסימון הוא חלוץ בנושא תעופה אזרחית בFSX. כמו כן...יש לו את אחד הכרטיסי מסך הכי נחשקים בשוק - ג'יפורס 8800! [כואב לי מלהגיד את זה] על כל פנים חברים, אסימון נתן הסבר מלא על איך לשפר את התצוגה של הסימ' ע"י הסבר עם לינקים לכל מיני אתרים! קראו ורק תרוויחו! ELAL-DOR & אסימון Hi, Sorry to disappoint but that table is pure BULLSHIT (sorry for my French). That guy (with the table) obviously has no clue whatsoever about FS or FSX and his "recommended setups" are really stupid. Why am I so angry? Because of that table people have been wasting their time hoping that FSX will run significantly faster. Of course that is not true! The guy who wrote those recommendations, thanks that FSX is come kind of Doom or F.ZE.A.R. game which rely heavily on the graphics card. I am 100% sure that he didn;t even bother to check what he writes there, otherwise he would have noticed that his advice does not help anyone! Don;t waste your time looking for miracle cures for FSX fps problem. There is only one solution to this: 1. a DX10/Vista patch from ACES (promised but no commitment when) 2. BUY A NEW CRAZY PC Now I cooled off and going back to play with my FSX :-) אני רואה ששנינו באותה הדעה ובדיוק מה שחשבתי רק שתמצטתי את זה לבבלט (excuse :wink: my Arabic ) ניראה לי שאתה זקוק לאיזה זלמן עצבני
lalex פורסם פברואר 19, 2007 דיווח פורסם פברואר 19, 2007 LOL! Yes! I am calming down now. It is hard to make me nervous, but stupid advice like that really meets the criteria. Have a good one.
Doron_Angel פורסם פברואר 19, 2007 דיווח פורסם פברואר 19, 2007 אין לי מושג באשר לטבלאות/עמודות. כל אשר אני יודע כי רמת הביצועים למעלה מהוכפלה כאשר יישמתי את ההמלצות עבור ה-7600. אין כאן כל קסם. פחות איכות גרפית -->> יותר ביצועים.
Gadi L. פורסם פברואר 19, 2007 דיווח פורסם פברואר 19, 2007 זה די בסיסי... אני לא מבין את הפואנטה של הדיון בכלל, זה ידוע שפחות גרפיקה = ביצועים משופרים. מה שהכי מוזר לי זה שהאיש כתב את ההמלצות לכל בעלי אותם כרטיסים. מה שאומר שאם יש לי מעבד פנטיום 3 עם 1 GHZ , כמות זכרון של 256MB RAM, על מחשב שלא עבר פרמוט 7 שנים אבל יש לי Geforce 8800 אז יהיה שיפור דראסטי בביצועים ו FSX פתאום יהיה נסבל? לא צריך לחזור על המילים שאלכס אמר... :wink:
chen פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 לי זה גם עזר מאד, הקפיץ לי מאזור ה-15 FPS למעל 25. מבחינתי אני מאד מרוצה כי האיכות סבירה ביותר. יש לי 7600 על dual core
אורח פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 לי זה גם עזר מאד, הקפיץ לי מאזור ה-15 FPS למעל 25. מבחינתי אני מאד מרוצה כי האיכות סבירה ביותר.יש לי 7600 על dual core הכי פשוט, שם את כל הסיילדרים שמאלה ותיראה איזה פלא, יש לך 50 פריימים וחרא של סימולטור. גולת הכותרת של FSX זה הגרפיקה ומאחר והם לא הוסיפו דבר מבחינת הסימולציה עצמה, עדיף להשאר ב FS9 בסימולטור שניראה טוב וטס יותר טוב מאשר לומר שהמחשב שלי סוחב FSX עם 25 פריימים וניראה כמו FS5.