עבור לתוכן
atelem

Media Center: הדרך של ה-FS לטלויזיה?

Recommended Posts

פורסם

הי.

לאחרונה התחלתי לחשוב שאם ה-XBOX היה קצת (ממש מעט) יותר "אינטלגנטי" אפשר היה להריץ FS על הטלויזיה ולהנות מכל העולמות.

זה מתסכל במיוחד כי למעשה כל מה שחסר זה שה-XBOX יאפשר גישה ל-File System (בשביל שנוכל לשמור את מה שאנחנו מורידים איפה שצריך) ולא יגביל את הגישה באינטרנט רק לאתרים יעודיים.

בעברי האפל שיחקתי קצת עם "סימולטורים" ב-PlayStation2 ואיכות הצפיה היא מדהימה מול איכות הצפיה שאתה מקבל במחשב (אלא אם כן אתה מוכר את אמך ע"מ לממן מחשב-מפלצת).

ואז נתקלתי בכתבה הזו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370020,00.html

ושמתי לב שבקונפיגורציה מסוימת המערכת תאפשר לטלויזיה להיות צג של PC לכל דבר.

אם כך הוא הדבר האם תמו יסורינו והודעות בנושא Frame Rate יהיו נחלת העבר?

פורסם

משהו בכל מה שכתבת לי אישית נשמע הזוי ביותר.

1. מסך מחשב הרבה יותר איכותי מכל מסך טלויזיה. גם ברזולוציה וגם בגודל הפיקסלים ובצפיפות שלהם. במיוחד מסכי ה LCD מהדור האחרון וגם כאלו שהם כמה דורות אחורה.

2. המדיה סנטר של MS, זה XP סטנדרטי עם כל מיני תוכנות מולטימדיה ואופציה של חיבור שלטים והתחברות לכבלים YES ושות'.

הוא קיים כבר כמה שנים ובאמת הגיע הזמן ש MS תביא אותו לארץ.

ה + העיקרי שאתה יכול לשבת בסלון שלך, לשוטת לך להנאתך באינטרטט בזמן שאתה בוהה במסך ה LCD 42" שיש לך בסלון, להאזין למוזיקה מהאינטרנט במערכת הקולנוע הביתית שלך ועוד ועוד...

מה הקשר למען השם לטיסה ? XBOX PS2\3 ושות' ??

סתם תיהיות לגבי מה אתה מנסה לומר פה.

פורסם

אני גם לא מבין מה הסיפור לחבר טלביזיה למחשב...

שום מדיה סנטר ושום נעליים רק כבל SVIDEO זה כל מה שצריך, היום לכל כרטיס מסך יש יציאת SVIDEO לפחות והמתוחכמים יותר באים גם עם יציאת RCA וכניסות לעריכת וידאו...

או שלא הבנתי למה אתה מתכוון בחיבור טלביזיה למחשב...

פורסם

שום מדיה סנטר ושום נעליים רק כבל SVIDEO זה כל מה שצריך, היום לכל כרטיס מסך יש יציאת SVIDEO לפחות והמתוחכמים יותר באים גם עם יציאת RCA וכניסות לעריכת וידאו...

ניסית את זה או שאתה מכיר מישהו שעשה את זה?

מה היו התוצאות?

פורסם

הטלביזיה שלי מחוברת למחשב כבר 4 שנים. מה התוצאות ? שאתה רואה את המחשב בטלביזיה. מבחינת הסימולטור זה לא שימושי יותר מדי אלא אם כן יש לך טלבזיה עם הרבה פיקסלים כי אי אפשר לקרוא מה שכתוב על הפאנל הכל קטן.

אצלי זה יותר בשביל לראות סרטים/סדרות ושאר ירקות.

פורסם

ז"א שעדיין צריך לחכות שהחברה של XBOX והחברה של Game Studio (הגוף שמפתח את ה-FS) יחליטו לשתף פעולה לטובת כולנו.

ד"א, אפשר לדעת איזה כרטיס מסך יש לך?

תודה.

פורסם
ז"א שעדיין צריך לחכות שהחברה של XBOX והחברה של Game Studio (הגוף שמפתח את ה-FS) יחליטו לשתף פעולה לטובת כולנו.

