עבור לתוכן
atelem

Media Center: הדרך של ה-FS לטלויזיה?

Recommended Posts

פורסם

אחי מסבירים לך שFS רץ על כל טלויזיה שהיא זה פשוט מגעיל ולא טוב.

ואני מסביר לך, אחי, שכל עוד לא יעשו את ההתאמות הנדרשות אז ברור שה-FS ירוץ מגעיל בטלויזיה.

גם האתר של Yahoo! יראה מגעיל בטלויזיה אם לא יעשו את ההתאמות הנדרשות.

כל פלטפורמה דורשת את הנתונים בצורה שהיא מסוגלת לעבוד איתם ולכל פלטפורמה יש את

היתרונות שלה.

אני חושב ש-FS שיותאם לטלויזיה ייראה הרבה יותר טוב מאשר מה שהוא נראה על PC.

מה שתגיד... :roll:

דודי, זרוע ברקן ? :lol:

פורסם

אחי מסבירים לך שFS רץ על כל טלויזיה שהיא זה פשוט מגעיל ולא טוב.

ואני מסביר לך, אחי, שכל עוד לא יעשו את ההתאמות הנדרשות אז ברור שה-FS ירוץ מגעיל בטלויזיה.

גם האתר של Yahoo! יראה מגעיל בטלויזיה אם לא יעשו את ההתאמות הנדרשות.

כל פלטפורמה דורשת את הנתונים בצורה שהיא מסוגלת לעבוד איתם ולכל פלטפורמה יש את

היתרונות שלה.

אני חושב ש-FS שיותאם לטלויזיה ייראה הרבה יותר טוב מאשר מה שהוא נראה על PC.

מה שתגיד... :roll:

דודי, זרוע ברקן ? :lol:

בתור צוות החטיבה ציפיתי לתגובה קצת יותר אינטליגנטית/מכובדת/מכבדת.

מצידי אפשר לנעול את ה-thread הזה.

פורסם
מה שאני רוצה זה לעבוד עם ה-FS באיכות צפיה שאני מקבל ב"מדמי טיסה" ב-XBOX או

ב-PS1-2-3.

אני חושב שאם ה-FS יותאם ל-XBOX או דומיו חויית המשחק תשתפר פלאים.

אם תחזור כמה תגובות לאחור תבין שמה ש"מתסכל" אותי הוא שהמרחק שה-XOBX האחרון צריך לעבור ע"מ להריץ FS כמו שאנחנו רגילים אליו הוא קטן מאד.

לא השתכנעתי שהפלטפורמה של ה-PC יכולה לתת חווית צפיה כמו הפלטפורמות שרצות על הטלויזיה.

כנראה גם לא שכנעתי אתכם שהשילוב של ה-XBOX עם מעט יכולות PC (בעיקר FileSystem) הוא השילוב האולטימטיבי.

FS פשוט לא מתאים לXBOX זה לא משחק עם 12 כפתורים או אלוהים יודע כמה שיש שם, בכלל איזה סימולטור אתה מכיר שרץ על מערכת של XBOX או PS ? המערכות האלו טובות לדבר אחד וזה משחקי SHOOTERים או מרוצים כל מני ARCADEים כאלה. אין למערכות האלה יכולת להתמודד עם רמת הסימולציה של FS.

ואלדר, אל תדאג ליצרני כרטיסי המסך, הם לא עושים כסף מFS :roll:

פורסם

FS פשוט לא מתאים לXBOX זה לא משחק עם 12 כפתורים או אלוהים יודע כמה שיש שם, בכלל איזה סימולטור אתה מכיר שרץ על מערכת של XBOX או PS ? המערכות האלו טובות לדבר אחד וזה משחקי SHOOTERים או מרוצים כל מני ARCADEים כאלה. אין למערכות האלה יכולת להתמודד עם רמת הסימולציה של FS.

אתם חושבים בקטן, בחיי.

אם ה-XBOX יודע לקבל פקודות מהג'ויסטיק שלו למה שלא ידע לקבל פקודות מהג'ויסטיק שלי?

למה שלא ידע לקבל פקודות גם מהפדלים?

התאמה היא התאמה היא התאמה.

פורסם

אתם חושבים בקטן, בחיי.

אם ה-XBOX יודע לקבל פקודות מהג'ויסטיק שלו למה שלא ידע לקבל פקודות מהג'ויסטיק שלי?

למה שלא ידע לקבל פקודות גם מהפדלים?

התאמה היא התאמה היא התאמה.

אני לא מדבר על ג'ויסטיק.

