Oran Terner פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 יש לו מחר אבל עדין... הוא חוגג 14. אז דניאל מזל טוב תמשיך להיות "ילד טוב" חח.. תמשיך לעסוק בתחביבים שאתה אוהב כמו:טיסנים טיסנים טיסנים..... אז מזל טוב דניאל :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Barak Palesznicki פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 מזל טוב קצב :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Shireto Shahar פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 מזל טוב אחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :infinity: :multi: :multi: :multi: :smilecolros: :smilecolros: :onfire: :onfire: :onfire: \:D/ \:D/
Avi - 4X-KDF פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 מזל טוב אחי!! הרבה בריאות ואושר והצלחה בטיסנים ומאכל לך שתעשה את כל התחביבים האהובים עליך כשתיהיה "גדול" :wink: חח :new-bday:
Elad Levy פורסם מרץ 7, 2007 דיווח פורסם מרץ 7, 2007 מזל טוב דניאל!! שיהיה לך מזל טוב ועד FL120 בהצלחה בהמשך :new-bday: :new-bday:
Avichai Koor פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 Daniel!!!!!!!!!!!!!!!!! my friend!!!! mazal tov!!!! continue to be the best guy i know!!! (im even sending this from london) :new-bday: :new-bday: :new-bday:
אורח פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 מזל טוב!!! ותודה על הכל !! כל מה שלימדת אותי ועזרת לי, תודה! ומזל טוב!!!
4X-CDA פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 תודה רבה לכולם ! Avichai thanks for the massege we will talk as soon as possible ! enjoy in your trip to london ! I hope that i will fly to london in summer, for world chanpionship in R/C Helis ! מוקדש לאביחי שרחוק מאיתנו כרגע ! :mrgreen: תודה רבה לכולם וכמו שאמרתי, אולי גם אני אטוס ללונדון לתחרות עולמית של מסוקים :mrgreen:
תומר עינבר פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
crazyblat פורסם מרץ 8, 2007 דיווח פורסם מרץ 8, 2007 מזל טוב ילד...שתצליח בלימודים...ושתגשים את כל החלומות שלך... :new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: new-bday: