עבור לתוכן
Moshico Biller

לישראל ארליינס.......

Recommended Posts

פורסם

שלום

אני עשיתי פעם מבחן לפני 3 וחצי חודשים ולא החזרתם לי תשובה

לאחר מכן עשיתי עוד פעם את המבחן לפני חודשיים וגם לא החזרתם לי תשובה

אני שולח לכם מאלה הודעות מהקישורים באתר שלכם ואתם גם לא עונים...

מזה השירות הזה בדיוק?

אמרו לי פעם שאתם לחוצים זה יכול לקחת אפילו חודשיים אולי יותר אבל מוגזם יותר מ3 חודשים????

אני מדווח טיסות באופן קבוע כתוב לי שאני עליתי דרגה בהצלחה אבל בשביל שיוכל באמת לעלות דרגה צריך לעשות מבחן אז בבקשה אני רוצה לדעת מה קורה מה זה XXXX הזה?

[נערכה על ידי מנהל הפורום]

פורסם

תשמע ילד ותשמע טוב

א.ההודעה הזאת לא קשורה לפה

ב.את שפת הרחוב שלך תשמור למקום אחר ולא לכאן

ג. אולי תוצאות המבחן שלך היו כל כך מעולות שפשוט החליטו לשלוח אותן למנכ"ל אל על כדי שיקבל אותך לעבודה מיידית

ד.אף אחד לא חייב לך כלום

ה. האמת שלי די נמאס מסגנון ההודעות שלך בפורום ואני מאוד מקווה שמי שאחראי פה

על הפורום ידע כיצד לטפל הנושא

ו. אני מקווה מאוד שאולי נשבר לך ותעזוב את ישראל ארליינס כי אם זה היה תלוי בי , מזמן....

ז.שיהיה לך חג שמח וכשר ילד

ח.עצה קטנה-לפני שאתה לומד לטוס תלמד לכתוב בלי שגיאות כתיב זה יועיל לך בחיים הרבה יותר

תהיה בריא ובהצלחה

מיקי

פורסם

יש פה חלק מהילדים מזה מעצבנים.

יש לי זכות לכתוב מה שאני רוצה ואתה לא תגיד לי מה לכתוב עם זה לא מוצא חן בענייך אל תענה בכלל וכן אמרתי שירות כי זה מעצבן

איך אני בכלל יכול להתקדם רמה שלא שולחים לי הודעה על המבחן ותאמין ליאני מכיר כמה שלא הצליחו בכלל במבחן ושלחו להם הודעה

ואפילו שהם עושים את זה בזמנם הפנוי אז עם הם לא יודעים לתפעל את העניין אז שלא יעשו וזהו

ובמה בדיוק אני עושה שגיאות כתיב?

פורסם

מושיקו,

תוכן ההודעה שלך לא מקובל עלינו, ועובר את כללי ההתנהגות בחטיבה וברשת ואטסים בכלל.

http://www.vatsim.net/library/codeofconduct.html

החוקים האלה תקפים בזמן שאתה טס, צופה, מפקח וגם משתתף בדיונים בפורומים הרשמיים של ואטסים שזה כולל גם את הפורום הזה.

יש לך את הזכות להביע את דעתך כל עוד זה לא עובר את הכללים הנ"ל :!:

זה היה לתשומת לבך.

ועכשיו לעצה אישית ממני:

עם גישה כזאת אתה לא תגיע רחוק בחטיבה.

כשאתה נכנס לרשת לטוס עם חבריך ולקבל פיקוח, תזכור תמיד את כל האנשים שמשקיעים מזמנם ויש כאלה שאפילו מהכיס שלהם בשביל שכולנו ניהנה מהתחביב הזה.

מגיע קצת כבוד ופרגון, לא? :wink:

פורסם

טוב עזוב אין לי כח כל הודעה שכותבים פה תמיד צריכה להענות בדרך עקיפה ולא ישר לנושא זו דעתי וזהו

תאשר לך שאני לא יכול לעלות רמות וזה סתם בזבוז זמן אז עם הם לא עונים תוך "3 ימים" כמו שהם "כותבים" באתר שלהם אז למה הם כותבים בכלל תבין משהו אני לא יכול להעלות רמות וזה מעצבן .

וכל אחד פה בפורום (לא כולם) אוהבים לענות בדרך עקיפה .... אז עם הם אוהבים את הדרך הזו שימשיכו כל הודעה שאני כותב תמיד צריכים לענות אחרת אני שואל שאלה כל שהי והתשובה אמרוה להסתמך בכן או לא אז מה מתחילים פה לבלבל ת'שכל עם כל ההודעות פשוט שלא יענו וזהו הכי טוב

אני סוגר את ההודעה הזו וזהו אין לי כח פה כולם משחקים לי אותה "מנומסים" גם כן עם הפקחים מתחילים להתפלצף במקום לבקש ישר מרשה מתחילים לי להתפלצף ואין לי כח לזה אני בא אוהב לטוס בואטסים הפקחים עושים עבודה יפה אבל בפורום זה מעצסן איך שמגיבים וכולם חושבים שהם עונים "יפה" ו"מנומס" אז זהו אין לי כח אני זוגר את ה"אשכול" הזה וזהו את ההודעה כללית

פורסם

תגיד משהו

אתה פה בשביל הרמות המצו'קמקות האלה או בשביל לטוס ולהנות?

אם באת בשביל לקבל דרגות אז זה לא המקום חכה את גיל 18 ואז תבין מהי דרגה אמיתית וגם שם זה לא תמיד תופס.

ובאמת הגזמת עם ביקורת על פקחים שחלק מהזמן צריכים להתעסק עם חבר'ה כמוך שחושבים שהם יודעים הכל אבל תכלס הם לא.

בדרך כלל אני נמנע לכתוב הודעות בוטות אבל באמת עברת כל גבול מה גם שאת התלונות שלך הפנת לכתובת הלא הנכונה ואני בספק אם אחרי אשכול כזה התייחסו אלליך ברצינות בהמשך.

לסיכום אם הדרגות הם אלה "שעושות לך" את זה באמת אבל באמת שאתה לא במקום הנכון אף דרגה לא הגבילה אותך בשום סוג פעילות שיכולת לקחת ברשת ואין תקן שמאפשר הגבלות כאלה.

לטיסה.

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...