Koobe פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 אז הנה הם שוב, בתקווה שהפעם יתעשת המוחק ויבין כי אין פה מילים "גסות" או אסורות. הכל בטוב טעם, מתוך הלב ועם הרבה הערכה וכבוד: -------------------------------------------------------------------------------- שלום ובטחון, ערב טוב, אל חמדולילה אל חמדולילה, אילן - צא גבר. אם יש משהו אחד שאני יודע שאתה טוב בו - זה לצאת גבר. אז צא גבר, ספר את האמת כולה, את כל האמת, ורק את האמת. תספר למשל שצוות החטיבה שמכהן "יותר ממה שתוכנן לו" משקיע ימים ולילות, היה פה לפני כולנו וסביר להניח שיישאר פה גם אחרי כולנו לכבות את האור. תספר שהצוות הזה מושך בחוטים, בעל יכולת הנהגה בלתי מובנת (לא צריך לראות הנהגה, צריך להרגיש הנהגה) והוא הוא אשר מניע את הגלגלים המשומנים של החטיבה הזו. תספר גם שהצוות הזה ביקש, התחנן, ירד על ברכיו ומה לא - כדי שדברים יזוזו, כדי שתהיה רעידת אדמה שתגרום לשינויים. תספר - כי זה באמת חשוב. תספר עד כמה היה להם חשוב, ועד כמה הם נלחמו יום אחרי יום, טלפון אחרי טלפון, מייל אחרי מייל - בשביל שיקרה שינוי. אבל ככה זה טבעם של בני אדם, כשאין יותר כוח או כשרואים ש... וואלה, אשכרה אין אור בקצה המנהרה, אז מבינים שנלחמים בטחנות רוח ושאולי אין סיכוי. אז פלא שפורשים? סתם חבל לראות איך בבת אחת דברים מידרדרים סתם ככה, כאשר כל זה יכול היה להימנע על ידי פעולה מוקדמת שלך, בזמן הנכון, ויש פה לפחות 7 אנשים שיודעים על מה מדובר. הראשון לספטמבר היה, כמדומני, לפני כמה חודשים. בדקתי עכשיו את התאריך. כבודים של איציק ואמיר במקומם מונח. האנשים האלה חיברו פה ברזל לברזל בשביל להקים את המקום הזה, הדריכו פה עשרות אנשים והקפיצו פה את האדרנלין לרמות בלתי יתוארות. האנשים שעשו את הדבר הזה שנקרא סימולטור להכי הכי As real as it gets!!! ומה שהכי לא נוח לי לקרוא (ואני נזהר לכתוב מילים כמו "מעצבן אותי", כי אני מנסה לרסן את הערס הירושלמי שנמצא עמוק בתוכי, אבל תזהר - הוא עוד עלול לצאת החוצה... ) - זו הפוליטיקה השחוקה מאחורי המילים שלך: לא מדובר פה על "מטרות שהוצבו והושגו", אין פה שום קשר בעולם ל"הגדלת מספר החברים" ובניגוד לוויכוחים אחרים - גם התירוץ "תחביב" לא תופס פה. מדובר על התנהלות תקנית, על סדר בבלאגן, ועל הנהגה - במלוא מובן המילה שלה. וממך - כמנהל החטיבה - ציפיתי לעשות סדר בבלאגן. מה זה סדר..? רעידת אדמה! איציק ואמיר - תודה על הכל. אני לא טוב בסופרלטיבים מפה ועד מחר, אז פשוט אומר תודה על הכל. ברור לי שתישארו פה בסביבה ועדיין תמשיכו לתרום בדרככם שלכם לחבר'ה פה מסביב. זה חשוב, אפילו חשוב מאוד. אתם אבני יסוד פה. הידע, הנסיון, הותק שלכם - אין תחליף. בהצלחה גם למי שנכנס במקומכם, מי שזה לא יהיה. --------------------------------------------------------------------------------
Ilan Jonas פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 אם אתה כל כך מתעקש, אני אשאיר לך את זה. רק תדע שהכל קשקוש חד צדדי. אמיר ואיציק הם לא הצוות אלא רק חלק ממנו, ולא חלק עיקרי כמו שאתה מתאר. אין לי שום כוונה לפרט כאן את התלונות שלי כלפיהם - זה עניין שביני לבינם והם מודעים לזה היטב. הדברים שונים בתכלית ממה שכתבת. לא היה צורך ברעידת אדמה. הצורך בשינוי הוא במועד שאני מחליט, והחלטתי. לא אני אפילו, אלא כל הצוות (100% הסכמה) והכל מתנהל כפי שהוסכם בדיוק. אמיר ואיציק הקדימו את פרישתם על רקע אחר ממה שנדמה לך לדעתי (בעיקר אמיר), וזו זכותם. הם לא פרשו כי "אין אור בקצה המנהרה" אלא אם כבר אז להיפך. המשפט היחיד הנכון אצלך הוא ההערכה לאמיר ואיציק, למרות הצרות שהם ידעו לעשות. כאן יש קונצנזוס ובזה נסכם. אני גם אנעל כי הדיון הזה לא ציבורי, לא ראוי ולא מועיל. מי שטובת החטיבה חשובה לו, ואני בטוח שאתה ביניהם, פשוט יגיד תודה וגמרנו. אין שום עילה לרקוד על הדם של הפורשים או של הנשארים.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 19, 2007 דיווח פורסם מרץ 19, 2007 אולי די כבר, אתם כולכם מתנהלים כמו חבורה של ילדות בנות 13, תסגרו את העניינים שלכם ביניכם, אנחנו לא צריכים לראות את הפורום מלא בהודעות "שופוני יא נאס". זה לא מעניין.... זה מצ'עמם, מצ'עמם פה, מ-צ'-ע-מ-ם :roll: