Naftali Segev פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 שלום לכולם לאחרונה הוסיפו ל VOR של באר שבע DME על התדר 114.3 ( אמנם עוד לא יצא פירסום אבל בדקתי והוא עובד ) רציתי לשאול האם יש אפשרות לשנות בהגדרות של הסימולאטור ש VOR BSA הוא גם DME ? בתודה מראש נפתלי
אורח פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 שלום לכולםלאחרונה הוסיפו ל VOR של באר שבע DME על התדר 114.3 ( אמנם עוד לא יצא פירסום אבל בדקתי והוא עובד ) רציתי לשאול האם יש אפשרות לשנות בהגדרות של הסימולאטור ש VOR BSA הוא גם DME ? בתודה מראש נפתלי אפשר בעזרת כלים מה SDK של FS2004. אחד מהם מייצר קובץ BGL שמכיל את כל הנתונים של VOR. את הקובץ אתה מוסיף לספריה ה Addon Scenery\scenery ויש לך VOR. אני בטוח שאחד החברים יש לו פרטים יותר מדוייקים, אני כרגע בעבודה ללא גישה למחשב בבית שעליו יש לי את התוכנה הרלוונטית (ואני סנילי, לא זוכר איך קוראים לה :roll: ). רן.
Naftali Segev פורסם מרץ 27, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 27, 2007 שלום רן תודה על התשובה המהירה מיכיוון שאני לא מבין ב SDKים למיניהם אני אשמח אם מישהוא יוכל להכין את הקובץ BGL שצריך לצורך העינין וישלח לי אותו ל EMAIL naftalisegev@gmail.com או לחילופין יפרסם אותו שכולם יוכלו להשתמש
אורח פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 שלום רןתודה על התשובה המהירה מיכיוון שאני לא מבין ב SDKים למיניהם אני אשמח אם מישהוא יוכל להכין את הקובץ BGL שצריך לצורך העינין וישלח לי אותו ל EMAIL naftalisegev@gmail.com או לחילופין יפרסם אותו שכולם יוכלו להשתמש שלח לי את הנתונים של ה VOR , אשתדל הערב להכין אותו ואפרסם לכולם. רן.
Naftali Segev פורסם מרץ 27, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 27, 2007 אחלה תודה רבה רן הפרטים להלן VOR BSA - 114.3 Israel - (נא להוסיף DME ) Latitude 31.286156 31° 17' 10.16" N (שים לב הנ.צ מופיע מימין לשמאל) Longitude 34.721341 034° 43' 16.83" E (שים לב הנ.צ מופיע מימין לשמאל) אם תסתבך כנס לקישור הבא http://worldaerodata.com/wad.cgi?nav=BE ... nav_type=1
אורח פורסם מרץ 27, 2007 דיווח פורסם מרץ 27, 2007 היי נפתלי, אני זקוק למרחק קליטה והגובה בו נמצא ה VOR. GMAIL כרגע לא מתפקד אצלי, אחרת היתי משגר אימייל.
Naftali Segev פורסם מרץ 28, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 28, 2007 היי רן סליחה על התשובה המאוחרת (אני בניקיונות של פסח) בכל אופן גובה ה VOR הוא כמו גובה השדה 656 רגל אני מניח שגם ב FS הנתונים דומים
אורח פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 היי רןסליחה על התשובה המאוחרת (אני בניקיונות של פסח) בכל אופן גובה ה VOR הוא כמו גובה השדה 656 רגל אני מניח שגם ב FS הנתונים דומים אין בעיה, באימייל ממתינה לך גירסת ניסוי. בהצלחה
Naftali Segev פורסם מרץ 28, 2007 מחבר דיווח פורסם מרץ 28, 2007 רן אתה תותח אמנם אחריי 3 גירסאות אבל התוצאה 10 VOR + DME של באר שבע עובד כמו גדול (אפשר להפיץ לכל מי שמעונין) המון תודה על שהשקעת זמן מזמנך הפנוי לצורך הנושא ביום חמישי הבא אני וחבר יוצאים לטיסה (טיסת ריענון לקראת מבחן) מהרצליה לבאר שבע ליבדוק אם ה VORDME האמיתי גם עובד אם אתה רוצה להצטרף אתה מוזמן
אורח פורסם מרץ 29, 2007 דיווח פורסם מרץ 29, 2007 רן אתה תותחאמנם אחריי 3 גירסאות אבל התוצאה 10 VOR + DME של באר שבע עובד כמו גדול (אפשר להפיץ לכל מי שמעונין) המון תודה על שהשקעת זמן מזמנך הפנוי לצורך הנושא ביום חמישי הבא אני וחבר יוצאים לטיסה (טיסת ריענון לקראת מבחן) מהרצליה לבאר שבע ליבדוק אם ה VORDME האמיתי גם עובד אם אתה רוצה להצטרף אתה מוזמן שלוש גירסאות יצאו מפאת ניסיון שלי לתחמן את המערכת ורק להוסיף DME ל VOR הקיים. ה SDK כתוב בנושא זה בצורה לא הכי ברורה. טיפה יותר מאוחר אני יעלה את העדכון ל AVSIM לטובת החברים. שמח שיכולתי לעזור ואשמח כמובן להצטרף לטיול . אשלח לך במייל את הנייד שלי לתאום.
אורח פורסם מרץ 30, 2007 דיווח פורסם מרץ 30, 2007 העדכון ל BSA VOR הועלה ל AVSIM, http://library.avsim.net/download.php?DLID=100333 תהנו