Roman Dreer פורסם אפריל 2, 2007 דיווח פורסם אפריל 2, 2007 http://my.opera.com/ismailp/blog/index. ... %20airline אגב, אני לא מביע פה דעה! רק במטרה לתת לכם קצת חומר למחשבה :-) [למהלי הפורום, נכון, יש פה לא מאט דיבור על VA, אבל הנושא המרכזי די כללי לסימולטור]
yaakovbl1 פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 http://my.opera.com/ismailp/blog/index.dml/tag/virtual%20airlineאגב, אני לא מביע פה דעה! רק במטרה לתת לכם קצת חומר למחשבה :-) [למהלי הפורום, נכון, יש פה לא מאט דיבור על VA, אבל הנושא המרכזי די כללי לסימולטור] רומן, ברור שאתה מביע... הרי לא הגרלת את המאמר סתם בעיניים עצומות :wink: אבל הבאת את המאמר לסביבה שמאוד עויינת את הדעה שמוצגת בו.
Roman Dreer פורסם אפריל 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2007 טוב, אז אני כבר אביע דעה: אני כן דוגל בזמן אמת! וגם פעם אחת אפילו עשיתי טיסה של 12 שעות ל JFK. (ללא קיבוץ זמן כמובן) אבל הוא כתב מאמר שגורם טיפה לחשוב, לכן החלטתי "לזרוק" לכם אותו. שיהיה משהו לחשוב על :-)
Yahav Barzilay פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 מה שיש לי להגיד זה: מה לעשות? העולם הוירטואלי עדיין לא העולם האמיתי, והוא בחיים לא יהיה העולם האמיתי. למרות זה, העולם הוירטואלי מנסה להתקרב עד כמה שאפשר למציאות. מה לעשות בחיים האמיתיים יש אילוצים, אנשים עובדים, לחלקם משפחה, צריך גם לישון לפעמים. כשרוצים לעשות טיסה כמו שצריך מתאימים זמנים ומפנים זמן כדי להגיע לדימוי מירבי של המציאות. אגב אני מכיר מישהו שעושה את זה כמעט כל טיסה, בעצם רוב החטיבה מכירה את המשוגע הזה או אם נקרא לו איך שקראו לו במאמר "מזוכיסט" קורא לעצמו אלמוג עטר, ובחופשים (ולפעמים גם לא) הוא בונה את הלו"ז שלו לפי הטיסות האמיתיות. בכל מקרה, העולם הוירטואלי שונה לחלוטין מהאמיתי, אף פעם לא יהיה כמוהו, אך מחקה אותו במה שניתן ועד הרמה המירבית.
Roman Dreer פורסם אפריל 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2007 נו תראה, אם לא היו לי לימודים, מבחנים, פרויקט גמר, עסק, עבודה ועוד כמה דברים בדרך... גם אני הייתי קובע את לו"ז היומיומי שלי לפי לוח טיסות אגב זאת הסיבה שאני לא יכול להיות ב אלעל, ומחפש VA יחסית מקומי, עם טיסות קצרות
Etai Charit פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 אני דוגל בזמן רציף ואמיתי, בלי הרצות למיניהן. בשביל התחושה. לקחתי טיסה של 12 שעות? אז לעשות אותה כמו שצריך. אני אדם ששונא לקחת קרדיט על משהו שהוא לא באמת עשה, ואם אני טס לניו-יורק, אני רוצה להרגיש שעשיתי את זה עד הסוף, בלי קיצורי דרך. אם מישהו רוצה טיסות בזמן קצר, לא צריך לקחת טיסה של 12 שעות ולהריץ קדימה. שייקח טיסות בין יעדים קרובים. עוד אספקט שאני לא מחשיב אותו בשיקולים שלי, אך אם כבר הוא הועלה אז אגיד את דעתי בנידון, לגבי הראליזם. אפשר להסתכל על זה משני כיוונים. האחד- זה מסך, זו מקלדת, זה בסכה"כ משחק מחשב, זה לעולם לא יהיה הדבר האמיתי, גם לא מעצם היותו סימולציה של הדבר האמיתי. מצד שני, ופה השקפת העולם שלי נכנסת, במקום להגיד מראש שלעולם זה לא יתקרב למציאות, אפשר ללכת "ראש בקיר", ולהגיד לעצמי שדווקא אני לא מרים ידיים, ואנסה בעצמי לקרב את זה כמה שיותר למציאות. אמיתי זה לא יהיה מעצם היותה הדמייה בהגדרה, אך במקום מראש להגיד שלעולם זה לא יהיה קרוב למציאות (ואז, בשביל מה אנחנו מתעסקים בשטויות האלה מלכתכילה), אנסה להפוך את זה לראליסטי כמה שיותר. זו השקפת העולם (הוירטואלי?) האישית שלי.
