Ohad Shalev פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 עדיין לא ראיתם את הצבעים של עומר אתם לא יודעים שוק מהו
E.Z פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 רק אני עם הצבעים הדפולטיים ? לא :mrgreen: לפחות בקשי התאפס על עצמו... אז יש תקווה
Niv Malin פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 אוקי חברה אני קצת יחזיר אותנו לנושא, מה עם יוני? עבר/לא עבר?, כי הייתה אחלה תנועה אתמול והוא תיפקד מעולה!
אורח פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 אוקי חברה אני קצת יחזיר אותנו לנושא,מה עם יוני? עבר/לא עבר?, כי הייתה אחלה תנועה אתמול והוא תיפקד מעולה! אתה העו"ד שלו ?
Niv Malin פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 אוקי חברה אני קצת יחזיר אותנו לנושא,מה עם יוני? עבר/לא עבר?, כי הייתה אחלה תנועה אתמול והוא תיפקד מעולה! אתה העו"ד שלו ? למה עו"ד?! מעניין אותי מה קורה, כי טסתי אתמול תחת הפיקוח שלו, והכל היה "נחמד ויפה" ורציתי לדעת מה נסגר....
אורח פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 אוקי חברה אני קצת יחזיר אותנו לנושא,מה עם יוני? עבר/לא עבר?, כי הייתה אחלה תנועה אתמול והוא תיפקד מעולה! אתה העו"ד שלו ? למה עו"ד?! מעניין אותי מה קורה, כי טסתי אתמול תחת הפיקוח שלו, והכל היה "נחמד ויפה" ורציתי לדעת מה נסגר.... כשיהיה מה לפרסם זה יפורסם, אל תדאג.
Matan Solomon פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 אוקי חברה אני קצת יחזיר אותנו לנושא,מה עם יוני? עבר/לא עבר?, כי הייתה אחלה תנועה אתמול והוא תיפקד מעולה! אתה העו"ד שלו ? למה עו"ד?! מעניין אותי מה קורה, כי טסתי אתמול תחת הפיקוח שלו, והכל היה "נחמד ויפה" ורציתי לדעת מה נסגר.... כשיהיה מה לפרסם זה יפורסם, אל תדאג. אבל למה (?!) להשמע כמו איזה מורה ?