תודה.

X1900GT, אבל הטלביזיה הייתה מחוברת גם לרדאון 8600 שהיה לי וגם ל9600XT.

פורסם

תודה.

אולי תסביר לאחד טמבל (אני) מה אתה רוצה מה FS ו XBOX ??

מה זה יתן לך ??

מצטער, אבל ממש לא מבין.

וד"א המחשב שלי היה מחובר לטלויזה עוד לפני שה DVD בכלל ישב אצלי בסלון.

זה היה בשנה 97.

פורסם

מה זה יתן לך ??

מצטער, אבל ממש לא מבין.

זה היה בשנה 97.

אני רוצה להגיד "וואו" כשאני מסתכל על הנוף ועל המטוס וכו' ואת זה אני לא משיג במחשב הצנוע שלי, ועד כמה שאני יודע אתה צריך להשקיע כמה אלפי שקלים טובים מעבר לסטנדרט ע"מ להעמיד מחשב שיוכל לתת לך את אפקט ה"וואו" כמו שאני חוויתי כשראיתי "סימולטור" טיסה ב-FS2.

פורסם

מה זה יתן לך ??

מצטער, אבל ממש לא מבין.

זה היה בשנה 97.

אני רוצה להגיד "וואו" כשאני מסתכל על הנוף ועל המטוס וכו' ואת זה אני לא משיג במחשב הצנוע שלי, ועד כמה שאני יודע אתה צריך להשקיע כמה אלפי שקלים טובים מעבר לסטנדרט ע"מ להעמיד מחשב שיוכל לתת לך את אפקט ה"וואו" כמו שאני חוויתי כשראיתי "סימולטור" טיסה ב-FS2.

אז בשביל זה, תקנה מחשב שאמור להיות מחשב לסימולטור ולא מחשב לטלויזה.

המחשב שלך כניראה מתאים לשמש כטלויזיה אבל לא מחשב להרצת FS.

שגר מפרט.

פורסם

שגר מפרט.

תודה על ההצעה אבל כרגע אין לי תקציב כך שזה לא משנה.

האם המוקאפ של אל-על הוא המקסימום שאפשר להגיע?

אם כן, אני מקווה להגיע לשם יום אחד ולראות.

פורסם

שגר מפרט.

תודה על ההצעה אבל כרגע אין לי תקציב כך שזה לא משנה.

האם המוקאפ של אל-על הוא המקסימום שאפשר להגיע?

אם כן, אני מקווה להגיע לשם יום אחד ולראות.

תלוי מה המקסימום שלך...

פורסם

מה היו התוצאות?

עונות שלמות עם ג'ק באוור ו 24 והתוצאות לא משקרות כולל הנוכחית עד פרק 10...מעולה פשוט מעולה :mrgreen:

פורסם

מה היו התוצאות?

עונות שלמות עם ג'ק באוור ו 24 והתוצאות לא משקרות כולל הנוכחית עד פרק 10...מעולה פשוט מעולה :mrgreen:

אני לא מדבר על לראות "24", לץ. אני מדבר על איך נראה ה-FS בטלויזיה.

פורסם

מה היו התוצאות?

תסלח לי על הביטוי.... חרא.

פורסם

מה היו התוצאות?

תסלח לי על הביטוי.... חרא.

וההסבר לזה אגב פשוט...

הטלויזיה עובדת ברזולוציה מקסימאלית של 800 על 600 תנסה להריץ את הסימולטור על רזולוציה כזאת ותראה איך הוא נראה לעומת זאת תוכניות טלוויזיה משודרות ברזולוציה הזאת אם לא פחות לכן זה מספיק בהחלט ואפילו מעולה.

SVIDEO נותן תמונה חדה יותר אבל לא משפר רזולוציה- וגם במיקרה הזה צריך ששני תחתנות הקצה יתמכו בו יעני גם המחשב וגם הטלוויזיה.

פורסם

השירשור הזה לא יגיע לשום מקום !!

האמת לפני איזה כמה שנים ב FS 2002 השתעשתי ברעיון היה לי מסך מחשב למטה וטלויזייה על נו איך קוראים לזה המעמד שלה (תסמונת ערסל יש לי עכשיו :oops: ) ניסיתי שיראו את השעונים במסך מחשב ואת הנוף בטטלויזייה...

