Aeroflot פורסם פברואר 23, 2007 דיווח פורסם פברואר 23, 2007 אני היום קיבלתי לידים שלי מפלצת הנתונים : לוח ASUS P5WDG2 WS PRO 6800 CPU 4G RAM HYPERX 800 והגדול מכולם המלך שבראש : 8800 GTX אני לא ראיתי עדיין לא משחק לא תוכנה לא כלום שמזיז בכלל את המחשב הזה :mrgreen: נעדכן בנוגע לFSX בהמשך
Or Netzer פורסם פברואר 23, 2007 דיווח פורסם פברואר 23, 2007 אני היום קיבלתי לידים שלי מפלצת הנתונים : לוח ASUS P5WDG2 WS PRO 6800 CPU 4G RAM HYPERX 800 והגדול מכולם המלך שבראש : 8800 GTX אני לא ראיתי עדיין לא משחק לא תוכנה לא כלום שמזיז בכלל את המחשב הזה :mrgreen: נעדכן בנוגע לFSX בהמשך כמה הנזק לכיס?
yossid פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 הרבה 9 אלף הרבה מאוד. שווה ערך ל-15 שעות טיסה על C-177 או 25 שעות טיסה על C-152.
Ben Cohen פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 הרבה 9 אלף הרבה מאוד. שווה ערך ל-15 שעות טיסה על C-177 או 25 שעות טיסה על C-152. אני לא בקיא במחירים אבל שעת טיסה על ססנה לא עולה בסביבות ה600-700 שקל? לא מבין כבר החלקים החדשים. תתחדש בכל מקרה!!!
Moshe Bensal פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 לא ניראה לי שזה יסחוב את FSX תתחדש ותהנה רן, זה יסחוב מצויין, אצלי עם מעבד 6600, וכ.מ. 7300, סוחב מצויין, אז אצלו לא נראה לי שתהיה בעיה ועוד עם כזה כ.מ. , זה יעבוד מצויין. ליאור, תתחדש ותהנה.
Eldar Sella פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 4G RAM :shock: זה מטורף נראה לי שאתה מסודר עד המאה הבאה.. או עד שייפול איזה מטאור על כדה"א
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אני לא מבין מה הקטע לפרסם את זה, שאנשים יקנו בך?, להראות שלך יש? חוץ מזה שזה פורום ואטיל והנושא היחידי שכתבת עליו הוא מחשבים.
matan פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 לא ניראה לי שזה יסחוב את FSX תתחדש ותהנה רן, זה יסחוב מצויין, אצלי עם מעבד 6600, וכ.מ. 7300, סוחב מצויין, אז אצלו לא נראה לי שתהיה בעיה ועוד עם כזה כ.מ. , זה יעבוד מצויין. ליאור, תתחדש ותהנה. חחחחח משה היקר כנראה שלא הבנת שמה שרן אמר זה בציניות :mrgreen:
matan פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אני לא מבין מה הקטע לפרסם את זה, שאנשים יקנו בך?, להראות שלך יש?חוץ מזה שזה פורום ואטיל והנושא היחידי שכתבת עליו הוא מחשבים. קצת פירגון לא יזיק. ולדיעתך קיימים אלף ואחד אשכולים השייכים אך ורק למחשבים ומפרטים ולאו דווקא לסימולטור.
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אני לא מבין מה הקטע לפרסם את זה, שאנשים יקנו בך?, להראות שלך יש?חוץ מזה שזה פורום ואטיל והנושא היחידי שכתבת עליו הוא מחשבים. קצת פירגון לא יזיק. ולדיעתך קיימים אלף ואחד אשכולים השייכים אך ורק למחשבים ומפרטים ולאו דווקא לסימולטור. הייתי מפרגן על איזה סט תמונות יפה לא למשהו שמשוויץ!. (ואם אתה לא סם לב בפורום תמונות אני מפרגן הרבה) וחוץ מזה שזה יותר מתאים לפורום SUPPORT שמה יותר מדברים על מחשבים.