Roman Dreer פורסם אפריל 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2007 בדיוק, אם כבר העלתם נושא טיסות ה-12 שעות, אז אני דווקא כן ממליץ לנסות לפחות פעם טיסה כזאת, כי ההרגשה של להתכונן לנחיתה אחרי 12 שעות של טיסה היא פשוט אדירה!!!
Almog Atar פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 בתור אחד שאוכל טיסות ארוכות לארוחות בוקר אני יכול להגיד שהחוויה אדירה בנחיתה בעיקר. אני אוהב את זה, הרבה אנשים קטלו אותי בעבר על הטיסות האלה, לי זה כיף וכמו שאומרים שכולם יקפצו לי . אני ממש לא תומך במה שהוא אמר, 5:00 בבוקר, נחיתה במדריה, אין לי כוח לפרט
Roman Dreer פורסם אפריל 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2007 איזה כיף לך... 5:00 בבוקר: לומד למועד ב' של בקרה, עם שרטוטים מעצבנים של נייקוויסט... :cry: :cry:
Almog Atar פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 ועוד אחרי הליכה סביב בגלל שטויות של יהב + סינרי דפוק שבגללו קרס לי הסימ 4 פעמים עד שגיליתי מה הבעיה, מזל ששמרתי בIAF. חג שמח
Ido Rosenthal פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 איזה כיף לך...5:00 בבוקר: לומד למועד ב' של בקרה, עם שרטוטים מעצבנים של נייקוויסט... :cry: :cry: נייקוויסט חפיף, תתחיל לעשות מג"שים למערכת עם 5 קטבים ומלא אסימפטוטות, זוועה, עכשיו תעשה את זה מג"ש שלילי בכלל תרצה למות. רומן אם אתה כלכך חובב זמן אמת אני מזמין אותך כשנפתח את עיט עסקים לעשות את כל הטיסות של 4 לפנות בוקר :mrgreen: אחת הבעיות המרכזיות של מי שמנהל VA היא איך אני עושה את זה כמה שיותר אמיתי אבל לא מבריח את כל הטייסים תו"כ. הפתרון שעלה בעיט זה שאת הטיסות אפשר לבצע ב24 שעות שלפני המועד של הטיסה עד חצי שעה אחרי (שזה נחשב כDELAY). מי שיוכל לטוס בזמן אמת יזכה לבונוסים בניקוד על הטיסה. בכל מקרה אבל המערכת שלנו תתקן את השעה בסימולטור לשעה האמיתית והתאריך של הטיסה ומערכת השליטה באתר תתעדכן רק בזמן האמיתי
Roman Dreer פורסם אפריל 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2007 נשמע נהדר, אבל אני מעדיף חברה שקיימת גם במציאות ובעלת שם כמו לופתנסה או בריטיש. אבל בלי שום קשר, אני באמת לצערי יכול לעשות טיסות לילה, אלה שמגיעים בבוקר ליעד (שזה מעולה לנוסעים אגב) אאאככ... למה הלכתי ללמוד... :cry: מי שקורא את זה ועוד לא התחיל ללמוד: אל תתחילו! תמצאו עבודה, וכשיהיה כבר צורך, תעשו איזה מסלול ערב באיזה מכללה ותגמרו עניין :wink: ומי שבבית ספר, עזבו אותו, תעשו תוך שנה מכינה באוניברסיטה שתחליף לכם 12 שנות לימוד...
