yonix4 פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 שלום לכולם אנחנו חוזרים שוב באירוע הפעם התוכנית היא : חיפה - אילת שילוב של CVFR ו- IFR ניתן לראות את סרטון שלנו ועוד קצת פרטים בכתובת http://freehost01.websamba.com/aitair/events.html תאריך כרגע אין אבל תחילת שבוע הבא יהיה האירוע יהיה עוד מעט זמן אנו מכינים צביעה של ATR42 יחודיית לנו שנוכל לטוס איתה באירוע או באיזה מטוס שאתם תרצו ודרך אגב צי המטוסים מעודכן בכתובת: http://freehost01.websamba.com/aitair/fleet.html מקווים לראות אתכם בהמוניכם באירוע. ההרשמה לאירוע פתוחה לכל הטייסים, ללא קשר להרשמה לחברה, אך שעות הטיסה של טייסי החברה יישמרו. קישור להרשמה: http://www.ait-air.co.nr/confirmation.html פרטים נוספים בקרוב :wink: :wink:
Barak פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 יהונתן כל הכבוד... באמת כל הארגון והצביעה שלכם עם כל העבודה קשה.. זה ישתלם לך בסוף זה אני מבטיח...
Oren-ELY3 פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אני חושב שיש לכם קצת בעיה עם הנתיב . זה נכון שטסים 1000 לבת גלים ואז המשך טיפוס דרך עתלית וNAT VOR לגובה 5000 ומNAT ממשיכים ל ALROD ואז TALMI והמשך על הJ10. חג שמח , שבוע טוב. אורן. Oren88@bezeqint.net MSN : Shzif@Hotmail.co.il ICQ : 333349333
yonix4 פורסם אפריל 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2004 לא נראה לי שינה בעיה מיכוון שאיציק בדק את התוכנית אבל אולי אני יבדוק את זה שוב איתו בכל מקרה תודה רבה ותודה ברק
Oren-ELY3 פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 מה שקרה שמתי לב עכשיו התוכנית שלכם פשוט הפוכה... תקנו את זה.
Moshico Biller פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 נחמד אבל אין צורך שתצבעו atr כי הכי שווה של ישראיר או ארקיע כי במציאות הם עושים טיסות כאלה
Barak פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 ארקיע וישראייר לא קשורים.. הם צובעים בשביל עצמם כדי להיות מיוחדים וזה עדיף..
yonix4 פורסם אפריל 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2004 מושיקו לחברה שלנו לא קוראים ארקיע ולא קוראים יישאייר לכן אנחנו צובעים מטוס לחברה שלנו עיט תעופה
OmriSoudry פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 נחמד אבל אין צורך שתצבעו atr כי הכי שווה של ישראיר או ארקיע כי במציאות הם עושים טיסות כאלה אל תקטול ישר רעיונות, מושיקו... עוד צביעה ל-ATR דווקא תהיה נחמדה... לפעמים נחמד לצאת מהשגרה של ארקיע וישראייר, נכון? ועוד משהו... אני בונה את אתר החברה (למי שלא ידע..), אז אני רוצה להגיד לכולם שאם יש בעיה בטקסט מסוים, היפוך שנובע משימוש בעברית וכו' - ניתן ליצור איתי קשר תמיד בפרטים שבחתימה שלי. סידרתי את תכנית הטיסה שבעמוד אירועים ואתם מוזמנים כבר להירשם! [עריכה עקב אישור של AVSIM] חוץ מזה, המטוס "פייפר ווריור" בצבעי החברה הועלה לשרתי AVSIM וניתן להורידו דרך האתר שלנו. שוב, אם יש לכם בעיה עם הצביעה (שאתם לא יכולים לתקן ע"י עריכת הPANEL או AIRCRAFT או לא יודעים איך), אתם יכולים לפנות אליי.
