Ilan Jonas פורסם אפריל 1, 2004 דיווח פורסם אפריל 1, 2004 שלום לכולם. תכנון המפגש בחיפה מתקדם יפה. בכל מקרה, אנחנו חייבים את רשימת המשתתפים (שמות). אני מבקש מכל מי שמגיע או שיכול להיות שיגיע לכתוב את שמו בדף ההרשמה באתר (יעלה אוטוטו). שימו לב - מי שלא ירשם לא יוכל להיכנס!!! עוד פרטים בימים הקרובים...
yossilevy פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 שלום לכולם מי שמעונין להגיע למפגש בטיסה מהרצליה לחיפה שיצור קשר. לגבי סבבים לחברה מעל חיפה יבוא עידכון בהמשך הנושא בבדיקה שלכם יוסי
Jonathan Perelmuter פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 נו מה קורה עם המפגש מתי נדע עוד פרטים התאריך מתקרב....
Almog Atar פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 רבותי חסר מקום אחד בטיסה מהרצליה לחיפה עם יוסי פרטים בMSN שלי
Ilan Jonas פורסם אפריל 6, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 6, 2004 דף ההרשמה יעלה הלילה. כבר אפשר לספר שאנחנו מנסים לקיים את המפגש בשדה התעופה בחיפה - הדברים עדיין לא סגורים במאה אחוזים, ונקווה שהכל יסתדר. שימו לב- מי שלא ירשם לא יוכל להיכנס! אם למישהו יש בעיה מיוחדת, שיודיע. זו ההזדמנות להודות ליוסי דלל ולקובי דוד על המאמצים לקיים את המפגש בשדה! כמו שאומרים, פרטים - בהמשך! חג שמח, אילן
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 דף ההרשמה למפגש עלה לאתר. מי שמתכוון להגיע מתבקש להיכנס ולרשום את פרטיו. http://www.vatil.org/vatil/haifa_meeting.php יש לזה גם באנר קטן בדף הבית :wink: בעיות או שאלות לגבי הרישום בדף, לפנות אליי באופן בפרטי. תודה.
Izik Bakshi פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 אלמוג אתה לא צריך תעודת זהות כדי לדעת את המספר בתעודת זהות של ההורים שלך יש את המספר שלך אז אתה יכול לרשום בקשר לזה שאין לך תעודה עצמה אז אני מקווה שזו לא בעיה רצינית. (אילן?)
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 עדיף שתברר את המספר, ותשלח לי אותו כדי לעדכן אצלנו ברישום.. לגבי הצורך בתעודת הזהות עצמה ולמפגש, אני אשאיר את זה למארגנים להשיב.
Almog Atar פורסם אפריל 6, 2004 דיווח פורסם אפריל 6, 2004 עדיף שתברר את המספר, ותשלח לי אותו כדי לעדכן אצלנו ברישום..לגבי הצורך בתעודת הזהות עצמה ולמפגש, אני אשאיר את זה למארגנים להשיב. אוקיי אני יברר וידבר איתך תודה
OmriSoudry פורסם אפריל 7, 2004 דיווח פורסם אפריל 7, 2004 מתי מתכננים מפגש בדרום? שדה תימן או משהו כזה? שגם הדרומים יוכלו להגיע.. :roll:
lalex פורסם אפריל 7, 2004 דיווח פורסם אפריל 7, 2004 I will try to attend but I did not find any mention of the HOUR when we meet. I really hope that the meeting will start well before 14:00 because I will have to leave for Yoqneam at 15:00 the latest... So at what HOUR is the meeting? Alex
Ilan Jonas פורסם אפריל 7, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2004 ההערכה כרגע היא 11:00, מחר נסגור עם מנהל השדה ונודיע!