Ido Rosenthal פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 אבל בלי שום קשר, אני באמת לצערי יכול לעשות טיסות לילה, אלה שמגיעים בבוקר ליעד (שזה מעולה לנוסעים אגב) וזה בדיוק מה שניסיתי להגיד לך, טיסה בזמן אמת נשמעת מצויין אבל אז זה אומר שחצי מהלו"ז טיסות של החברה לא יבוצע בגלל שזה לא מתאים לטייסים ומה לעשות אנחנו לא עובדים כטייסים אנחנו עובדים/לומדים ובזמננו הפנוי טסים, ולעיתים נדירות הזמן הזה חופף ללו"ז של הVA שלנו.
Roman Dreer פורסם אפריל 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2007 לא, באימרתי "זמן אמת" הכוונה לטיסה ללא האצת זמן. כיאלו ללא time compression לגבי שעות הטיסה זה באמת בעיה... אבל אני ראיתי לו"ז של לופתנסה, ויש שעות סבירות. אז לא כזה נורא.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 לא, באימרתי "זמן אמת" הכוונה לטיסה ללא האצת זמן. כיאלו ללא time compressionלגבי שעות הטיסה זה באמת בעיה... אבל אני ראיתי לו"ז של לופתנסה, ויש שעות סבירות. אז לא כזה נורא. אהה, כן, מסכים איתך בזה, לנו יש פתרון פשוט, אתה עושה האצה וBB מבטלת לך אותה BB גם מבטלת לך את הSLEW, את הPAUSE שגם נוגדים את החשיבה שלנו על טיסה, מצד שני אם אתה בטעות מתנתק מהרשת היא אוטומטית עושה לך PAUSE עד שאתה מתחבר ומבטלת אותו ברגע שאתה מחובר מחדש.
yaakovbl1 פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 איזה כיף לך...5:00 בבוקר: לומד למועד ב' של בקרה, עם שרטוטים מעצבנים של נייקוויסט... :cry: :cry: נייקוויסט חפיף, תתחיל לעשות מג"שים למערכת עם 5 קטבים ומלא אסימפטוטות, זוועה, עכשיו תעשה את זה מג"ש שלילי בכלל תרצה למות. - ועוד לא דיברנו על לופיטל ודיריכליי רומן אם אתה כלכך חובב זמן אמת אני מזמין אותך כשנפתח את עיט עסקים לעשות את כל הטיסות של 4 לפנות בוקר :mrgreen: - יאללה לפתוח כבר!! אחת הבעיות המרכזיות של מי שמנהל VA היא איך אני עושה את זה כמה שיותר אמיתי אבל לא מבריח את כל הטייסים תו"כ. הפתרון שעלה בעיט זה שאת הטיסות אפשר לבצע ב24 שעות שלפני המועד של הטיסה עד חצי שעה אחרי (שזה נחשב כDELAY). מי שיוכל לטוס בזמן אמת יזכה לבונוסים בניקוד על הטיסה. בכל מקרה אבל המערכת שלנו תתקן את השעה בסימולטור לשעה האמיתית והתאריך של הטיסה ומערכת השליטה באתר תתעדכן רק בזמן האמיתי נראה שאתם מתמודדים יפה עם הבעיה המרכזית הזו. כל הכבוד על החשיבה היצירתית. אגב - אישית אני טס רק בזמן מלא. לטיסה מארופה לארה"ב אמצא בסופו של דבר זמן, נניח שישי בלילה. סה"כ אני לא מבצע מרחקים כאלה כל יום.
crazyblat פורסם אפריל 3, 2007 דיווח פורסם אפריל 3, 2007 הטיסה הכי ארוכה שלי זה מלונדון עד נתב"ג...שזה יצא לי בערך 5 שעות כוללATC של וואטסים לפני בערך שנה..אז לא ידעתי טובILS ונחתתי ידני בלבד(פעם אחת הליכה סביב בגלל מזג האוויר) וזה ממש אבל ממש היה כיף לנחות אחרי טיסה ארוכה...בלי קיצורי דרך...בדרך עשיתי צ'אט עם מלא אנשים שפגשתי בדרך כיום אני עדיין לא יודע טוב גישת ILS גם את הנקודות ציון(דינה למשל) לפני הפיינל...שזה דיי מבאס... בכל מקרה...המלצה חמה מאוד מאוד לעשות טיסה ארוכה...אבל לא ממש ארוכה כמו ניו יורק כי אתה מתעייף מאוד רק מלשבת מול המסך דרך אגב לפני כמה חודשים שמעתי שטייס אחד שחזר אחרי טיסה ארוכה פינצ'ר את כל הגלגלים בנחיתה בנתבג...שזה דיי באסה
Yakov Kraus פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 טיסות למשך ארבע שעות ויותר מול המחשב נראה לי כאימון בשיעמום. בטיסה אמיתית אתה חלק מצוות יש טייס משנה ואנשי צוות אחרים וגם להם יש שעות של שיעמום. לא לשכוח שאנשי צוות אוויר חייבים לשון לפני הטיסה ולאחר הטיסה נחים יומיים. לשבת מול המחשב במשך שעות ולבהות בו נראה כמו אימון במזוכיזום. האופציה של "כיווץ הזמן" מאפשרת לנצל את האתגר בטיסה - כניסה לנתיבים הגעה לנחיתה וכו' לא סתם תיכנתו אותו בסימולטור.