רץ חלק היה אחלה פריימים אבל באמת איכסה של איכות..בן גוריון נראה כמו בן גוריות במציאות אבל ממש כמו בן גוריות בהכרזת המדינה ב 48..בול ככה

והמבין יבין

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה איל.

הפלטפורמה שתומכת ב FS נקראת PC עם מערכת הפעלה של WIN.

אתה מבלבל בין צג שמראה את הנתונים שמשדר ה PC עם מערכת ההפעלה WIN לבין פלטפורמה של XBOX ו/או PS..

יש משחקים (ואני מדגיש משחקים) של מדמי טיסה שונים שתומכים ב XBOX ו PS-1-2-3 ואשר לשחק איתם בטלויזייה כי הם בנויים לזה.

הFS הוא סימלטור עם פלטפורמה של PC שעובד עם מערכת הפעלה של WIN ולכן הדרך היעילה ביותר לראות את מה שה PC מוציא מהכרטיס מסך שלו הוא במסך של המחשב.

ולטלויזייה הכי טוב לראות משחקי פליי סטיישין שמיועדים לראות בטלויזייה.

אתה מערבב מנוע משחק בתצוגה שרק מעבירה את הנתונים דרך פיסקאלים לעין שלך.

אם אתה רוצה בכל זאת לראות גדול וואוו אז תקנה מסך LCD 24 אינטש תחבר לכרטיס מסך של ה PC שמופעל עם המערכת הפעלה של WIN שמותקן בו ה FS ותראה אחלה ואוו

אז תסביר טוב למה אתה מתכוון...??

כי מה לעשות מייקרוסופט תכננו את ה FS למחשב PC שמופעל עם WIN ולא עם PS ו XBOX

אוקיי ? :D

פורסם

מה שאני רוצה זה לעבוד עם ה-FS באיכות צפיה שאני מקבל ב"מדמי טיסה" ב-XBOX או

ב-PS1-2-3.

אני חושב שאם ה-FS יותאם ל-XBOX או דומיו חויית המשחק תשתפר פלאים.

אם תחזור כמה תגובות לאחור תבין שמה ש"מתסכל" אותי הוא שהמרחק שה-XOBX האחרון צריך לעבור ע"מ להריץ FS כמו שאנחנו רגילים אליו הוא קטן מאד.

לא השתכנעתי שהפלטפורמה של ה-PC יכולה לתת חווית צפיה כמו הפלטפורמות שרצות על הטלויזיה.

כנראה גם לא שכנעתי אתכם שהשילוב של ה-XBOX עם מעט יכולות PC (בעיקר FileSystem) הוא השילוב האולטימטיבי.

פורסם

תלוי מה המקסימום שלך...

המקסימום שלי הוא "אפקט הוואו". ז"א שאני אראה את זה וארגיש "וואו".

ביצת הפתעה של קינדר תעשה את העבודה.

אחי מסבירים לך שFS רץ על כל טלויזיה שהיא זה פשוט מגעיל ולא טוב.

פורסם

אם FS יותאם ל XBOX או ל PS זה בעצם יגרום לכך שלכולם יש אותם ביצועים ואין תחרות ואי אפשר לשפר, וזה יפגע בכל החברות שמייצרות כרטיסי מסך, זכרונות וכו'.

וכמובן יש גם את הצד של מייקרוסופט..הרבה חברות יפסידו כסף.

פורסם

אחי מסבירים לך שFS רץ על כל טלויזיה שהיא זה פשוט מגעיל ולא טוב.

ואני מסביר לך, אחי, שכל עוד לא יעשו את ההתאמות הנדרשות אז ברור שה-FS ירוץ מגעיל בטלויזיה.

גם האתר של Yahoo! יראה מגעיל בטלויזיה אם לא יעשו את ההתאמות הנדרשות.

כל פלטפורמה דורשת את הנתונים בצורה שהיא מסוגלת לעבוד איתם ולכל פלטפורמה יש את

היתרונות שלה.

אני חושב ש-FS שיותאם לטלויזיה ייראה הרבה יותר טוב מאשר מה שהוא נראה על PC.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...