yossilevy פורסם אפריל 7, 2004 דיווח פורסם אפריל 7, 2004 לכל מי שעוד לא נרשם לטיסות סבב מעל חיפה ומעונין זה הזמן. פרטים נוספים במסנג'ר או בטלפון 052631224 בברכה יוסי לוי
ADVIV פורסם אפריל 7, 2004 דיווח פורסם אפריל 7, 2004 חברה, שיהייה לכם מפגש נעים לצערי לא אוכל להגיע הייתי מאוד שמח לפגוש שוב כמה מכם אולי בפעם הבאה עדי
yossid פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 חבריה, תודה לאילן על הכבוד שהוא חולק לי אבל קטונתי :oops: . מאידך אני מוריד את הכובע בפני קובי ואילן על המאמצים שעשו לקיים את המפגש כולל נסיעה במיוחד לחיפה. אילן - אתה מצדיק את התואר VATIL1. כה לחי ידידי!!! :multi: יוסי
Izik Bakshi פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 שלום חברים הכנס מחר יתחיל בשעה 11:00, אבל ההתכנסות שלנו היא בין 10:30 ל 11:00 לכן אני מבקש מכולם להגיע בתחום הזמן הזה, מהכניסה לטרמינל אנחנו ניכנס לחדר דיונים שנמצא שם (פרטים נוספים בהמשך על ידי אילן). דבר נוסף הוא שכמו כולנו תמיד כיף אחרי הרבה דיבורים והמצגות להתפנק על קצת כיבוד לכן מי שיכול ורוצה לתת 5 - 10 שקלים אנו נשמח (חשוב לי להזכיר שזה לא חובה אלה רק מי שרוצה ויכול מבחנה כספית). עוד פירוט ינתן על ידי אילן...שאלות מחר והיום ניתן לפנות במסנגר או בפאלפון 054-641432 חג שמח
Izik Bakshi פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 כמה דברים ששכחתי לציין: 1) להזכיר לכל מי שמגיע להירשם באתר זה חובה!!! 2) לכל בעלי הנשק חל איסור להיכנס עם נשק לשדה אז בבקשה לא להגיע עם נשק, מקרים חריגים לפנות אלי ונטפל איך שאפשר
Ilan Jonas פורסם אפריל 8, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2004 והנה הפרטים המלאים: המפגש יהיה בשעה 11:00 (בדיוק!) בחדר הדיונים שבשדה התעופה חיפה. אפשר וכדאי להתחיל להגיע מ-10:30 ואילך. הזהרו מפקקים! הכניסה היא לבניין הטרמינל, ומיד לאחר הבידוק הבטחוני יש לפנות ימינה ולעלות במדרגות למשרדי השדה. שימו לב: יש להביא תעודה מזהה! ללא תעודה מזהה לא ניתן להיכנס לשטח השדה בכלל! (כמובן שילדים מתחת לגיל תעודת זהות פטורים מהצרה הזו...). שעת הסיום המוערכת היא 14:00, וכפי שנחליט במהלך המפגש. אני מקווה שברור לכולם ואין צורך לבקש התנהגות מכובדת בשטח השדה, שיתוף פעיולה עם הבודקים הבטחוניים ושמירה על הציוד שהועמד לרשותנו באדיבות שדה התעופה חיפה. מי שלא נרשם ברשימה עד מחר (יום שישי) בשמונה בבוקר, נא להודיע לאיציק טלפונית אם ברצונו להגיע כדי שנתאם לו כניסה (ולמסור את כל הפרטים הדרושים). "התוכנית האומנותית" כוללת בעיקר מפגש חברים, דיון על פעיליות עתידיות וארועים נוספים, בקשות והצעות, הרצאה כללית בנושא כללי טיסה ברשת, הצגת חידושים צפויים בתחומי הסימולטור השונים ועוד! נתראה מחר, אילן
Aviv Giladi פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 חברה דחוף!!! אני מחפש הסעה וחזרה מהמפגש בחיפה כל מי שנוסע דרומה יכול להוריד ולקחת אותי בצומת עתלית או ליד עין הוד, משם יקחו אותי, ומי שיכול עד ת"א אפילו יותר טוב...... פשוט לא מצאתי אוטובוס מעין הוד לשדה בחיפה! ואני אהיה בעין הוד מחר, מי שנוסע בבקשה שיכתוב לי.... תודה מראש!