Ilan Jonas פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 אהלן, צוות החטיבה הנוכחי מכהן כבר תקופה ארוכה (יותר משתוכנן מראש למעשה) והשינוי מתוכנן כבר מזה זמן. השינוי מגיע ללא כשלון - המטרות שהוצבו על ידי לצוות הושגו בהצלחה רבה ואני עוד אפרט בהזדמנות קרובה אחרת. אחת המטרות העיקריות שהצבתי הייתה הגדלת מספר החברים. בחטיבה ישנם היום 412 חברים רשומים וזה הישג אדיר בעיני. מספר חברים כזה מאפשר לנו לבחור צוות חדש בקלות רבה והמבחר רחב ומגוון. בכל זאת ראוי להזכיר שבעת האחרונה היו לא מעט מריבות בצוות, ואני מצר על כך. חלק ממכם שמעו גרסאות כאלה ואחרות, אבל אני מבקש שתזכרו 2 דברים חשובים: א. לאף אחד ממכם אין תמונה שלמה. ב. זה תחביב. לצערי איציק בחר לפרוש עוד בטרם החלפת הצוות כולו, והיום אמיר החליט להצטרף אליו. אני מכבד את בקשתם לצאת מהצוות כבר עכשיו ומודה להם על כל התרומה שלהם לכולנו. הצוות החדש יכנס לתפקידו בתחילת חודש אפריל. מנהל החטיבה כבר נבחר על ידי בתמיכת כל חברי הצוות הקיים, והוא יהיה רשאי למנות לעצמו צוות חדש בדרך שהוא ימצא לנכון. הוא מודע ליעדים החדשים שהצבתי לו ואני מקווה שהוא יזכה מכולכם לשיתוף פעולה, רב בהרבה ממה שהכרנו עד היום. להתראות בקרוב, אילן
Ilan Jonas פורסם מרץ 19, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 19, 2007 אני נועל את הנושא, כי לצערי אנשים הגיבו לא לעניין ולטובת כל מיני ריבים מטופשים. אני מזכיר שוב לכולם - מי שלא שוחח עם כל חברי הצוות, לא יודע באמת מה קורה. הריבים שקיימים הם ילדותיים ולא מהותיים בעיני. אין גם "צד" צודק - כולם צודקים ורוב התלונות נכונות. כל זה לא רלוונטי ולא מעניינו של אף אחד, ומילא בקרוב יכנס צוות חדש. תתנהגו באופן בוגר והגיוני (תחביב, זוכרים?) וצאו מזה. לכל אחד בצוות היוצא מגיע כל הכבוד וההערכה על התרומה, וכל השאר פשוט לא משנה.