Matan Solomon פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 מצד שני יעקוב אני למשל בטיסות ארוכות (ארוכה אצלי זה לונדון לארץ) עושה דברים אחרים על המחשב, בין אם זה להכין ש"ב (כמה שנים לא עשיתי את זה חחחח), להתכונן למבחן, או סתם לגלוש באינטרנט ולעשות דברים אחרים, ומידי פעם מציץ על המחשב... שמעתי גם על הרבה אנשים שממריאים לאר"הב, הולכים לישון, וקמים לנחיתה... בכל מקרה בRATE בסימולטור בחיים לא השתמשתי, ואני גם לא מתכוון...
yaakovbl1 פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 מי שלא מכיר, יש אפשרות דרך הKNEEBOARD (שבו יש הסברים על המקשים), גם לחבר אתרי אינטרנט ואז אתה רואה כל מה שאתה רוצה וזה תוך כדי ראייה מה קורה בתא הטייס, כלומר אתה לא יוצא מתוך תא הטייס ועדיין עושה דברים אחרים. מאוד יעיל לטיסות ארוכות. וזה לא רק אתרי אינטרנט, אלא גם מפות ומז"א, כתבות על סינרים וחדשות מהתעופה הוירטואלית ומלא דברים נוספים. בקיצור שימושי אחלה בטיסות ארוכות. בלי קשר לזה, אפשר להעלות (בחלון מוקטן) אתר שבו מוסיקה. היה לי מאוד נעים לשמוע רדיו עם קריינים בעברית מהארץ "כשאני כל כך רחוק מכאן" ( :wink: ) , בטיסה מארה"ב לארופה.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 בלי קשר לזה, אפשר להעלות (בחלון מוקטן) אתר שבו מוסיקה. היה לי מאוד נעים לשמוע רדיו עם קריינים בעברית מהארץ "כשאני כל כך רחוק מכאן" ( :wink: ) , בטיסה מארה"ב לארופה. אפשר אפילו את קולו הערב של סולי :mrgreen:
yaakovbl1 פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 בלי קשר לזה, אפשר להעלות (בחלון מוקטן) אתר שבו מוסיקה. היה לי מאוד נעים לשמוע רדיו עם קריינים בעברית מהארץ "כשאני כל כך רחוק מכאן" ( :wink: ) , בטיסה מארה"ב לארופה. אפשר אפילו את קולו הערב של סולי :mrgreen: עידו, תעשה טובה, אל תסכסך אותי עם סולי, גם ככה אני פוחד להכנס לסמטאות חשוכות כי אולי אלמוג ויהב מחכים לי שם עם נבוטים
Almog Atar פורסם אפריל 12, 2007 דיווח פורסם אפריל 12, 2007 בלי קשר לזה, אפשר להעלות (בחלון מוקטן) אתר שבו מוסיקה. היה לי מאוד נעים לשמוע רדיו עם קריינים בעברית מהארץ "כשאני כל כך רחוק מכאן" ( :wink: ) , בטיסה מארה"ב לארופה. אפשר אפילו את קולו הערב של סולי :mrgreen: עידו, תעשה טובה, אל תסכסך אותי עם סולי, גם ככה אני פוחד להכנס לסמטאות חשוכות כי אולי אלמוג ויהב מחכים לי שם עם נבוטים פעם ראשונה מצחיק, פעם שניה מצחיק פחות, פעם שלישית זה מתחיל להימאס...