עבור לתוכן
Ben Cohen

וואטסים+איבאו=IVATSIM?

Recommended Posts

פורסם
ואפרופו, חידה, מה הסיבה להיות ה-1.4 יום השקר הבינ"ל?

בין הפותרים נכונה יוגרל ח"ח כתוב על גבי דף הפורום.

אחד באפריל הוא יום הכזבים הבינלאומי, יום השוטים, שבו נוהגים אנשים לספר בדותות מבלי שיוכרזו כשקרנים. לעתים יש שמשתכח מלב אנשים תאריך זה או שאינם מצפים שגם הממסד ישתף פעולה בתרמיות מעין אלה, ואז הם מתפתים להאמין ומוצאים עצמם מופתעים. אף שאינו חג, האחד באפריל הוא יום מוכר בארצות רבות.

:P

פורסם

אחד באפריל הוא יום הכזבים הבינלאומי, יום השוטים, שבו נוהגים אנשים לספר בדותות מבלי שיוכרזו כשקרנים. לעתים יש שמשתכח מלב אנשים תאריך זה או שאינם מצפים שגם הממסד ישתף פעולה בתרמיות מעין אלה, ואז הם מתפתים להאמין ומוצאים עצמם מופתעים. אף שאינו חג, האחד באפריל הוא יום מוכר בארצות רבות.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%99%D7%9C

לפחות היית משנה קצת

וגם לא ענית לאיתי על שאלתו..

פורסם

עלה עליך שחר :lol:

פורסם

ולתשובה, מעט הזויה, אך אמיתית עד כמה שידוע לי.

ישו נולד בתאריך ה-24 לדצמבר, שנה אחת לפני הספירה.

על-פי החישובים, מריה הבתולה/הקדושה נכנסה להריון ב-1.4.

דמיינו לעצמכם, את מרים, מירי ומריה (הקדושה), שלוש חברות. יוצאות בערב לאיזה פאב, משתכרות, מעשנות חשיש, מסטולות לגמרי.

מרים אומרת: "אני בהריון מג'ס מק'קארטני".

מירי אומרת : "אני בהריון מג'סיקה סימפסון".

מריה אומרת: "אני בהריון מרוח הקודש".

שתי האחרות: "פחחח אחותי, לא עוד חשיש בשבילך היום..."

מתרחיש שכנראה דומה לזה, ה-1.4 נקבע כיום השקר הבינ"ל. המורה שלי לתנ"ך, שמתמצא בתרבויות ודתות, סיפר על כך לכיתה. נשמע הזוי? מאוד. אבל הנה לנו סיבה. איך אתם הייתם מגיבים אם ידידה שלכם היתה אומרת שהיא בהריון מרוח הקודש? :lol:

פורסם
ולתשובה, מעט הזויה, אך אמיתית עד כמה שידוע לי.

ישו נולד בתאריך ה-24 לדצמבר, שנה אחת לפני הספירה.

על-פי החישובים, מריה הבתולה/הקדושה נכנסה להריון ב-1.4.

דמיינו לעצמכם, את מרים, מירי ומריה (הקדושה), שלוש חברות. יוצאות בערב לאיזה פאב, משתכרות, מעשנות חשיש, מסטולות לגמרי.

מרים אומרת: "אני בהריון מג'ס מק'קארטני".

מירי אומרת : "אני בהריון מג'סיקה סימפסון".

מריה אומרת: "אני בהריון מרוח הקודש".

שתי האחרות: "פחחח אחותי, לא עוד חשיש בשבילך היום..."

מתרחיש שכנראה דומה לזה, ה-1.4 נקבע כיום השקר הבינ"ל. המורה שלי לתנ"ך, שמתמצא בתרבויות ודתות, סיפר על כך לכיתה. נשמע הזוי? מאוד. אבל הנה לנו סיבה. איך אתם הייתם מגיבים אם ידידה שלכם היתה אומרת שהיא בהריון מרוח הקודש? :lol:

עוד פעם שכחת לקחת את הכדורים?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...