Zeev Bucki פורסם מרץ 13, 2007 דיווח פורסם מרץ 13, 2007 שלום לכולם! הייתי היום באל על במסגרת הקורס של הטייסים אשר עוברים הסבה ל747-400 ושמענו משעה 8 בבוקר הרצאות מקצועיות מפי מייטב המומחים של אל על בנושא הידראוליקה מנועים תקלות EICAS וכו" כולל הדגמות עם הסימולטור שלנו. ואז באה ההפתעה!!! האחראי על ההדרכה אורן אמר לנו כי עכשיו הולכים לאכול צהריים ואחר כך נעלה על 747-400 בשטח האווירי יש אישור.הוא לא אמר איזה מטוס ואיפוא בחנייה.סיימנו לאכול ועלינו להסעה והנה הוא מביא אותנו לD8 ומי מחכה לנו שם במלוא הדרו:ELD של אל על נקי ומצוחצח כאשר בפנים מנקים ומכינים אותו לטיסה.קבלנו הסברים על כל הבד"ח מבחוץ וכמובן בתוך הקוקפיט.חברים זה המטוס עם הצביעה של אל על שאני מטיס אותו תמיד בסימולטור והיה לי כעת את הכבוד להיות בו במציאות.וכמובן גם מחר ובמשך עוד שבועיים נמשכים ההרצאות בקורס ומי שיהיה שם מאיתנו יהנה מכל רגע... ותודה לוואטיל שהביאה אותנו עד הלום! בוקי זאב:4X-MJB
matan פורסם מרץ 13, 2007 דיווח פורסם מרץ 13, 2007 שלום לכולם!הייתי היום באל על במסגרת הקורס של הטייסים אשר עוברים הסבה ל747-400 ושמענו משעה 8 בבוקר הרצאות מקצועיות מפי מייטב המומחים של אל על בנושא הידראוליקה מנועים תקלות EICAS וכו" כולל הדגמות עם הסימולטור שלנו. ואז באה ההפתעה!!! האחראי על ההדרכה אורן אמר לנו כי עכשיו הולכים לאכול צהריים ואחר כך נעלה על 747-400 בשטח האווירי יש אישור.הוא לא אמר איזה מטוס ואיפוא בחנייה.סיימנו לאכול ועלינו להסעה והנה הוא מביא אותנו לD8 ומי מחכה לנו שם במלוא הדרו:ELD של אל על נקי ומצוחצח כאשר בפנים מנקים ומכינים אותו לטיסה.קבלנו הסברים על כל הבד"ח מבחוץ וכמובן בתוך הקוקפיט.חברים זה המטוס עם הצביעה של אל על שאני מטיס אותו תמיד בסימולטור והיה לי כעת את הכבוד להיות בו במציאות.וכמובן גם מחר ובמשך עוד שבועיים נמשכים ההרצאות בקורס ומי שיהיה שם מאיתנו יהנה מכל רגע... ותודה לוואטיל שהביאה אותנו עד הלום! בוקי זאב:4X-MJB קובי וכולם פה,אתם באמת גדולים! חוויות של אנשים אתם מגשימים בוקי,אני מתפלא שלא סיפרת לנו על איזה דיילת שחיכתה לך שמה :mrgreen:
Or Netzer פורסם מרץ 13, 2007 דיווח פורסם מרץ 13, 2007 בוקי תגיד לי אתה חולה? לא התלוננת שאין דיילות אוויר ? חברה... אני מבקש לתרום :wink: שמחים שנהנת בוקי! מקנאים!
Ben Bezalel פורסם מרץ 13, 2007 דיווח פורסם מרץ 13, 2007 חבל... אני כל כך רציתי להיות בקורס שלחתי הודעות,המנהלים לא טורחים לענות, חוץ מאלעד שענה אתמול..,באמת חבל.. לא נורא נחכה לקורס הבא!!! רואים שאתה נהנה מהחיים אה בוקי
mickey lip פורסם מרץ 13, 2007 דיווח פורסם מרץ 13, 2007 חבל...אני כל כך רציתי להיות בקורס שלחתי הודעות,המנהלים לא טורחים לענות, חוץ מאלעד שענה אתמול..,באמת חבל.. לא נורא נחכה לקורס הבא!!! רואים שאתה נהנה מהחיים אה בוקי בן, תרגיע. אולי היו עסוקים? אולי לא קיבלו? למה אתה משמיץ? עובדה שאלעד ענה לך. לא בסדר לטעמי.
matan פורסם מרץ 14, 2007 דיווח פורסם מרץ 14, 2007 חבל...אני כל כך רציתי להיות בקורס שלחתי הודעות,המנהלים לא טורחים לענות, חוץ מאלעד שענה אתמול..,באמת חבל.. לא נורא נחכה לקורס הבא!!! רואים שאתה נהנה מהחיים אה בוקי בן, תרגיע. אולי היו עסוקים? אולי לא קיבלו? למה אתה משמיץ? עובדה שאלעד ענה לך. לא בסדר לטעמי. מיקי עם כל הכבוד הוא סך הכל התאכזב...לא גידף והתחיל לעשות מהומות... בן אל תדאג,יהיו עוד פעמים,ואטיל אף פעם לא מקפחים!