matan פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אני לא מבין מה הקטע לפרסם את זה, שאנשים יקנו בך?, להראות שלך יש?חוץ מזה שזה פורום ואטיל והנושא היחידי שכתבת עליו הוא מחשבים. קצת פירגון לא יזיק. ולדיעתך קיימים אלף ואחד אשכולים השייכים אך ורק למחשבים ומפרטים ולאו דווקא לסימולטור. הייתי מפרגן על איזה סט תמונות יפה לא למשהו שמשוויץ!. (ואם אתה לא סם לב בפורום תמונות אני מפרגן הרבה) וחוץ מזה שזה יותר מתאים לפורום SUPPORT שמה יותר מדברים על מחשבים. ובכל זאת תשאיר זאת למנהלים.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 אני מסכים עם אבי, הדיונים האלה מיותרים. אבל תתחדש ליאור :wink:
matan פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 האם המעבד הוא ליבה כפולה??? Duo Core הוא אכן כפול ליבה ואף יותר משוכלל מCORE TO DOU
אורח פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 האם המעבד הוא ליבה כפולה??? Duo Core הוא אכן כפול ליבה ואף יותר משוכלל מCORE TO DOU ה 6800 זה ה Core 2 Dou החזק ביותר שיש כרגע (פרט ל Core 2 QUad). שתיהיה בריא, מקווה שהוא מספק את הסחורה
Or Netzer פורסם פברואר 24, 2007 דיווח פורסם פברואר 24, 2007 לקח לי זמן להגיב כי הייתי מאושפז איזה כמה דקות אחרי התקף לב למראה המחיר. תחדש ותהנה.
Moshe Bensal פורסם פברואר 25, 2007 דיווח פורסם פברואר 25, 2007 לא ניראה לי שזה יסחוב את FSX תתחדש ותהנה רן, זה יסחוב מצויין, אצלי עם מעבד 6600, וכ.מ. 7300, סוחב מצויין, אז אצלו לא נראה לי שתהיה בעיה ועוד עם כזה כ.מ. , זה יעבוד מצויין. ליאור, תתחדש ותהנה. חחחחח משה היקר כנראה שלא הבנת שמה שרן אמר זה בציניות :mrgreen: נו מה לעשות, כנראה שאני יותר מידי רציני, באמת לא הבנתי אותו. חברה, באמת למה לא לפרגן, הבן אדם משקיע כל כך הרבה כדי שיוכל להנות מהסימולטור, אז קודם כל למה שלא יפרסם את זה, תנו לבן אדם להנות, שנית, אם הוא מבצע שדרוג כדי להנות מהסימלטור, אז לא לפרסם כאן בפורום לסימולטורים, לדעתי זה גם שייך לכאן. או שכנראה אני שוב טועה, ואני יותר מידי רציני.
Aeroflot פורסם פברואר 25, 2007 מחבר דיווח פורסם פברואר 25, 2007 לא ניראה לי שזה יסחוב את FSX תתחדש ותהנה רן, זה יסחוב מצויין, אצלי עם מעבד 6600, וכ.מ. 7300, סוחב מצויין, אז אצלו לא נראה לי שתהיה בעיה ועוד עם כזה כ.מ. , זה יעבוד מצויין. ליאור, תתחדש ותהנה. חחחחח משה היקר כנראה שלא הבנת שמה שרן אמר זה בציניות :mrgreen: נו מה לעשות, כנראה שאני יותר מידי רציני, באמת לא הבנתי אותו. חברה, באמת למה לא לפרגן, הבן אדם משקיע כל כך הרבה כדי שיוכל להנות מהסימולטור, אז קודם כל למה שלא יפרסם את זה, תנו לבן אדם להנות, שנית, אם הוא מבצע שדרוג כדי להנות מהסימלטור, אז לא לפרסם כאן בפורום לסימולטורים, לדעתי זה גם שייך לכאן. או שכנראה אני שוב טועה, ואני יותר מידי רציני. דבר ראשון תודה דבר שני יש המון נושאים שעולים כאן שלא תמיד קשורים לSIM אז כן קניתי מחשב חדש וכן בא לי להגיד את זה בטח שלא מרצון לפגוע או כדי לפתוח עיניים ותאמת קניתי אותו במטרה של עבודה על FSX מבחינת בניה ויצירת תוספות אז תמתינו לעדכונים תודה :mrgreen: