E.Z פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 שלום לכולם היום בשעה טובה הסתיים קורס ההסבה החניכים בקרוב ייצאו לסימולטור בחו"ל, רציתי להגיד תודה לצוות החונכים שעבד איתי לאורך הקורס אומנם הוא למד לא פחת מהחניכים עצמם אבל נתן את המענה הנכון בזמן הנכון לחניכים בכל מה שקשור לתיפעול הסימולטור, לאלון פרג שדאג את החומר החשוב באמת נדע כמו שצריך ושיתף אותנו בכל ההרצאות האפשריות ולקובי על העזרה הלוגיסטית והסיוע מול אלעל בשעת הצורך. קיבלתי מייל מלימור החניך התורן בקורס ההסבה הנוכחי רציתי לשתף אותכם בו ,לדעתי זה משקף בפשטות מה אתם\ החטיבה הזאת שווה. תודה רבה ולהתראות בקורס הבא. חג שמח אלעד, תודה רבה על ההשקעה מזמנכם ועזרה בהסבה. אין ספק שניתן ככה להתחיל לטוס עם הרגשת ידע ובטחון גבוהים יותר בהשוואה להסבה ללא VATIL. אם תוכל להעביר לכל החברה' שלכם את תודתנו – אני אשמח. תודה מכולנו. לימור בשם כל המוסבים.
אורח פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 שלום לכולםהיום בשעה טובה הסתיים קורס ההסבה החניכים בקרוב ייצאו לסימולטור בחו"ל, רציתי להגיד תודה לצוות החונכים שעבד איתי לאורך הקורס אומנם הוא למד לא פחת מהחניכים עצמם אבל נתן את המענה הנכון בזמן הנכון לחניכים בכל מה שקשור לתיפעול הסימולטור, לאלון פרג שדאג את החומר החשוב באמת נדע כמו שצריך ושיתף אותנו בכל ההרצאות האפשריות ולקובי על העזרה הלוגיסטית והסיוע מול אלעל בשעת הצורך. קיבלתי מייל מלימור החניך התורן בקורס ההסבה הנוכחי רציתי לשתף אותכם בו ,לדעתי זה משקף בפשטות מה אתם\ החטיבה הזאת שווה. תודה רבה ולהתראות בקורס הבא. חג שמח אלעד, תודה רבה על ההשקעה מזמנכם ועזרה בהסבה. אין ספק שניתן ככה להתחיל לטוס עם הרגשת ידע ובטחון גבוהים יותר בהשוואה להסבה ללא VATIL. אם תוכל להעביר לכל החברה' שלכם את תודתנו – אני אשמח. תודה מכולנו. לימור בשם כל המוסבים. תודה לכל החונכים שהשתתפו, כרגיל היתם גדולים. לצערי הפעם לא יצא לי להיות נוכח, נקווה שבפעמים הבאות יצא. אם אני לא טועה, לימור היה חניך ב 200 בקורס הראשון ש VATIL סייעו בו. להית' בקורס הבא :wink:
alon_barnea פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 ערב טוב לכולם. קורס הסבה ראשון שלי וזה פשוט ענק. היום בוקי ואני הינו משעה 8:00 בבוקר ועד 19:00 בערב עם המוסבים,אלון וקצין ראשון של 744 בשם גילי(גילי תודה על היום) במוקאפ. אין מילים מי שלא היה פשוט הפסיד. כמו שכתבתי מקודם: " ערב טוב לכולם. ברצוני להודות ולשבח את אלון פרג,גילי,הטייסים,אורן,אייל,שמוליק,ישראל,קובי על ההדרכות המקצועיות על הסבלנות,הארגון והפרגון. למדתי מכם המון. בהצלחה לקברניטים והקצינים הראשונים בהמשך דרכם על המטוס הנפלא הזה. מי ייתן ונשמע שקורס ההסבה הצליח ותרמנו את תרומתנו הצנועה. נמתין בסבלנות לתחילתו של קורס ההסבה 747-400 השני. אני בטוח שגם לשם אגיע. ושוב תודה רבה על הכול. כל סוף הוא התחלה חדשה. אלון ברנע " תודה אלון
mickey lip פורסם מרץ 28, 2007 דיווח פורסם מרץ 28, 2007 יפה מאוד כרגיל. כל הכבוד על העבודה- ישר כח חברים. ד"א כל מי שהיה שותף לחניכה בצי 737 ולא קיבל תעודת שת"פ נא ליצור עימי קשר.