Kobi David פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 אני צריך מישהו שיודע לצבוע מטוסים ברמה גבוהה עבור FSX. צרו קשר גם אם אין לכם FSX אבל יש לכם מחשב שמסוגל להריץ אותו, אני אדאג לכם לסימולטור. נא לפנות במייל בלבד: vatil1@vatil.org
Amir Paz פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 מה הפרוייקט? VATIL זכתה במכרז ענק של תעשייה אווירית לצבוע את כל הצי של JAPAN AIRLINES. :wink:
noamkn פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 מה הפרוייקט? VATIL זכתה במכרז ענק של תעשייה אווירית לצבוע את כל הצי של JAPAN AIRLINES. :wink: רק אם הייתי יודע לצבוע.. :mrgreen: לא נורא.. בהצלחה לכל מי שייבחר לצבוע ומזל טוב לVATIL על הזכייה
Yahav Barzilay פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 מה הפרוייקט? VATIL זכתה במכרז ענק של תעשייה אווירית לצבוע את כל הצי של JAPAN AIRLINES. :wink: רק אם הייתי יודע לצבוע.. :mrgreen: לא נורא.. בהצלחה לכל מי שייבחר לצבוע ומזל טוב לVATIL על הזכייה :|
אורח פורסם אפריל 1, 2007 דיווח פורסם אפריל 1, 2007 האמת היא שלא מזמן צבענו פה, יצא יפה אני מנוע מלתת פרטים בשלב הזה, אבל זה משהו גדול, האמינו.
mickey lip פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 הוא סייד, אני טייח. אם הוא היה נמוך קירח עם משקפיים היה טייס
אורח פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 האמת היא שלא מזמן צבענו פה, יצא יפה אני מנוע מלתת פרטים בשלב הזה, אבל זה משהו גדול, האמינו. אני מבין, אבל אני מניח שיהיה קשה לגייס אנשים בלי להגיד להם מה הפרוייקט. צביעה _טובה_ זה הרבה יותר עבודה ממה שזה נראה בתוצאה הסופית. אני בכל אופן, לא מכיר את הדברים החדשים שנוספו ב-FSX (למשל Bump Mapping).
Amir Paz פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 האמת היא שלא מזמן צבענו פה, יצא יפה אני מנוע מלתת פרטים בשלב הזה, אבל זה משהו גדול, האמינו. אני מבין, אבל אני מניח שיהיה קשה לגייס אנשים בלי להגיד להם מה הפרוייקט. צביעה _טובה_ זה הרבה יותר עבודה ממה שזה נראה בתוצאה הסופית. אני בכל אופן, לא מכיר את הדברים החדשים שנוספו ב-FSX (למשל Bump Mapping). מסכים איתך, אבל אין מה לעשות... מדובר בפרויקט מיוחד.
אורח פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 האמת היא שלא מזמן צבענו פה, יצא יפה אני מנוע מלתת פרטים בשלב הזה, אבל זה משהו גדול, האמינו. אני מבין, אבל אני מניח שיהיה קשה לגייס אנשים בלי להגיד להם מה הפרוייקט. צביעה _טובה_ זה הרבה יותר עבודה ממה שזה נראה בתוצאה הסופית. אני בכל אופן, לא מכיר את הדברים החדשים שנוספו ב-FSX (למשל Bump Mapping). גם אני לא בקיא ברזי ה SDK, אבל יש כבר חבר'ה שנרתמו למשימה. מדהים איזה עולם ומלואו יש מ"הצד השני" של בניית סינרים וצביעות, צודק - זה הרבה יותר ממה שזה נראה בסוף!