Almog Atar פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 נחמד אבל אין צורך שתצבעו atr כי הכי שווה של ישראיר או ארקיע כי במציאות הם עושים טיסות כאלה אל תקטול ישר רעיונות, מושיקו... עוד צביעה ל-ATR דווקא תהיה נחמדה... לפעמים נחמד לצאת מהשגרה של ארקיע וישראייר, נכון? צודק. אני מצדיע לעיט תעופה אתם משקיעים הרבה ולאט לאט משתפרים ואתם תצליחו!
OmriSoudry פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 תודה אלמוג.. (הייתי עורך את ההודעה שלפניך אבל לא היו קוראים אותה..) פשוט שכחתי להוסיף שאת שאר המטוסים ברשימה יהיה ניתן להוריד אחרי שAVSIM יאשרו אותם, אבל למרות זאת אפשר לדווח איתם תכניות טיסה באתר...ולהצטלם בשביל הגלריה זאת גם אופציה.. ונדמה לי שבזמן כתיבת ההודעה הזאת גם הTOMAHAWK אושר..אז תיכנסו לבדוק... התאריך יתואם עם איציק ויפורסם גם באתר ובטח יוני גם יפרסם פה בפורום אותו. את תכנית הטיסה יש לכם - אז קדימה להתאמן!
Itay Zecharia פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אפשר לקבל יותר פרטים? איזה אותותו קריאה מותר? איזה סוג מטוס? וכדומה.
Moshico Biller פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 בלי להתייחס לאף אחד ובלי לתת הערה ספציפית לאף אחד אבל איתי זיכריה מדבר פה הכי לעניין תסלחו לי הוא שואל שאלות רלוונטיות ולא מורח כל הכבוד ושמול הכבוד
OmriSoudry פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אפשר לקבל יותר פרטים?איזה אותותו קריאה מותר? איזה סוג מטוס? וכדומה. איתי, כל הפרטים שקשורים בתאריך ובתכנית הטיסה נכתבו (לגבי התאריך גם נכתב כאן)...תקרא את כל השרשור ותבין...לגבי קריאה, אנחנו מעדיפים IAT כי הקריאה שלנו (IAT) מותאמת לראיה ומכשירים - ועל זה האירוע בעצם. מושיקו - שאלה... כשאתה נגיד בבית ספר עושה משהו על הלוח, לא נחמד לך שהמורה אומרת לך "כל הכבוד מושיקו עבודה יפה" ?? אנחנו עובדים מאוד קשה על האתר הזה, שקם ממש לפני כמה חודשים...ואם אנשים מרוצים ממנו ורוצים להגיד לנו את זה - בשמחה. זה לא נקרא "למרוח". ולאיתי אני עניתי. חוץ מזה, אפשר תמיד לדבר איתנו בפורומים שלנו - שנמצאים באתר...
Moshico Biller פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 אוקיי.... למה אתם לא צובעים ססנה 421 דווקא אחלה מטוס אבל זה מעצבן רק טקסטור אתם לא יכול לעשות ממש מטוס שמכניסים למשחק?
OmriSoudry פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 מושיקו, אם היית מנסה להוריד את הפייפר שבינתיים אפשר להוריד מהאתר, היית רואה שזה מטוס מלא ולא רק צביעה...
OmriSoudry פורסם אפריל 3, 2004 דיווח פורסם אפריל 3, 2004 אם לא הדגשתי את זה מספיק, ושלא תגידו לי אחר-כך "לא ידענו" (והיו מקרים.. :wink: ): האירוע פתוח לכל טייסי החטיבה www.ait-air.co.nr/confirmation.html
OmriSoudry פורסם אפריל 4, 2004 דיווח פורסם אפריל 4, 2004 שלום לכולם! אני צריך עזרה... מישהו מכיר אתר טוב שניתן להעלות אליו קבצי סימולטור? AVSIM לא מאשרים לי חלק מהמטוסים (לא יודע למה עדין) ושמעתי שהם קרסו (אולי בגלל זה..). בכל מקרה, אם אתם מכירים בבקשה תגיבו.. :roll:
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 4, 2004 דיווח פורסם אפריל 4, 2004 בשרת של ליקוס ניתן להעלות 50 מגה ! תיגש אלי אני יעזור לך אם תצטרך