4X-CDA פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 אל תתלבטו יותר ! הערבה הפתוחה 2007 השנה תהיה מלאת הפתעות ! http://planesandmodels.com/html/vid_1083.php הנה לכם פרומו קצר בעל 6 דקות וחצי, זו היא טעימה קטנה, מאירוע גדול המאפשר לראות מטוסים בשליש מגודלם ! ממליץ לכם לבוא ביום האחרון שזהו המופע המרכזי שבו רואים את כל השואו הגדול ! לידיעתכם, אני מופיע ביום חמישי, יום שישי מתחרה ומופיע בהטסות הלילה ! וגם כן במופע המרכזי מטיס עם שותף מקווה לראותכם בין הקהל ! www.arava-airshow.co.il
Shireto Shahar פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 אלה דניאל אתה מכיר אותי אני 100000000000% מגיע!!
Almog Atar פורסם מרץ 18, 2007 דיווח פורסם מרץ 18, 2007 אני דווקא מהאנשים שאוהבים לצפות בזה מהבית, אני רק מקווה שבועז קורפל לא יהיה שם, הספיק לי לשמוע את החפירות שלו ושל אלי אילדיס היום בחמש בבוקר במירוץ פורמולה 1 הראשון ל2007 , נכון ארז?
4X-CDA פורסם מרץ 18, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 18, 2007 לפי דעתי הוא כן יהיה פרשן :| מה גם שהוא היה שנה שעברה פרשן באירוע המרכזי...אבל אתה יכול להסתכל הטיסן-מטוס ולא להקשיב לו !
4X-CDA פורסם מרץ 19, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 19, 2007 יאללה טל אתה בא לעשות נחיתות דיוק עם אבא שלך ?
Gal פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 Atar Almog כתב: אני דווקא מהאנשים שאוהבים לצפות בזה מהבית, אני רק מקווה שבועז קורפל לא יהיה שם, הספיק לי לשמוע את החפירות שלו ושל אלי אילדיס היום בחמש בבוקר במירוץ פורמולה 1 הראשון ל2007 , נכון ארז? בשני המקרים אפשר להנמיך את הקול (למרות שבמירוץ חלק מהכיף זה גם לשמוע את המנועים).
Almog Atar פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 Gal כתב: Atar Almog כתב: אני דווקא מהאנשים שאוהבים לצפות בזה מהבית, אני רק מקווה שבועז קורפל לא יהיה שם, הספיק לי לשמוע את החפירות שלו ושל אלי אילדיס היום בחמש בבוקר במירוץ פורמולה 1 הראשון ל2007 , נכון ארז? בשני המקרים אפשר להנמיך את הקול (למרות שבמירוץ חלק מהכיף זה גם לשמוע את המנועים). כן.. אבל עדיף להישאר ולשמוע את השטויות הכ"כ לא נכונות וכל החרטא שלו ושל אלי אילדיס מאשר לשמוע את המירוץ בגרמנית (ערוץ TRL)
Gal פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 Atar Almog כתב: Gal כתב: Atar Almog כתב: אני דווקא מהאנשים שאוהבים לצפות בזה מהבית, אני רק מקווה שבועז קורפל לא יהיה שם, הספיק לי לשמוע את החפירות שלו ושל אלי אילדיס היום בחמש בבוקר במירוץ פורמולה 1 הראשון ל2007 , נכון ארז? בשני המקרים אפשר להנמיך את הקול (למרות שבמירוץ חלק מהכיף זה גם לשמוע את המנועים). כן.. אבל עדיף להישאר ולשמוע את השטויות הכ"כ לא נכונות וכל החרטא שלו ושל אלי אילדיס מאשר לשמוע את המירוץ בגרמנית (ערוץ TRL) צודק 1:0 לך