Shlomlux2 פורסם פברואר 22, 2007 דיווח פורסם פברואר 22, 2007 שב"ש, כחלק מהחיכוך עם התעופה האזרחית הופל עלי קורס ACC (קורס ממנהל תעופה אזרחי) . מה לומדים בו? מה שלומדים בתאוריה ויותר... חופר יותר מדחפור ענק :roll: , אבל אני אוהב את זה . ולכן, כדי להתעמק יותר בחומר ולהיות מוכן טוב טוב למבחן אני צריך שתעזרו לי ותקשרו אותי לחומרי לימוד על ניווט, זמן ותיקונים. (לדוגמא: חישובי כיוון מגנטי-מצפני-אמיתי, וזמנים למניהם). המון תודה לכולם... ואני מבטיח לעדכן אותכם על הקורס והמבחן (למישהו יש קשרים עם אדוארד :shock: ?)
Raz Gueta פורסם פברואר 22, 2007 דיווח פורסם פברואר 22, 2007 נראה לי שתצטרך קשרים עם יפה או סוזי, אדוארד הוא רק תפאורה לעומת שתי החריפות שם... איזה חומר אתה צריך? ולמה לא לקחת ספרות וחומר לתיאוריות? איך אתה עושה את שאר המבחנים?
Amir Paz פורסם פברואר 23, 2007 דיווח פורסם פברואר 23, 2007 שב"ש,כחלק מהחיכוך עם התעופה האזרחית הופל עלי קורס ACC (קורס ממנהל תעופה אזרחי) . מה לומדים בו? מה שלומדים בתאוריה ויותר... חופר יותר מדחפור ענק :roll: , אבל אני אוהב את זה . ולכן, כדי להתעמק יותר בחומר ולהיות מוכן טוב טוב למבחן אני צריך שתעזרו לי ותקשרו אותי לחומרי לימוד על ניווט, זמן ותיקונים. (לדוגמא: חישובי כיוון מגנטי-מצפני-אמיתי, וזמנים למניהם). המון תודה לכולם... ואני מבטיח לעדכן אותכם על הקורס והמבחן (למישהו יש קשרים עם אדוארד :shock: ?) מאדוארד יש רק קשרים בשיער אולי.. או שבעצם לא נשאר שיער בגללו. פשוט תריץ חיפוש ברשת, יש הכל...
Shlomlux2 פורסם פברואר 23, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 23, 2007 סבבה... אני ינסה למצוא. תודה בכל אופן עידכונים על הקורס בהמשך :?