roee פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 האם לדעתכם אתר כמו Airliners רק של תמונות מסימולטורים יהיה חביב? יש לו פוטניצאל? האם אני יכול לבנות אתר בדיוק כמו שלהם? (כלומר האם יש להם על אתר מסוג זה פטנט או משו בסגנון?) כמו כן צריך גם מלא תעבורה אבל זה רק בשלבי תכנון. עכשיו אני רק בשלבי מחשבה תודה
Ben Zwebner פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 האם לדעתכם אתר כמו Airliners רק של תמונות מסימולטורים יהיה חביב?יש לו פוטניצאל? האם אני יכול לבנות אתר בדיוק כמו שלהם? (כלומר האם יש להם על אתר מסוג זה פטנט או משו בסגנון?) כמו כן צריך גם מלא תעבורה אבל זה רק בשלבי תכנון. עכשיו אני רק בשלבי מחשבה תודה I thought about that idea myself last week.. I think it would be a GREAT idea... good luck with that idea. if you need anyhelp... I am not sure what i can do... but I could try :mrgreen:
3Dvg פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 יש כבר אתר כזה לא ? כן, אני לא זוכר את השם שלו (או קישור) אבל אני זוכר בוודאות שקיים אתר שכזה...
moti פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 היה אתר כזה - Virtual planepictures, שהיה אתר-בת של Planepictures.net והוא נסגר לא מזמן. אני לא יודע אם זמנית או לצמיתות אבל כרגע הוא לא עובד...
Erez Savir פורסם מרץ 24, 2007 דיווח פורסם מרץ 24, 2007 Virtual planepictures אכן נסגר,אבל קראתי איפשהו בפורומים שנפתח אתר כזה חדש אבל הוא בגרמנית,אני אחפש את הכתובת שוב.
roee פורסם מרץ 25, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 25, 2007 אני מתכנת PHP כך שמבחינת בניית האתר זו לא בעיה אך אני צריך עוד 3-4 אנשים שיעזרו לי מהבחינה הניהולית והיצירתית של האתר. אם הרעיון מעניין אותך איכשהו, אשמח אם תשאיר את כתובת המסנג'ר שלך ואני אחזור אליך.