Izik Bakshi פורסם פברואר 28, 2007 דיווח פורסם פברואר 28, 2007 אהלן חברים, בגליון החודש של בטאון פורסם מדור חדש העוסק בסימולטורים, בכתבה הראשונה בסדרה פרטו על סוגי הסימולטורים שקיימים ולא שכחו לרשום כמה מילים טובות על חטיבת VATIL ורשת VATSIM, קריאה מהנה. עמוד ראשון עמוד שני עמוד שלישי
אורח פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 תמיד ידעתי שבסופו של דבר יהיה כתבה על IFS באיזשהו עיתון,עכשיו אני יכול להשוויץ שלמדתי שם והם נתנו קישור לפרי פליט לא לVATIL.
Moshe Bensal פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 וואו, יפה מאד וכל הכבוד, איציק כל הכבוד גם לך על ההשקעה, ותודה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 1, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2007 וואו, יפה מאד וכל הכבוד,איציק כל הכבוד גם לך על ההשקעה, ותודה. לא אני סרקתי את הכתבה, העבירו אותה אלי ואני רק פרסמתי. גם אין לי קשר לכתיבת הכתבה. בכל זאת זה כיף לקרוא
AaronDagan פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 איציק, תודה על הכתבה. תמיד נעים לקרוא ולהווכח שאנחנו לא לבד בשמיים הוירטואליים. הערה לסדר: מציק לי שמופיעה בכתבה תמונה יפה של F16 ממריא וכותרת התמונה בתחתית בצד ימין ....IAF PHANTOM ...... :mrgreen: אוי לבושה.........
אורח פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 איציק,תודה על הכתבה. תמיד נעים לקרוא ולהווכח שאנחנו לא לבד בשמיים הוירטואליים. הערה לסדר: מציק לי שמופיעה בכתבה תמונה יפה של F16 ממריא וכותרת התמונה בתחתית בצד ימין ....IAF PHANTOM ...... :mrgreen: אוי לבושה......... אהרון, לדעתי זה הניק של הבחור שצילם את התמונה. שם לב שלכל תמונה שם מוצמד שם הצלם. יותר מציק לי שלא מופיע לינק ל VATIL והקישור בין IFS לאלעל (לא שזה רע) במקום השת"פ של החטיבה בכלל עם אלעל. רן.
AaronDagan פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 רן, נו, טוב, שיהיה, אני סולח לצלם............ :mrgreen: לגבי העדר לינקים.....טיפוסי ולא בפעם ראשונה........ יום טוב.
Izik Bakshi פורסם מרץ 1, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2007 אכן, זה השם של הצלם ולא המטוס, גם אני בהתחלה לא הבנתי איך בטאון חיל האויר מכנה F16 בכינוי פאנטום... לגבי הלינקים, אני מקווה שבגליון הבא ישכילו לשים.
Nadaves פורסם מרץ 1, 2007 דיווח פורסם מרץ 1, 2007 זה מדור חדש שנכתב על ידי שני חברים באתר Preflight. Phantom הוא באמת הצלם, ואחד משני הכותבים.