עבור לתוכן
�הרון VATIL2

אירוע השקת פלייט סימולטור 2004 - הודעה מספר 6 (אחרונה באמת!)

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולכם,

זאת היא הודעתי האחרונה בנוגע לאירוע, ולכן אני רוצה להפנות שימת לבכם למספר פרטים טכניים, להלן:

1. תהליך ההרשמה:

הסתבר לנו שתהליך ההרשמה באמצעות אתר האינטרנט גרם לכמה אנשים בעיות, וחלקם אף

לא קיבל אסמכתא (מספר זיהוי) בסיום ההרשמה באמצעות הדו"אל. חשוב מאד שכל מי שנרשם

יחזיק בידו מספר הרשמה מכיוון שכך הוא מופיע ברישומי מיקרוסופט. כל מי שעדיין אין לו מספר

הרשמה, חייב לבצע מייד רישום חוזר טלפוני במספר 9411539 - 03 (תהליך קצר ופשוט). יש לזכור

את מספר ההרשמה ולהציג אותו בכניסה למתקני מיקרוסופט כמתבקש.

2. נכון להיום בבקר, נרשמו למעלה מ- 160 חברים. כל מי שקורא הודעה זו מתבקש ליידע את חוג

החברים הקרוב אליו המתעניין בסימולטורים ובכלל, והמעוניין להשתתף באירוע, להרשם בהקדם.

3. פנייה אישית ואחרונה באמת:

נוכחות מירבית שלנו באירוע תדרבן את מיקרוסופט לשת"פ רחב לטובת קהל המשתמשים המקומי.

בואו נוכיח שאכן אנו שותפים רציניים עם כל הכוונות הטובות, וכך גם יתייחסו אלינו.

להתראות באירוע,

אהרון דגן - VATIL2.

פורסם

נציגות נכבדה ובולטת, נציגות שתוכיח שיש קהילה ענפה ופעילה בנדון בישראל שיכולה להוות בסיס להתפתחות ניכרת של התחום בארץ.

אנא מכולם, מכל רחבי הארץ(אני גר בגבול הצפון ואני מגיע, שעתיים נסיעה!!!) לבוא, לא רק שיהיה מאוד נחמד אני מקווה ובטוח, אלא נשיג לעצמנו כמה נקודות זכות חשובות בהכרתה של מיקרוסופט בקהילה הענפה והמתחפחת בעלת הפוטנציאל העיסקי האדיר מבחינם, דבר שיספק את שני הצדדים.

תודה רבה לכולם ונתראה שם.

נ.ב.

אני מציע שאם אפשר כל חברי החטיסה יתאגדו שם ונתרכז איפשהו שם שנדע מי זה מי ומי שייך למי מאיתנו...סוג של גיבוש מסויים גם.......

פורסם

ואכן, ההרשמה באינטרנט מאוד לא "נעימה", כל כך הרבה אפשרויות אבל אף אחת לא מתאימה לחייל משוחרר שכרגע מובטל ולא עושה כלום .(חוץ מלטוס כל היום כמובן)

יש מישהו שרוצה להעסיק חייל משוחרר שיודע להטיס מטוס ב-FLIGHT SIMULATOR ?

:lol:

פורסם

אתה מדבר אליי?!

אני ילד מה אין לי מה לכתוב שם אני סך הכל ילד בכיתה ז' גם שיודע להטיס בפלייט סימולטור לפי דעתי צריכים לרשום שם עיסוק: טייס בפלייט סימולטור

:lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...