עבור לתוכן
Matan Solomon

חברים אין לי מה להגיד חוץ מ - בואו לטוס !!

Recommended Posts

פורסם
אמממ.... יש לי שאלה, או טענה... או סתם הארה:

היום בשעה 5 כמעט כל ישראל היתה אונליין. טייס שהיה טס בתוך LLLL היה מקבל אוירת טיסה אמיתית, ובכיסוי מדהים. ובכל זאת, רבים בחרו דווקא לצאת מבן גוריון מערבה. אחרי 10 דקות טיסה הם היו כבר ביוניקום מעל הים.

לא שווה לנצל היענות פקחים כזו ולעשות גם לנו שמח?

ברור שכיף לטוס לחו"ל, וגם באירופה יש הערב פיקוח מעולה.. אבל אבל אבל... תנו שעתיים תנועה פה בארץ. אני בטוח שלא תתאכזבו.

שבוע טוב וחג שמח!

אסף,

דיברו על טיסות שיגיעו מארופה וגם שמו באנרים בואטסים.

לדעתי אין מה לבנות על זה.

כמו שגם אמרתי אז, צריך לעשות חושבים איך עושים שהטייסים המקומיים יטוסו כאן.

אין להאשים מישהו שנהנה לטוס מכאן לארופה.

צריך לנסות שיהיה כיף לטוס קרוב.

דוגמא לרעיון? בבקשה:

ארוע אל-על לא לארופה אלא לסיני וחזרה. או יעדים אחרים קרובים וחזרה.

(אני אומר וחזרה, כדי להכפיל את הפעילות)

גם ארוע פנים ארצי של "עיט" עם "קטנים" עד בינוניים, כולל קרביים.

אולי מטס הצדעה לכבוד איזה עיר מיוחדת?

חבל לראות את ההענות היפה כל כך של הפקחים הולכת לאיבוד..

פורסם

איזה בעסה פיספסתי אותכם

היית בטוח שזה בין 2100 ל2300 כמו בפעמים הקודמות

במיוחד שאני טס בעיקר טיסות פנים ארציות עם קלים

לא נורא בפעם הבאה

תשתדלו להמשיך עם המסורת למרות שנראה לי שהתאכזבתם קצת היום עקב דלילות התנועה (אולי באמת כדאי לחזור לשעות 21 עד 23 )

פורסם

היה תענוג ואחלה של ערב, הגעתי קצת מאוחר בגלל איזה בלת"ם.

אני מפרסם את הלוגואים בואטסים, זה עניין של דקה עד דקה וחצי עבודה ואין מה להפסיד רק להרוויח, אני מסכים שעיקר הפעילות היא כמובן של טייסים שטסים בתוך הארץ ושם צריך לבוא הדגש, אני חושב שהיום היה ביטוי יפה לרעיון שעמדה אחת מחוברת וכל מי שרוצה מוזמן לפתוח עוד אחת.

אני חושב שצריך להתמקד בהגברת מודעות, אני רואה שלפעמים לא תמיד כולם שמים לב לשרשור של האירוע השבועי, אפשר לנסות להגביר מודעות ע"י הורדת התמונות של חברי החטיבה שכולכם רואים בפורום בצד שמאל למעלה, במקום זה לשים שם את הלוגו של האירוע השבועי שיתעדכן באופן קבוע מדי שבוע, ככה כבר יהיה קשה לפספס :wink: .

אפשר בנוסף להחזיר את השורה הרצה של הפיקוח, שאני מאמין שכנראה נפלה בגלל איזה תקלה (שאדי?).

פורסם

אולי אפשר לארגן איזה אירוע חציית הארץ מהצפון לדרום כמובן עם מטוסים קטנים זה יכול להיות נחמד =]

יש כאלה שיטוסו ראיה, אחרים מכשירים..

מראש פינה לאילת, מה רע? :D

פורסם
אולי אפשר לארגן איזה אירוע חציית הארץ מהצפון לדרום כמובן עם מטוסים קטנים זה יכול להיות נחמד =]

יש כאלה שיטוסו ראיה, אחרים מכשירים..

מראש פינה לאילת, מה רע? :D

גם עצירות בשדות שונים לאורך הנתיב לטאצ'&גו יכול להיות מצויין.

פורסם
היה תענוג ואחלה של ערב, הגעתי קצת מאוחר בגלל איזה בלת"ם.

אני מפרסם את הלוגואים בואטסים, זה עניין של דקה עד דקה וחצי עבודה ואין מה להפסיד רק להרוויח, אני מסכים שעיקר הפעילות היא כמובן של טייסים שטסים בתוך הארץ ושם צריך לבוא הדגש, אני חושב שהיום היה ביטוי יפה לרעיון שעמדה אחת מחוברת וכל מי שרוצה מוזמן לפתוח עוד אחת.

אני חושב שצריך להתמקד בהגברת מודעות, אני רואה שלפעמים לא תמיד כולם שמים לב לשרשור של האירוע השבועי, אפשר לנסות להגביר מודעות ע"י הורדת התמונות של חברי החטיבה שכולכם רואים בפורום בצד שמאל למעלה, במקום זה לשים שם את הלוגו של האירוע השבועי שיתעדכן באופן קבוע מדי שבוע, ככה כבר יהיה קשה לפספס :wink: .

אפשר בנוסף להחזיר את השורה הרצה של הפיקוח, שאני מאמין שכנראה נפלה בגלל איזה תקלה (שאדי?).

ד"א איציק,מצטער שברחתי לכם,הייתי צריך ללכת וגם אני חושב שאלעד היה צריך לסגור,והייתי תחת השגחתו.

פורסם

חברים!

תודה לכולם, היה נהדר.

התלבשתי על הצופית היום ויצאתי עם איציק לטיסת ניווט מעל השומרון בצהריים, לאחר מכן חזרנו שדה דב - המשכתי צפונה לראש פינה, הפסקה - שוב דרומה לנבטים (אז איציק כבר הצטרף).

הפסקה בנבטים - דרומה למנחת קציעות (ניווט נמוך בלילה). גם שם הפסקה קלה - דרומה לאילת, צפונה לעובדה, ועכשיו לג סופי עובדה שדה דב - עם פיקוח מסכם ואיכותי של שמוליק על הגישה.

בקיצור - היה תענוג!

תודה לכולם!

פורסם
חברים!

תודה לכולם, היה נהדר.

התלבשתי על הצופית היום ויצאתי עם איציק לטיסת ניווט מעל השומרון בצהריים, לאחר מכן חזרנו שדה דב - המשכתי צפונה לראש פינה, הפסקה - שוב דרומה לנבטים (אז איציק כבר הצטרף).

הפסקה בנבטים - דרומה למנחת קציעות (ניווט נמוך בלילה). גם שם הפסקה קלה - דרומה לאילת, צפונה לעובדה, ועכשיו לג סופי עובדה שדה דב - עם פיקוח מסכם ואיכותי של שמוליק על הגישה.

בקיצור - היה תענוג!

תודה לכולם!

דפקת סשן היום, השם שלך הופיע כל היום בSI :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...