אני מזמין אותך להסתכל בסימולטור על KEY ASSIGMENTS תסתכל כמה דברים יש שם. אבל בלי קשר XBOX זו לא פלטפורמה לסימולטור כי הוא פשוט לא יכול להתמודד עם עיבוד הנתונים של המנוע הפיסיקלי של הסימולטור, הסדרה של FS בכלל וFS9 בפרט אם מסתכלים על מחשבים של היום לא דרשו אף פעם כרטיסי מסך יוצאים מהכלל אלא כרטיס מסך ממוצע ומעבד חזק עם זיכרון חזק. התוכנות הנפוצות של XBOX לא צריכות להתמודד עם משוואות זרימה ושדות של כוח כובד. לא סתם אין סימולטורים בפלטפורמות האלה, הם פשוט לא מתאימים.

אם נעזוב את זה בצד, כמו שרן אמר מקודם, כדי לראות משהו טוב בPS צריך לתכנן אותו לרזולוציה של 800X600, המחשבים כבר מזמן עברו מהשלב הזה, אני לא יודע אם יש טלביזיות שיודעות לעבוד ברזולוציה גבוהה יותר, אולי הLCD החדשות, מה שמשאיר אותך עם תוכנה שמותאמת לרזולוציה של 1024X746 שרצה עם מסך שלא תומך, אתה מוזמן לנסות, זה נחמד לראות הכל בגדול במסך טלביזיה אבל הטקסט לא ברור, גם קצב הרענון של הטלביזיה הרבה יותר נמוך.

אגב בתוכנות PS פשוט מאוד עושים כתב ענק כדי להתגבר על זה, משהו בסדר גודל של כתוביות בסרטים, אם תריץ כתוביות כאלה במסך מחשב תגלה להפתעתך שזה פונט ענק.

פורסם
אני לא מדבר על ג'ויסטיק.

אני מזמין אותך להסתכל בסימולטור על KEY ASSIGMENTS תסתכל כמה דברים יש שם. אבל בלי קשר XBOX זו לא פלטפורמה לסימולטור כי הוא פשוט לא יכול להתמודד עם עיבוד הנתונים של המנוע הפיסיקלי של הסימולטור, הסדרה של FS בכלל וFS9 בפרט אם מסתכלים על מחשבים של היום לא דרשו אף פעם כרטיסי מסך יוצאים מהכלל אלא כרטיס מסך ממוצע ומעבד חזק עם זיכרון חזק. התוכנות הנפוצות של XBOX לא צריכות להתמודד עם משוואות זרימה ושדות של כוח כובד. לא סתם אין סימולטורים בפלטפורמות האלה, הם פשוט לא מתאימים.

אה, סליחה?

אמנם אין לי מושג מה פותח הדיון רוצה מהאקסבוקס ורוצה בכלל,

אבל אני מזמין אותך להסתכל על המפרטים של הXBOX360/PS3 לפני שאתה קובע בנחרצות שלמעבדים שלהם אין אפשרות להתמודד עם העיבודים של FS. להזכירך, לשניהם יש מעבדים שהם עדיין יותר חזקים מהמעבדים היום.

דרך אגב, סימולטורים הם לא הדברים היחידים עם מנועי פיזיקה מתקדמים, גם לשוטרים ומשחקים אחרים שאתה נוהגים לזלזל בהם יש מנועי פיזיקה מאוד מתקדמים היום. אולי לא כמו FS, אבל בהחלט יש להם מנועים כבדים וחישובים רבים.

פורסם
אני לא מדבר על ג'ויסטיק.

אה, סליחה?

אמנם אין לי מושג מה פותח הדיון רוצה מהאקסבוקס ורוצה בכלל,

אבל אני מזמין אותך להסתכל על המפרטים של הXBOX360/PS3 לפני שאתה קובע בנחרצות שלמעבדים שלהם אין אפשרות להתמודד עם העיבודים של FS. להזכירך, לשניהם יש מעבדים שהם עדיין יותר חזקים מהמעבדים היום.

דרך אגב, סימולטורים הם לא הדברים היחידים עם מנועי פיזיקה מתקדמים, גם לשוטרים ומשחקים אחרים שאתה נוהגים לזלזל בהם יש מנועי פיזיקה מאוד מתקדמים היום. אולי לא כמו FS, אבל בהחלט יש להם מנועים כבדים וחישובים רבים.

מנועי פיסיקה של שוטרים זה חוקי ניוטון בלבד, מפה למשוואות נובייה סטוקס יש הרבה מאוד עבודה.

ושוב אני שואל איזה סימולטור יש לXBOX ודומיו ?

פורסם

אני לא אמרתי שיש סימולטורים מציאותיים לזה, קונסולות לא נועדו לסימולטורים,

לא בגלל חוסר כוח עיבוד, אלא בגלל דרכי שליטה ופשוט בגלל שזה נועד למשחקים, ולא לסימולטורים.

ועדיין, עזוב את השוטרים או כל דבר שזה לא יהיה, XBOX,PS3 וכו' בהחלט יכולים להריץ סימולטורים וחישובים מתקדמים, יותר טוב מהמחשב אפילו (מבחינת כוח עיבוד, נכון למחשב ביתי מודרני).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...